19 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Οικονομική ενίσχυση 100.000 ευρώ του ΕΕΑ στις πληγείσες επιχειρήσεις, στη Βαρυμπόμπη

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 4 / 8 / 2021 , 22:32 από news_room

Την οικονομική ενίσχυση με 100.000 ευρώ αποφάσισε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για τις πληγείσες επιχειρήσεις στη Βαρυμπόμπη.

Σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου σημειώνεται: «Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά η Αττική περνά δύσκολες ώρες λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, που έχει προξενήσει τεράστια οικολογική καταστροφή και ανυπολόγιστες ζημιές σε οικίες και επιχειρήσεις.

Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν θρηνήσαμε θύματα, όμως το πλήγμα στο περιβάλλον και τις περιουσίες πολιτών και επαγγελματιών είναι πολύ μεγάλο».

Η διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και δηλώνει και αυτή τη φορά έτοιμη να συμβάλει στην ανακούφιση των επιχειρήσεων που επλήγησαν.

Όπως γνωστοποιείται στην ανακοίνωση, μετά από συνεννόηση με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνι Γεωργιάδη, το επιμελητήριο θα παρέχει, από δικούς πόρους, άμεση οικονομική ενίσχυση ύψους 100.000 ευρώ προς τις πληγείσες επιχειρήσεις.

Ήδη, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, επικοινώνησε με τον δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό και συζήτησε μαζί του για τις ανάγκες στήριξης που έχει η περιοχή.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου ζήτησε από τον δήμαρχο να τον ενημερώσει για τις επιχειρήσεις που έχουν υποστεί μερική ή ολική ζημία, ώστε να κατευθυνθεί άμεσα σε αυτές η οικονομική ενίσχυση του επιμελητηρίου.

Σχετικά Άρθρα

Χαιρετισμός του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο 3ο Paris Peace Forum

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 12 / 11 / 2020 , 16:57 από Κύριε Πρόεδρε, Σας ευχαριστώ για τη διοργάνωση αυτού του forum, τη στιγμή που πολεμάμε όλοι αυτή την τρομερή ασθένεια. Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι, αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, Πολλοί από μας θα ήθελαν να ξεχάσουν αυτή τη χρονιά. Χάσαμε αγαπημένα πρόσωπα και ζήσαμε μέσα στην […]

Η εορτή των Θεοφανείων στην Μητρόπολη Ναυπάκτου

Η εορτή των Θεοφανείων στην Μητρόπολη Ναυπάκτου

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 6 / 1 / 2024 , 18:28 από news_room Μέ ἰδιαίτερη λαμπρότητα καί μέ λαμπρό ἀνοιξιάτικο καιρό ἑορτάστηκαν τά ἅγια Θεοφάνεια στήν Ναύπακτο. Ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου καί Ἁγίου Βλασίου κ. Ἱερόθεος χοροστάτησε στόν πανηγυρικό Ὄρθρο καί τέλεσε τήν Θεία Λειτουργία καί τόν Μεγάλο Ἁγιασμό στόν Ἱερό Μητροπολιτικό Ναό τοῦ Ἁγίου Δημητρίου Ναυπάκτου. […]