19 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο

Ρωσία: Χορευτής του Θεάτρου Μπαλσόι σκοτώθηκε σε δυστύχημα στη σκηνή, στη διάρκεια παράστασης

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 11 / 10 / 2021 , 5:14 από news_room

Ρωσία: Χορευτής του Θεάτρου Μπαλσόι σκοτώθηκε σε δυστύχημα στη σκηνή, στη διάρκεια παράστασης

Χορευτής του διάσημου Θεάτρου Μπαλσόι της Μόσχας σκοτώθηκε χθες, Σάββατο, σε δυστύχημα που σημειώθηκε στην σκηνή στη διάρκεια παράστασης όπερας, ανακοίνωσε το θέατρο.

Το Μπαλσόι διευκρίνισε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αλλαγής σκηνικού ενώ παρουσιαζόταν η όπερα Σάντκο, του Ρώσου συνθέτη Νικολάι Ρίμσκι-Κόρσακοφ.

“Η όπερα διεκόπη αμέσως και ζητήθηκε από το κοινό να αποχωρήσει”, αναφέρει το Μπαλσόι σε σχόλιά του που μεταδόθηκαν από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ.

Η Επιτροπή Ερευνών της Μόσχας ανακοίνωσε ότι ερευνά τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο του χορευτή, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ο 37χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά, υπέκυψε στα τραύματά του προτού φτάσει εκεί ασθενοφόρο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το Interfax μετέδωσε επίσης επικαλούμενο πηγή ότι ο χορευτής σκοτώθηκε από μια ράμπα που έπεσε κατά τη διάρκεια αλλαγής σκηνικού. Πηγές δήλωσαν παράλληλα στα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων RIA και TASS ότι ο καλλιτέχνης-ερμηνευτής σκοτώθηκε από ένα τμήμα των σκηνικών που έπεσε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη τραγωδία που αντιμετωπίζει το πολύ γνωστό αυτό θέατρο της Μόσχας: τον Ιούλιο του 2013, ένας βιολιστής έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του στον χώρο της ορχήστρας.

Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Δ.Ι.Σ.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Δ.Ι.Σ.

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 10 / 1 / 2024 , 20:28 από news_room Συνήλθε επί διήμερο, την Τρίτη 9 και την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 167ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. Η Δ.Ι.Σ. αρχικά επικύρωσε τα Πρακτικά της Εξουσιοδοτήσεως. […]

Υπ. Γεωργίας: Το Τρόοδος, η αγρότισσα και η βιωσιμότητα της υπαίθρου αποτελούν προτεραιότητα για το Υπουργείο

Υπ. Γεωργίας: Το Τρόοδος, η αγρότισσα και η βιωσιμότητα της υπαίθρου αποτελούν προτεραιότητα για το Υπουργείο

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 13 / 11 / 2023 , 13:35 από news_room Το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος σε συνεργασία με τo Γραφείο Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων και το Συμβούλιο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας πραγματοποίησε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, ημερίδα με θέμα «Τρόοδος, η αγρότισσα της υπαίθρου και το μέλλον της κυπριακής αγροτικής οικονομίας», στο […]