25 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον Μητροπολίτη Σερρών Θεολόγο Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στα περίχωρα της Δαμασκού

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στα περίχωρα της Δαμασκού

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 4 / 11 / 2021 , 2:55 από news_room

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή πραγματοποιήθηκε με στόχο, για δευτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημερες, μια ζώνη στα περίχωρα της Δαμασκού όπου υπάρχουν αποθήκες όπλων και πυρομαχικών των φιλοϊρανικών δυνάμεων, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Στη Δαμασκό, το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana επιβεβαίωσε πως πραγματοποιήθηκε μια πυραυλική επίθεση «του ισραηλινού εχθρού» στην περιοχή της Ζάκια, η οποία προκάλεσε ζημιές, αλλά δεν διευκρίνισε ποιοί ήταν ακριβώς οι στόχοι.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, η περιοχή που έγινε στόχος φιλοξενεί αποθήκες όπλων και πυρομαχικών πολιτοφυλακών που είναι σύμμχες του Ιράν, ενώ υπάρχουν εκεί και θέσεις του συριακού στρατού.

Ορκισμένοι εχθροί του εβραϊκού κράτους, το Ιράν και η λιβανική φιλοϊρανική Χεζμπολάχ στηρίζουν στρατιωτικά το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ στη Συρία, χώρα γειτονική του Ισραήλ.

Το Σάββατο, πέντε φιλοϊρανοί μαχητές σκοτώθηκαν από ισραηλινούς πυραύλους που επεσαν στα περίχωρα της Δαμασκού, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

Αφότου ξέσπασε ο πόλεμος στη Συρία το 2011, το εβραϊκό κράτος έχει πραγματοποιήσει εκεί εκατοντάδες πλήγματα εναντίον θέσεων του συριακού καθεστώτος και των φιλοϊρανών συμμάχων του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Βαριά σύννεφα πάνω από την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας

Βαριά σύννεφα πάνω από την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 8 / 9 / 2023 , 11:48 από news_room Πληθαίνουν τα σύννεφα για το μεγαλεπήβολο project της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Ελλάδος, τον EuroAsia Interconnector. Μετά τις επιφυλάξεις της κυπριακής κυβέρνησης να «βάλει πλάτη» στο έργο, εξέπνευσε χθες η προθεσμία χωρίς να καταστεί δυνατή η πληρωμή της πρώτης δόσης, ύψους 50 εκατ. ευρώ, στη νορβηγική […]

Μνήμη Μικρασίας στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου - Adologala.gr

Μνήμη Μικρασίας στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 19 / 8 / 2022 , 9:15 από news_room Μνήμη Μικρασίας στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου – Adologala.gr Την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, η Ιερά Μητρόπολις Ρόδου, στις 20:00 μ.μ., μετά το πέρας της Ακολουθίας του Εσπερινού και της Παρακλήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στον ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιαλυσού χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ολύμπου […]