25 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον Μητροπολίτη Σερρών Θεολόγο Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

H Arquus Χρυσός Χορηγός στην Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 12 / 7 / 2021 , 23:56 από news_room

H Arquus Χρυσός Χορηγός στην Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA

Ο Ευρωπαίος ηγέτης σε οχήματα ασφαλούς μετακίνησης ξηράς, η γαλλική εταιρεία Arquus (γνωστή παλαιότερα ως Renault Trucks Defense, Acmat και Panhard) θα συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στην Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA που θα πραγματοποιηθεί Τρίτη 13 Ιουλίου – Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 στο Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελ. Βενιζέλος).

Η Arquus θα βρίσκεται στο Hall 3 και συγκεκριμένα στο stand n°3B35.

Για την συμμετοχή σας στην DEFEA μπορείτε να προχωρήσετε σε εγγραφή ΕΔΩ

Η Arquus θα εκθέσει στην DEFEA τα οχήματα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχει να προσφέρει για την Ελλάδα. Προμηθευτής των VBL Panhard (ελαφρά τεθωρακισμένα οχήματα αναγνώρισης) του Ελληνικού Στρατού, η Arquus παρουσιάζει το επιχειρησιακό φορτηγό πολλαπλών χρήσεων VLRA και το ελαφρύ όχημα διασύνδεσης προσωπικού VT4, μαζί με μια πλήρη γκάμα τεθωρακισμένων και μη οχημάτων που κυμαίνονται από ελαφρές λύσεις 4x4 έως βαριές 8x8.

Η Arquus έχει να προσφέρει λύσεις για την αναβάθμιση των ελληνικών VBL, τα οποία θα μπορούσαν να αναβαθμιστούν άμεσα όπως ακριβώς αναβαθμίζονται και τα γαλλικά VBL. Αυτή την περίοδο αναβαθμίζονται δύο ελληνικά VBL από την Arquus.

Η Arquus βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ελληνική βιομηχανία με στόχο την διευρυμένη εμπλοκή της για το πρόγραμμα αντικατάστασης των επιχειρησιακών φορτηγών στην χώρα μας.

Σχετικά με την Arquus

Η Arquus είναι ο ιστορικός προμηθευτής του Γαλλικού Στρατού, με περισσότερα από 25.000 οχήματα σε υπηρεσία (90% όλων των τροχοφόρων οχημάτων), που κυμαίνονται από ευέλικτα μη θωρακισμένα οχήματα 4x4 VT4 για σκοπούς διασύνδεσης προσωπικού έως τα νέα οχήματα μάχης Griffon και Jaguar που παράγονται σήμερα από την Arquus σε μια βραχυπρόθεσμη κοινοπραξία με τις Nexter και Thales για τον Γαλλικό στρατό, αλλά και το Βέλγιο. Άλλα οχήματα μάχης περιλαμβάνουν το VAB που εξακολουθεί να είναι το «άλογο εργασίας» του Στρατού, το PVP και το VBL.

Επίσης, η Arquus παρήγαγε και υποστηρίζει φορτηγά όπως τα VLRA, GBC180, TRM2000, TRM10000, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τις ανάγκες τακτικής μεταφοράς και διοικητικής μέριμνας του Στρατού και εξυπηρετούν σε καθημερινή βάση τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό στις πιο σκληρές συνθήκες. Η Arquus παρουσίασε πρόσφατα μια νέα σειρά φορτηγών 4x4, 6x6 και 8x8, την οικογένεια Armis, σχεδιασμένη για τη Γαλλία και διαθέσιμη επίσης για εξαγωγές. Στο πλαίσιο του γαλλικού προγράμματος VBL Ultima, η Arquus επισκευάζει και εκσυγχρονίζει πλήρως τα VBL του Στρατού, ενώ αναβαθμίζει πολλά απάρτια και εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός σύγχρονου πολύ πιο ισχυρού κινητήρα 130 ίππων, νέων, ενισχυμένων αναρτήσεων για υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο και καλύτερο χειρισμό δρόμου καθώς και τον κλιματισμό όπως επίσης και άλλες αναβαθμίσεις. Ως διάδοχος του VBL, η Arquus έχει αναπτύξει το Scarabee, το πρώτο στρατιωτικό όχημα υβριδικής τεχνολογίας και το πιο εξελιγμένο όχημα αναγνώρισης στον κόσμο. Η Arquus επίσης, μέσω της επιχειρηματικής μονάδας Hornet, μπορεί να προσφέρει Σταθμούς Απομακρυσμένου Ελέγχου Οπλικών Συστημάτων (RCWS).

Σχετικά Άρθρα

12 λουκέτα για φοροδιαφυγή σε Μύκονο, Πάρο, Χαλκιδική, Κύθηρα

12 λουκέτα για φοροδιαφυγή σε Μύκονο, Πάρο, Χαλκιδική, Κύθηρα

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 21 / 8 / 2023 , 14:18 από news_room Δώδεκα νέα 48ωρα λουκέτα σε καταστήματα σε τουριστικές περιοχές, σε όλη την Ελλάδα, έβαλαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για μη διαβίβαση αποδείξεων στο e-send της ΑΑΔΕ. Οι επιχειρήσεις αυτές δεν είχαν διασυνδέσει την ταμειακή τους με την ΑΑΔΕ, όπως προβλέπει ο […]

Πολύ καλύτερη η κατάσταση σε δήμους της Δυτικής Αττικής

Πολύ καλύτερη η κατάσταση σε δήμους της Δυτικής Αττικής

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 26 / 1 / 2022 , 21:14 από news_room Σε αντίθεση με άλλους χιονιάδες, όπου η Δυτική Αττική πλήττεται με σφοδρότητα, αυτή τη φορά παρουσιάζει πολύ πιο ήπια κατάσταση, σε σχέση με άλλες περιοχές του νομού, ακόμη και σε σχέση με δήμους εντός του λεκανοπεδίου. Στην Ελευσίνα και στη Μαγούλα η αντιμετώπιση της […]