23 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Οι Τελικοί του NBA 2021 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην AntetokounBros Academy – Adologala.gr

Οι Τελικοί του NBA 2021 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην AntetokounBros Academy

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 24 / 11 / 2021 , 18:12 από news_room

Οι Τελικοί του NBA 2021 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην AntetokounBros Academy – Adologala.gr

Δείτε τον MVP των Τελικών του ΝΒΑ 2021 Γιάννη Αντετοκούνμπο στην προπόνηση της AntetokounBros Academy να δίνει το σύνθημα για την εκκίνηση της νέας σαιζόν.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/0xaF5JDJloQ

AntetokounΒros Academy, μια συνεργασία των αδελφών Αντετοκούνμπο με τη Nike, το Ίδρυμα Ωνάση και τον Οργανισμό Εurohoops.

«Σκοπός μου είναι να φτιάξω ένα μέρος στο οποίο όλοι θα νιώθουν ότι ανήκουν. Όλοι έχουν τη δική τους ιστορία, τη δική τους ζωή, το δικό τους χρώμα δέρματος. Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, πάντα μαθαίνουμε κάτι καινούριο» αναφέρει στο βίντεο ο MVP του ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του, πολύ πριν πρωταγωνιστήσουν στο παρκέ, έδιναν έναν διαφορετικό αγώνα, αυτόν της επιβίωσης. Και μπορεί ο Γιάννης να είναι πια ο MVP του NBA, να οδήγησε πρόσφατα τους Milwaukee Bucks στον πρώτο τίτλο τους στο ΝΒΑ μετά από 50 χρόνια, αλλά παραμένει ένα παιδί που θέλει να προσφέρει ευκαιρίες σε παιδιά που ζουν στην Ελλάδα και συναντούν μεγάλες δυσκολίες, όπως κι εκείνος στα πρώτα του βήματα. Γιατί δεν φτάνει να είσαι σπουδαίος αθλητής, πρέπει να είσαι και σπουδαίος άνθρωπος. Και αυτή η οικογένεια το αποδεικνύει σε κάθε βήμα, σε κάθε επιλογή της.

Οι Τελικοί του NBA 2021 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην AntetokounBros Academy

Η AntetokounBros Academy, η οποία υλοποιείται δωρεάν, με τη συμβολή της Nike, του Ιδρύματος Ωνάση και του Οργανισμού Eurohoops, «αγκαλιάζει» για τρίτη συνεχή χρονιά 100 νέους αθλητές και νέες αθλήτριες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Αγόρια και κορίτσια (ηλικίας 12-16 ετών), που κατάγονται από διαφορετικές χώρες του κόσμου, που προέρχονται από διαφορετικές κουλτούρες, που μιλούν διαφορετικές γλώσσες, γίνονται μία ομάδα, κυνηγώντας τα όνειρά τους.

Ο Γιάννης και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο βρέθηκαν πριν από λίγο καιρό στο γήπεδο των Ελληνορώσων για να γιορτάσουν μαζί με τα παιδιά την έναρξη της τρίτης χρονιάς μιας σπουδαίας Ακαδημίας που δίνει πολλά περισσότερα μαθήματα από ό,τι μια κλασική προπόνηση. Γιατί σημασία έχει η χαρά του παιχνιδιού, το μοίρασμα και η ενσυναίσθηση. «Έρχεσαι εδώ και περνάς καλά» αναφέρει ο Γιάννης. «Όταν καταλάβεις τι σε γεμίζει χαρά, πρέπει να συνεχίσεις να το κάνεις για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου». Η AntetokounBros Academy ξεκίνησε το πρόγραμμα της νέας σεζόν με ενθουσιασμό. Οι Junior Coaches και η Head Coach, Εβίνα Μάλτση, υποδέχθηκαν τους περσινούς και καλωσόρισαν τους νέους αθλητές της Ακαδημίας και τους μίλησαν για τους στόχους του προγράμματος, τις προπονήσεις, τις εκπαιδευτικές δράσεις και τις υποτροφίες.

Οι Τελικοί του NBA 2021 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην AntetokounBros Academy

Η Εβίνα Μάλτση μιλάει στο βίντεο για την εμπειρία των παιδιών που παίρνουν μέρος στη δωρεάν AntetokounBros Academy: «Τα περισσότερα παιδιά που έρχονται εδώ νιώθουν πως βρίσκονται στο περιθώριο και δεν έχουν τόση αυτοπεποίθηση. Μέσα από αυτή την εμπειρία, αρχίζουν να νιώθουν πιο σίγουρα για τον εαυτό τους και να αναπτύσσουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να βγουν στην κοινωνία».

