30 °C Athens, GR
24/07/2021

Τελευταια Νέα
Κρήτη : Ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕΣ συμμετείχε στην τελετή ενάρξεως της ΚΗ᾽ Γενικής Συνελεύσεως της Διακοινοβουλευτικής Συνελεύσεως της Ορθοδοξίας Τον Έλληνα Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Κων. Βλάση δέχθηκε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Αύριο 25 Ιουλίου 2021, στο Φανάρι η Χειροτονία του εψηφισμένου Μητροπολίτη Γαλλίας π. Δημητρίου Πλούμη Μήνυμα της Α. Θ. Παναγιότητος, Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου προς την 28ην Γενική Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Συνελεύσεως της Ορθοδοξίας Έκτακτη τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος για να συζητήσει το θέμα του Μητροπολίτη Περιστερίου – Έξαρχος της Ι.Μ. Περιστερίου ο Μητροπολίτης Ιλίου Αδ. Γεωργιάδης: Κατά 38% περισσότεροι οι πόροι του νέου ΕΣΠΑ για την Αττική Aνακοίνωση του ΚΚΕ για τα 47 χρόνια από την κατάρρευση της δικτατορίας της 21ης Απριλίου Στη Λέσβο τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας Μήνυμα του πρωθυπουργού για την Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας ΗΠΑ – Ρωσία: Νέες συνομιλίες με σκοπό τη σταθεροποίηση της διμερούς σχέσης

H Arquus Χρυσός Χορηγός στην Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 12 / 7 / 2021 , 23:56 από news_room

H Arquus Χρυσός Χορηγός στην Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA

Ο Ευρωπαίος ηγέτης σε οχήματα ασφαλούς μετακίνησης ξηράς, η γαλλική εταιρεία Arquus (γνωστή παλαιότερα ως Renault Trucks Defense, Acmat και Panhard) θα συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στην Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA που θα πραγματοποιηθεί Τρίτη 13 Ιουλίου – Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 στο Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελ. Βενιζέλος).

Η Arquus θα βρίσκεται στο Hall 3 και συγκεκριμένα στο stand n°3B35.

Για την συμμετοχή σας στην DEFEA μπορείτε να προχωρήσετε σε εγγραφή ΕΔΩ

Η Arquus θα εκθέσει στην DEFEA τα οχήματα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχει να προσφέρει για την Ελλάδα. Προμηθευτής των VBL Panhard (ελαφρά τεθωρακισμένα οχήματα αναγνώρισης) του Ελληνικού Στρατού, η Arquus παρουσιάζει το επιχειρησιακό φορτηγό πολλαπλών χρήσεων VLRA και το ελαφρύ όχημα διασύνδεσης προσωπικού VT4, μαζί με μια πλήρη γκάμα τεθωρακισμένων και μη οχημάτων που κυμαίνονται από ελαφρές λύσεις 4x4 έως βαριές 8x8.

Η Arquus έχει να προσφέρει λύσεις για την αναβάθμιση των ελληνικών VBL, τα οποία θα μπορούσαν να αναβαθμιστούν άμεσα όπως ακριβώς αναβαθμίζονται και τα γαλλικά VBL. Αυτή την περίοδο αναβαθμίζονται δύο ελληνικά VBL από την Arquus.

Η Arquus βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ελληνική βιομηχανία με στόχο την διευρυμένη εμπλοκή της για το πρόγραμμα αντικατάστασης των επιχειρησιακών φορτηγών στην χώρα μας.

Σχετικά με την Arquus

Η Arquus είναι ο ιστορικός προμηθευτής του Γαλλικού Στρατού, με περισσότερα από 25.000 οχήματα σε υπηρεσία (90% όλων των τροχοφόρων οχημάτων), που κυμαίνονται από ευέλικτα μη θωρακισμένα οχήματα 4x4 VT4 για σκοπούς διασύνδεσης προσωπικού έως τα νέα οχήματα μάχης Griffon και Jaguar που παράγονται σήμερα από την Arquus σε μια βραχυπρόθεσμη κοινοπραξία με τις Nexter και Thales για τον Γαλλικό στρατό, αλλά και το Βέλγιο. Άλλα οχήματα μάχης περιλαμβάνουν το VAB που εξακολουθεί να είναι το «άλογο εργασίας» του Στρατού, το PVP και το VBL.

Επίσης, η Arquus παρήγαγε και υποστηρίζει φορτηγά όπως τα VLRA, GBC180, TRM2000, TRM10000, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τις ανάγκες τακτικής μεταφοράς και διοικητικής μέριμνας του Στρατού και εξυπηρετούν σε καθημερινή βάση τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό στις πιο σκληρές συνθήκες. Η Arquus παρουσίασε πρόσφατα μια νέα σειρά φορτηγών 4x4, 6x6 και 8x8, την οικογένεια Armis, σχεδιασμένη για τη Γαλλία και διαθέσιμη επίσης για εξαγωγές. Στο πλαίσιο του γαλλικού προγράμματος VBL Ultima, η Arquus επισκευάζει και εκσυγχρονίζει πλήρως τα VBL του Στρατού, ενώ αναβαθμίζει πολλά απάρτια και εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός σύγχρονου πολύ πιο ισχυρού κινητήρα 130 ίππων, νέων, ενισχυμένων αναρτήσεων για υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο και καλύτερο χειρισμό δρόμου καθώς και τον κλιματισμό όπως επίσης και άλλες αναβαθμίσεις. Ως διάδοχος του VBL, η Arquus έχει αναπτύξει το Scarabee, το πρώτο στρατιωτικό όχημα υβριδικής τεχνολογίας και το πιο εξελιγμένο όχημα αναγνώρισης στον κόσμο. Η Arquus επίσης, μέσω της επιχειρηματικής μονάδας Hornet, μπορεί να προσφέρει Σταθμούς Απομακρυσμένου Ελέγχου Οπλικών Συστημάτων (RCWS).

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Σάββατο του αγίου & δικαίου Λαζάρου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 24 / 4 / 2021 , 16:18 από news_room Σάββατο του Λαζάρου – 24 Απριλίου 2021 Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην τετραήμερη Ανάσταση του Αγίου και δικαίου φίλου του Χριστού Λαζάρου και πρώτου Επισκόπου Κιτίου. Επίσης, η Εκκλησία τιμά τη μνήμη της Οσίας Ελισάβετ και του Μάρτυρος […]

Μήνυμα της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την επέτειο των 75 χρόνων από την ίδρυση του ΟΗΕ

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 25 / 10 / 2020 , 10:33 από adologala.gr Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, που ιδρύθηκε πριν 75 χρόνια, την επαύριο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, είναι πάντα προσηλωμένος στην ιδρυτική του αποστολή: να ενώσει τα έθνη και τους λαούς με στόχο τη διατήρηση της ειρήνης και της ασφάλειας και […]

Pin It on Pinterest