25 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον

Εκκενώνονται Αγ. Στέφανος, Καπανδρίτη, Πολυδένδρι

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 5 / 8 / 2021 , 23:47 από news_room

Διαταγή εκκένωσης των οικισμών Καπανδρίτι, Πολυδένδρι και Αγ. Στέφανο εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής στις 23:00 μετά από εισήγηση του Διοικητή Αττικής της Πυροσβεστικής Κ. θεοφιλόπουλου.

«Δυστυχώς είναι ιδιαίτερα δύσκολη η νύχτα και τεράστιο το πύρινο μέτωπο ενώ δεν επιχειρούν τα εναέρια μέσα», επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Θανάσης Αυγερινός ο οποίος έδωσε και την εντολή εκκένωσης .

Πριν μια ώρα ανάλογο σήμα από την ΠΥ και εντολή από την ΠΕΑΑ, δόθηκε για το Κρυονέρι και νωρίτερα το απόγευμα για τους οικισμούς Δροσοπηγή, Αφίδνες και Ιπποκράτειο Πολιτεία, προσθέτει ο ίδιος, υπενθυμίζοντας ότι η Περιφέρεια αποφασίζει κατόπιν εισήγησης της ΠΥ. Στη συνέχεια της ασφαλούς απομάκρυνσης των πολιτών επιλαμβάνονται οι Δήμοι, η Αστυνομία, η Πολιτική Προστασία καθώς και οι εθελοντές.

Αναφορικά με την επικινδυνότητα της πυρκαγιάς ο κ. Αυγερινός επισημαίνει ότι ο δασικός χαρακτήρας του πεδίου δεν επιτρέπει την πρόσβαση των επίγειων δυνάμεων και έκλεισε με την ευχή να μην θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα .

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς από την άλλη πλευρά της εθνικής μεταβαίνει αυτή την ώρα και ο αντιπεριφρειάρχης Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος συντονίζει και τον μηχανισμό Πολ. Προστασίας της Περιφέρειας και υπό της εντολές της ΠΥ.

 

Σχετικά Άρθρα

Κ. Χατζηδάκης: Αποζημίωση στους διανομείς με συμβάσεις ανεξαρτήτων υπηρεσιών ή έργου, για κράνη και οχήματα

Κ. Χατζηδάκης: Αποζημίωση στους διανομείς με συμβάσεις ανεξαρτήτων υπηρεσιών ή έργου, για κράνη και οχήματα

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 28 / 3 / 2022 , 18:49 από news_room Το ύψος της αποζημίωσης των μεταφορέων που συνεργάζονται με ψηφιακές πλατφόρμες με συμβάσεις ανεξάρτητων υπηρεσιών/έργου και χρησιμοποιούν δικά τους μέσα προστασίας (κράνη) ή οχήματα, καθορίζεται με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας […]

Απόψεις Σαράκι η ακρίβεια στην αγορά αγαθών ενόψει Χριστουγέννων

Απόψεις: Σαράκι η ακρίβεια στην αγορά αγαθών ενόψει Χριστουγέννων

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 3 / 12 / 2023 , 14:31 από news_room Η ακρίβεια παραμένει σαν σαράκι που ροκανίζει το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών συνεχώς που αν και οι προσπάθειες της Κυβέρνησης για την αναχαίτιση των τιμών είναι συνεχείς από το 2021 έως και σήμερα δεν έχουν διαμορφωθεί σε κανένα επιθυμητό σταθερό. Στο ίδιο μήκος κύματος […]