19 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Ρωσία: Σε αυτοαπομόνωση ο Πούτιν

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 14 / 9 / 2021 , 15:03 από news_room

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα τεθεί σε αυτοαπομόνωση για κάποιο διάστημα έπειτα από τον εντοπισμό πολλών κρουσμάτων Covid στο περιβάλλον του, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο, που έχει λάβει δρακόντεια μέτρα από την έναρξη της πανδημίας για να προστατεύσει τον ρώσο πρόεδρο.
Ο εκπρόσωπος του Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ότι ο πρόεδρος «χαίρει άκρας υγείας» και ότι υποβλήθηκε σε διαγνωστικό τεστ.
Ο Πεσκόφ εξήγησε ότι ανιχνεύθηκαν  πολλά κρούσματα στο περιβάλλον του προέδρου της Ρωσίας, αλλά δεν διευκρινίστηκε αν πρόκειται για περιστατικά σε εμβολιασμένα ή μη άτομα.
Η Ρωσία είναι ένα από τα κράτη του κόσμου όπου η επιδημία έχει προκαλέσει τους περισσότερους θανάτους και η καχυποψία απέναντι στην κυβέρνηση έχει καθυστερήσει την εμβολιαστική εκστρατεία.
Σύμφωνα με τον στατιστική υπηρεσία (Rosstat), περί τις 350.000 Ρώσοι είχαν υποκύψει στην Covid μέχρι το τέλος Ιουλίου 2021. Σύμφωνα με τον απολογισμό της ιστοσελίδας  Gogov, μόνο το 27,3% του ρωσικού πληθυσμού έχει εμβολιασθεί πλήρως.
Το Κρεμλίνο διευκρίνισε επίσης ότι ο Πούτιν δεν θα συμμετάσχει αυτοπροσώπως στις εργασίες της περιφερειακής συνόδου κορυφής του Οργανισμού του Συμφώνου Συλλογικής Ασφάλειας, που περιλαμβάνει τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες και διεξάγεται την Παρασκευή στο Τατζικιστάν. Αλλά θα λάβει μέρος μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν , 68 ετών, εμβολιάστηκε τον Μάρτιο μακριά από τις κάμερες κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο Spoutnik V.
Από την έναρξη της πανδημίας, οι ρωσικές αρχές έλαβαν δρακόντεια μέτρα ώστε να αποφευχθεί κάθε επαφή του Πούτιν με τον ιό.
Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, τα άτομα που παίρνουν άδεια να προσεγγίσουν τον ρώσο πρόεδρο πρέπει να έχουν περάσει καραντίνα 14 ημερών σε ξενοδοχείο.
Εχει εγκατασταθεί επίσης σύστημα απολύμανσης που ψεκάζει τους επισκέπτες που τον πλησιάζουν.
Ο Πούτιν ξεκίνησε και πάλι μόλις πρόσφατα τα ταξίδια στην Ρωσία και τις δημόσιες συναντήσεις, εργαζόμενος το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μέσω τηλεδιάσκεψης. Οι συνεδριάσεις αυτές μεταδίδονται καθημερινά από την τηλεόραση.
Την Δευτέρα, συναντήθηκε με τους αθλητές των Παραολυμπιακών που επέστρεψαν από το Τόκιο.
Σύμφωνα με στιγμιότυπα που μεταδόθηκαν από το Ria Novosti, είχε τότε πει ότι είναι πιθανόν να πρέπει σύντομα να περάσει σε αυτοαπομόνωση. Αλλά ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είχε αμέσως δηλώσει ότι ο πρόεδρος μιλούσε υποθετικά.

Σχετικά Άρθρα

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρουσίασε τους στόχους του Υφυπουργείου σε εκδήλωση του Cyprus Marine Club

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρουσίασε τους στόχους του Υφυπουργείου σε εκδήλωση του Cyprus Marine Club

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 29 / 6 / 2023 , 17:53 από news_room Το Cyprus Marine Club πραγματοποίησε μια επιτυχημένη εκδήλωση στις 27 Ιουνίου 2023, με προσκεκλημένη ομιλήτρια την Υφυπουργό Ναυτιλίας κα Μαρίνα Χατζημανώλη. Η εκδήλωση, με τίτλο “Εκατό ημέρες ως Υφυπουργός Ναυτιλίας”, παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου να συμμετάσχουν σε συζητήσεις και να […]

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ι.Μ. Χαλκίδος για την Μεγάλη Εβδομάδα

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ι.Μ. Χαλκίδος για την Μεγάλη Εβδομάδα

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 14 / 4 / 2022 , 21:59 από news_room Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Μεγάλη Εκκλησιαστική Εκδήλωση για τη Μεγάλη Εβδομάδα, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, την οποία διοργανώνει για περισσότερα από 44 χρόνια η Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος, προετοιμάζοντας και με αυτό τον τρόπο τούς πιστούς, για τα μεγάλα γεγονότα των […]