22 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Τελέστηκε η κηδεία του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 10 / 8 / 2021 , 2:30 από news_room

Το «ύστατο χαίρε» στον Κωνσταντίνο Μίχαλο πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, ο οποίος έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή την Παρασκευή 6 Αυγούστου σε ηλικία 61 ετών, απηύθυναν σήμερα στην Αθήνα σύσσωμος ο επιμελητηριακός και επιχειρηματικός κόσμος, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και πλήθος συνεργατών και φίλων. Η εξόδιος ακολουθία του μακροβιότερου προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου τελέστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο αναφέρει ότι, από τον πολιτικό κόσμο, μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο πρώην ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, οι βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Αλέξης Χαρίτσης, Νίκος Παππάς, Χαρά Καφαντάρη, Χρήστος Σπίρτζης, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης και η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο πρώην πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής.

Επίσης, σύσσωμοι παρέστησαν εκπρόσωποι του επιμελητηριακού θεσμού από όλη την Ελλάδα, εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων, επιφανείς επιχειρηματίες, καθώς και πλήθος συγγενών, συνεργατών και φίλων.

Στεφάνια έστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τα πολιτικά κόμματα, οι δήμαρχοι Αθηνών και Πειραιά, οι εργοδοτικές οργανώσεις.

Επικήδειους εκφώνησαν, σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα, η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μίχαλου, Αθηνά, ο γιος του Χρήστος Μίχαλος, ο Α’ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Συγγελίδης, ο Α’ αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γιάννης Μασούτης, ο γενικός γραμματέας του ΕΒΕΑ Μπάμπης Μωραΐτης, ο πρώην υπουργός και πρώην πρόεδρος ΕΒΕΑ Γιάννης Παπαθανασίου.

Σχετικά Άρθρα

ieros_naos_agion_dodeka_apostolon_kallithea_esperinos_litaneia_adologala_eidiseis_nea

Καλλιθέα : Εσπερινός & Λιτανεία για τους Αγίους Δώδεκα Αποστόλους στις Τζιτζιφιές (Φωτορεπορτάζ) – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 24 / 7 / 2022 , 2:06 από news_room Καλλιθέα : Εσπερινός & Λιτανεία για τους Αγίους Δώδεκα Αποστόλους στις Τζιτζιφιές (Φωτορεπορτάζ) – Adologala.gr Με την δέουσα λαμπρότητα και επισημότητα τελέστηκε σήμερα απόγευμα, 29 Ιουνίου 2022, η ιερά ακολουθία του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό των αγίων Δώδεκα Αποστόλων στη Καλλιθέα στο ύψος […]

Ο όμιλος Σαρακάκη συνδράμει στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία με διάθεση 2 Λεωφορείων

Ο όμιλος Σαρακάκη συνδράμει στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία με διάθεση 2 Λεωφορείων

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 10 / 3 / 2022 , 22:55 από news_room Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη θέτει στη διάθεση της Πολιτείας 2 Λεωφορεία για την Αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας στον πόλεμο στην Ουκρανία O Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, με αίσθημα ευθύνης και παραμένοντας πάντα πιστός στη δέσμευσή του να είναι χρήσιμος και ωφέλιμος στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, στέκεται […]