16 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Σπ. Λιβανός: Θα διασφαλίσουμε την ποιότητα και την ασφάλεια των ελληνικών τροφίμων

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 15 / 10 / 2021 , 1:47 από news_room

Την αποφασιστικότητα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να αντιμετωπίσει κάθε είδους παρανομίας στον τομέα των τροφίμων, επισήμανε ο αρμόδιος υπουργός, Σπήλιος Λιβανός με παρέμβασή του κατά τη διάρκεια Ημερίδας που οργάνωσε το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού προξενείου της Ελλάδας στο Μόναχο.

«Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο και όποτε έχει χρειαστεί το έχουμε κάνει, επιβάλλοντας πρόστιμα και κυρώσεις σε παραβάτες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λιβανός.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μιλώντας για την αγορά της Γερμανίας σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού οι αποστολές νωπών οπωροκηπευτικών αυξήθηκαν κατά 19% έναντι του 2019, ενώ το 2021 το ύψος των εξαγωγών προς αυτήν ανέρχεται στο 6,5%.

Το ομοσπονδιακό κρατίδιο της Βαυαρίας αποτελεί τον μεγαλύτερο εμπορικό εταίρο της Ελλάδας μεταξύ των 16 ομόσπονδων κρατιδίων της Γερμανίας, με τον κ. Λιβανό να υπογραμμίζει ότι για το 2020 ο όγκος των εμπορικών ανταλλαγών Ελλάδας – Βαυαρίας ανήλθε σε 1,1 δισ. ευρώ, με τις ελληνικές εξαγωγές προς τη Βαυαρία να καταγράφουν αύξηση κατά 7,2% σε σχέση με το 2019.

Τόνισε ότι «κεντρική μέριμνα του ΥΠΑΑΤ είναι και θα εξακολουθεί να είναι η στήριξη της επιχειρηματικότητας και η προώθηση της εξωστρέφειας της παραγωγής μας», συμπληρώνοντας ότι «τα ελληνικά προϊόντα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη ακόμα περισσότερων καταναλωτών αλλά και ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας πως «στόχος μας είναι αυτά τα προϊόντα να αποτελέσουν ένα σπουδαίο brand μοναδικής αξίας και παγκόσμιας προβολής και να δημιουργήσουν σημαντικές επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Ν. Υόρκη : Ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης παρευρέθηκε σε εκδήλωση της ομογένειας που διοργάνωσε το The Hellenic Initiative

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 5 / 10 / 2021 , 0:30 από news_room O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για το κύρος και την ανάκαμψη της Ελλάδας μετά τη δεκαετή κρίση σε εκδήλωση, παρουσία μελών της ομογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες, την οποία διοργάνωσε το The Hellenic Initiative. «Πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι σήμερα πολύ ισχυρότερη από ό,τι ήταν […]

Moto : Η Ducati στο MotoGP για τα επόμενα πέντε χρόνια

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 26 / 1 / 2021 , 13:50 από news_room Η Ducati και η Dorna Sports SL υπέγραψαν συμφωνία που επιβεβαιώνει την παρουσία του κατασκευαστή από το Borgo Panigale στο MotoGP, για τα επόμενα πέντε χρόνια Μετά τον τίτλο στους κατασκευαστές το 2020, η Ducati Corse με νέο δίδυμο τους Jack Miller και Francesco […]