22 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Τελετή Εγκαινίων φοιτητικής εστίας Apollonia της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου

Τελετή Εγκαινίων φοιτητικής εστίας Apollonia της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 17 / 11 / 2021 , 23:16 από news_room

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοινώνει την τελετή εγκαινίων της φοιτητικής εστίας στη Λεμεσό, την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021, στις 19:00, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου και της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Η φοιτητική εστία Apollonia της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, βρίσκεται έναντι της εκκλησίας του Αγ. Αρσενίου. Έχει ανεγερθεί με βάση τις προδιαγραφές φοιτητικών εστιών και μπορεί να στεγάσει πέραν των 300 φοιτητών σε δωμάτια τύπου στούντιο.

Μεταξύ Ιεράς Αρχιεπισκοπής και Πανεπιστημίου υπάρχει συμφωνία συνεργασίας που περιλαμβάνει τη διάθεση μέχρι 220 δωματίων για τις ανάγκες φοιτητών του ΤEΠAΚ. Τα 200 δωμάτια θα διατίθενται σε επιδοτημένη τιμή στη βάση κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων, ενώ τα 20 δωμάτια θα διατίθενται χωρίς επιδότηση σε άλλους φοιτητές, κατά προτεραιότητα ξένους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Κάθε φοιτητής-ένοικος που λαμβάνει δωμάτιο με βάση κοινωνικοοικονομικά κριτήρια θεωρείται υπότροφος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και ως εκ τούτου θα καταβάλλει μειωμένο ενοίκιο.

Κάθε διαμέρισμα είναι ένα ανεξάρτητο στούντιο 20τμ+, με πλήρη επίπλωση, ατομικό χώρο υγιεινής και πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα (ψυγείο, μάτια, φούρνος).

Το κτίριο διαθέτει καφεστιατόριο, χώρο κοινόχρηστων πλυντηρίων, γυμναστήριο και άλλους κοινόχρηστους χώρους εκτόνωσης. Διαθέτει, ακόμη, χώρο στάθμευσης (χωρίς χρέωση).

Σχετικά Άρθρα

24 Ιανουαρίου – Ανάμνηση της θαυμαστής διάσωσης του Αγίου Νεοφύτου του Εγκλείστου

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 6 / 2 / 2021 , 10:16 από news_room 24 Ιανουαρίου – Ανάμνηση της θαυμαστής διάσωσης του Αγίου Νεοφύτου του Εγκλείστου: Του Επισκόπου Μεσαορίας Γρηγορίου: Η Εκκλησία σήμερα επιτελεί ανάμνηση της θεοσημείας, της θαυμαστής δηλαδή, διάσωσης, του Αγίου Νεοφύτου του Εγκλείστου από την πτώση μεγάλου βράχου από την εγκλείστρα. Ο Άγιος Νεόφυτος γεννήθηκε […]

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Τετραήμερη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Μητρόπολη Ηλείας – Το πρόγραμμα του

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 2 / 9 / 2023 , 10:24 από news_room Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, θα βρίσκεται στην Ηλεία τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα από το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα: Σάββατο 02/09/2023. 11:00 : Άφιξη της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και της Εξοχοτάτης Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου […]