Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο Γιάννης Φλωρινιώτης Οικουμενικός: «Η χριστιανική μαρτυρία θα ήταν περισσότερο αποτελεσματική εάν οι Χριστιανοί ήμασταν ενωμένοι» Ευχές του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στον Μητροπολίτη Πολωνίας Σάββα 15 Ιουνίου στην ΕΡΤ η τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων Παράδοση Ιερών Λειψάνων από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο στον Μητροπολίτη Μιχαλουπόλεως Γεώργιο Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στον Καθεδρικό Ναό της Αδελαΐδος προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στο ετήσιο Φεστιβάλ του Αγίου Παύλου Hempstead Νέας Υόρκης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος Αθηνών Ιερώνυμος: Το οι­κο­λο­γικό πρό­βλημα χρει­ά­ζε­ται να αν­τι­με­τω­πι­στεί πο­λυ­πα­ρα­γον­τικά και με τη συ­νερ­γα­σία ό­λων Η εορτή της Πεντηκοστής στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δέχθηκε τον Γενικό Πρόξενο της Σρι Λάνκα στην Κύπρο

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 5 / 8 / 2021 , 23:49 από news_room

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου δέχθηκε σήμερα τον Γενικό Πρόξενο της Σρι Λάνκα στην Κύπρο κ. M.Η.Μ.Ν Βandara.

Ο κ.Βandara επέδωσε στην κα Δημητρίου συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου του Κοινοβουλίου της Σρι Λάνκα κ. Mahinda Yapa Abeywardena για την εκλογή της.

Η Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε ειλικρινείς ευχαριστίες για τη στάση αρχών και τη διαχρονική στήριξη της Σρι Λάνκα όσον αφορά στο κυπριακό πρόβλημα και τις προσπάθειες γιαεπίλυσή του, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τα σχετικά Ψηφίσματα του ΟΗΕ.

Κατά τη συνάντηση, επαναβεβαιώθηκαν οι ιστορικοί δεσμοί μεταξύ Κύπρου και Σρι Λάνκα και εκφράστηκε εκατέρωθεν η βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε διάφορους τομείς και επίπεδα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην περαιτέρω προώθηση του διαλόγου και των ανταλλαγών μεταξύ των Κοινοβουλίων Κύπρου και Σρι Λάνκα, μέσω συγκεκριμένων πρωτοβουλιών και δράσεων.

Εξάλλου, αντηλλάγησαν απόψεις όσον αφορά την πορεία της πανδημίας Covid-19 στις δύο χώρες και τα μέτρα που λαμβάνονται για αντιμετώπιση του τέταρτου κύματός της. Τονίστηκε δε η σημασία της αλληλεγγύης και της συντονισμένης δράσης, προκειμένου να ξεπεραστεί η πρωτοφανής αυτή κρίση, αλλά και οι άλλες πολύ σοβαρές προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κόσμος.

Σχετικά Άρθρα

Η Ιταλία βάζει τέλος στην καραντίνα για τους ευρωπαίους τουρίστες

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 14 / 5 / 2021 , 16:22 από news_room Η Ιταλία ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της μίνι καραντίνας των πέντε ημερών που επέβαλλε μέχρι τώρα στους επιβάτες από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο να ανακάμψει ο τουριστικός τομέας της. «Ο υπουργός Υγείας Ρομπέρτ Σπεράντσα υπέγραψε εντολή […]

Τα έθιμα της Κυριακής της Αποκριάς στην Ελλάδα - Ειδήσεις - Νέα - adoloagala

Τα έθιμα της Κυριακής της Αποκριάς

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 19 / 2 / 2023 , 14:40 από news_room Η Κυριακή αυτή ονομάστηκε «των Απόκρεω», επειδή είναι η τελευταία ημέρα κρεοφαγίας για τους Χριστιανούς. Η τρίτη εβδομάδα του Τριωδίου (3-9 Μαρτίου 2019) ονομάζεται και εβδομάδα της Τυροφάγου ή Τυρινής, επειδή όλες τις ημέρες γίνεται κατάλυση σε όλα τα […]

Pin It on Pinterest