Οι Τελικοί του NBA 2021 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην AntetokounBros Academy

Το πρόγραμμα της AntetokounBros Academy υλοποιείται με τη συμβολή της Nike, η οποία επενδύει στην πρόσβαση όλων των παιδιών στα σπορ και στο παιχνίδι επειδή πιστεύει ότι μια δραστήρια επόμενη γενιά σημαίνει ένα πιο υγιές και δίκαιο μέλλον. Περιλαμβάνει προπονήσεις μπάσκετ δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Σαββατοκύριακο, από τον Οργανισμό Eurohoops. Παράλληλα, από το Ίδρυμα Ωνάση πραγματοποιούνται εργαστήρια, ομιλίες και προσφέρονται υποτροφίες, που εμπνέουν και δίνουν ώθηση στους συμμετέχοντες. Η Ακαδημία προσφέρει υποτροφίες για μπασκετική εκπαίδευση στη Eurohoops Academy, ενώ το Ίδρυμα Ωνάση δίνει την πανεπιστημιακή υποτροφία One of a kind σε έναν απόφοιτο κάθε χρόνο.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στα δύο ανακαινισμένα από τη Nike γήπεδα στις περιοχές των Ελληνορώσων και της Λαμπρινής, με τη στήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ), καθώς και στα κλειστά γήπεδα της Λεοντείου Σχολής Αθηνών, όπου φιλοξενείται η Ακαδημία όταν υπάρχουν αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συνεργασία του ΔΟΜ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του ΤΕΒΑ και του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων και άλλων φορέων.

Οι Τελικοί του NBA 2021 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην AntetokounBros Academy

Συντελεστές βίντεο

Σκηνοθέτης: Άλκης Παπασταθόπουλος

Διευθύντρια Φωτογραφίας: Χριστίνα Μουμούρη

Φωτογράφηση: Ελένη Αλμπαρόσα

Animation: Ultra Brand Studio

Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Λαϊνά

Ηχολήπτης: Γιάννης Ζερβάκος

Βοηθός Ηχολήπτη: Νίκος Δράκος

Χειριστής Steadicam: Στέφανος Καλόθετος

Βοηθός Χειριστή Steadicam: Νίκος Παναγόπουλος

Βοηθοί Παραγωγής: Klement Mara, Leonardo Giataj, Juliano Caushi

Α΄ Κάμερα: Μάριος Δέλιας

Β΄ Κάμερα: Αίγλη Δράκου

Βοηθός Κάμερας: Αιμιλία Βρότσου

Τεχνικός ψηφιακής εικόνας (DIT): Νίκος Διακουμέας

Καλλιτέχνις Γκράφιτι: NIQUE

Εκτελεστικοί Παραγωγοί:

Φαίη Κατσάρη

Παναγιώτα Παπαοικονόμου

Εταιρεία Παραγωγής: DARE FILM

https://www.onassis.org/news/antetokounbros-academy-is-back-for-a-third-season

 

Οι Τελικοί του NBA 2021 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην AntetokounBros Academy

Σχετικά Άρθρα

Η κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρις στηρίζει σταθερά την ανανέωση του Πουέρτο Ρίκο

Η κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρις στηρίζει σταθερά την ανανέωση του Πουέρτο Ρίκο

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 27 / 6 / 2023 , 1:28 από news_room NEWSROOM | Η κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρις δεσμεύεται να υποστηρίξει την ανάκαμψη και την ανανέωση του Πουέρτο Ρίκο. Το 2021 , ο Πρόεδρος Μπάιντεν ξεκλείδωσε δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση καταστροφών και θέσπισε ιστορικές επεκτάσεις προγραμμάτων οικονομικής και υγειονομικής βοήθειας για το Πουέρτο Ρίκο. Έκτοτε, η κυβέρνηση […]

Η Εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στα Μύρα

Η Εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στα Μύρα

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 13 / 12 / 2021 , 22:09 από news_room Στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Μύρων χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Ευαγγελική Περικοπή και σε όσους ανταποκρίνονται ή απορρίπτουν την πρόσκληση του Χριστού […]