19 °C Athens, GR
19/10/2021

Τελευταια Νέα
Με τον Πρόεδρο της Ουγκάντα συναντήθηκε ο Πατριάρχης Θεόδωρος – Ολοκληρώθηκε η Επίσκεψη του στην Ουγκάντα Μόρφου Νεόφυτος: «Φίλοι στον Ουρανό και στη Γή» – Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ του Εν Ευβοία 3 Ιατροί θα αποφανθούν για τον Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο – Η Απόφαση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου Συνάντηση εργασίας του Οικουμενικού Πατριάρχη με διεθνή ομάδα επιστημόνων για το Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου Εορτάστηκαν τα 109 Ελευθέρια της Έδεσσας Η χειροτονία του Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ.κ. Αμφιλόχιου Το ποσό των 636χιλ. Δολαρίων συγκέντρωσε για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας η Ι.Α. Αυστραλίας Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στον πανηγυρίζοντα Απόστολο Λουκά Στροβόλου O Πρώτος εορτασμός όλων των Αγίων Ιατρών στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Στο Λουξεμβούργο για συμμετοχή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ ο ΥΠΕΞ Νίκος Χριστοδουλίδης

Υπογραφή Συμβολαίου για Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλων Μελετητών για το Αποχετευτικό Σύστημα Λυμάτων στην Κοινότητα Παλώδιας

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 22 / 9 / 2021 , 15:41 από news_room

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Νεότητας Παλώδιας, η τελετή υπογραφής του Συμβολαίου για Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλων Μελετητών για το Αποχετευτικό Σύστημα Λυμάτων στην Κοινότητα Παλώδιας μεταξύ του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας και της κοινοπραξίας «ΡΟΪΚΟΣ Σύμβουλοι Μηχανικοί Ανώνυμη Εταιρεία και Ζ&Α Π. Αντωναρόπουλος και Συνεργάτες Ανώνυμη Μελετητική Εταιρεία».

Το Συμβόλαιο προνοεί την εκπόνηση του Λεπτομερούς Σχεδιασμού του Αποχετευτικού Συστήματος Λυμάτων στην Κοινότητα Παλώδιας, την ετοιμασία Εγγράφων Διαγωνισμού για επιλογή Εργολάβου, και την διεύθυνση και επίβλεψη του Κατασκευαστικού Έργου. Το Έργο αφορά μια περιοχή έκτασης τριών περίπου τετραγωνικών χιλιομέτρων, το δίκτυο που θα κατασκευαστεί υπολογίζεται να ανέλθει στα 25 περίπου χιλιόμετρα, και θα εξυπηρετείται ένας πληθυσμός της τάξης των 4.500.

Η αξία της Σύμβασης των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών ανέρχεται στις 295 χιλιάδες Ευρώ, ενώ η αξία του Έργου εκτιμάται ότι θα κυμαίνεται γύρω στα επτά εκατομμύρια Ευρώ. Το Έργο χρηματοδοτείται κατά 80% από κυβερνητικούς πόρους και κατά 20% από πόρους του ΣΑΛΑ. Το ΣΑΛΑ χρηματοδοτεί την αναλογία του στο Έργο από ίδιους πόρους, χωρίς να προσφύγει σε δανεισμό.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του ΣΑΛΑ, Δήμαρχος Λεμεσού κύριος Νίκος Νικολαΐδης και ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Παλώδιας κύριος Χαράλαμπος Ζορπάς, ενώ έγινε σύντομη παρουσίαση του Έργου από το Γενικό Διευθυντή του ΣΑΛΑ κύριο Γιάννη Τσουλόφτα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του ΣΑΛΑ, μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Παλώδιας, κρατικοί λειτουργοί, και αξιωματούχοι της πόλης και επαρχίας μας.

Σχετικό φιλμάκι για το Έργο, το οποίο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου, www.sbla.com.cy.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Η Εορτή του Γενεσίου του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 26 / 6 / 2021 , 6:49 από news_room Το βράδυ της 23 Ιουνίου τελέστηκε Πανυγηρική Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού επί της εορτής του Γενεσίου του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστού. Της Αγρυπνίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος και συλλειτούργησαν οι ηγούμενοι του […]

ieros naos agias annis peristeriou - lofos aksiomatikon - ypodoxi ieron leipsanon - ioynios 2021

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ι.Ν. Αγίας Άννης Περιστερίου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 7 / 6 / 2021 , 6:36 από news_room Το απόγευμα της 6ης του μηνός Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε η υποδοχή ιερού θησαυρίσματος(ιερού λειψάνου) του αγίου Λουκά του ιατρού στον ιερό ναό της Αγίας Άννης Περιστερίου όπου στο άκουσμα της ελεύσεως του ιερού λειψάνου του θαυματουργού Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου […]

Pin It on Pinterest