20 °C Athens, GR
17/10/2021

H Arquus Χρυσός Χορηγός στην Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 12 / 7 / 2021 , 23:56 από news_room

H Arquus Χρυσός Χορηγός στην Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA

Ο Ευρωπαίος ηγέτης σε οχήματα ασφαλούς μετακίνησης ξηράς, η γαλλική εταιρεία Arquus (γνωστή παλαιότερα ως Renault Trucks Defense, Acmat και Panhard) θα συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στην Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA που θα πραγματοποιηθεί Τρίτη 13 Ιουλίου – Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 στο Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελ. Βενιζέλος).

Η Arquus θα βρίσκεται στο Hall 3 και συγκεκριμένα στο stand n°3B35.

Για την συμμετοχή σας στην DEFEA μπορείτε να προχωρήσετε σε εγγραφή ΕΔΩ

Η Arquus θα εκθέσει στην DEFEA τα οχήματα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχει να προσφέρει για την Ελλάδα. Προμηθευτής των VBL Panhard (ελαφρά τεθωρακισμένα οχήματα αναγνώρισης) του Ελληνικού Στρατού, η Arquus παρουσιάζει το επιχειρησιακό φορτηγό πολλαπλών χρήσεων VLRA και το ελαφρύ όχημα διασύνδεσης προσωπικού VT4, μαζί με μια πλήρη γκάμα τεθωρακισμένων και μη οχημάτων που κυμαίνονται από ελαφρές λύσεις 4x4 έως βαριές 8x8.

Η Arquus έχει να προσφέρει λύσεις για την αναβάθμιση των ελληνικών VBL, τα οποία θα μπορούσαν να αναβαθμιστούν άμεσα όπως ακριβώς αναβαθμίζονται και τα γαλλικά VBL. Αυτή την περίοδο αναβαθμίζονται δύο ελληνικά VBL από την Arquus.

Η Arquus βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ελληνική βιομηχανία με στόχο την διευρυμένη εμπλοκή της για το πρόγραμμα αντικατάστασης των επιχειρησιακών φορτηγών στην χώρα μας.

Σχετικά με την Arquus

Η Arquus είναι ο ιστορικός προμηθευτής του Γαλλικού Στρατού, με περισσότερα από 25.000 οχήματα σε υπηρεσία (90% όλων των τροχοφόρων οχημάτων), που κυμαίνονται από ευέλικτα μη θωρακισμένα οχήματα 4x4 VT4 για σκοπούς διασύνδεσης προσωπικού έως τα νέα οχήματα μάχης Griffon και Jaguar που παράγονται σήμερα από την Arquus σε μια βραχυπρόθεσμη κοινοπραξία με τις Nexter και Thales για τον Γαλλικό στρατό, αλλά και το Βέλγιο. Άλλα οχήματα μάχης περιλαμβάνουν το VAB που εξακολουθεί να είναι το «άλογο εργασίας» του Στρατού, το PVP και το VBL.

Επίσης, η Arquus παρήγαγε και υποστηρίζει φορτηγά όπως τα VLRA, GBC180, TRM2000, TRM10000, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τις ανάγκες τακτικής μεταφοράς και διοικητικής μέριμνας του Στρατού και εξυπηρετούν σε καθημερινή βάση τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό στις πιο σκληρές συνθήκες. Η Arquus παρουσίασε πρόσφατα μια νέα σειρά φορτηγών 4x4, 6x6 και 8x8, την οικογένεια Armis, σχεδιασμένη για τη Γαλλία και διαθέσιμη επίσης για εξαγωγές. Στο πλαίσιο του γαλλικού προγράμματος VBL Ultima, η Arquus επισκευάζει και εκσυγχρονίζει πλήρως τα VBL του Στρατού, ενώ αναβαθμίζει πολλά απάρτια και εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός σύγχρονου πολύ πιο ισχυρού κινητήρα 130 ίππων, νέων, ενισχυμένων αναρτήσεων για υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο και καλύτερο χειρισμό δρόμου καθώς και τον κλιματισμό όπως επίσης και άλλες αναβαθμίσεις. Ως διάδοχος του VBL, η Arquus έχει αναπτύξει το Scarabee, το πρώτο στρατιωτικό όχημα υβριδικής τεχνολογίας και το πιο εξελιγμένο όχημα αναγνώρισης στον κόσμο. Η Arquus επίσης, μέσω της επιχειρηματικής μονάδας Hornet, μπορεί να προσφέρει Σταθμούς Απομακρυσμένου Ελέγχου Οπλικών Συστημάτων (RCWS).

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Γραπτή δήλωση του ΠτΔ Νίκου Αναστασιάδη για την καταψήφιση του Προϋπολογισμού 2021

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Αναφερόμενος στη σημερινή καταψήφιση του προϋπολογισμού για το 2021, εκφράζω τη βαθιά μου  θλίψη και απογοήτευση, επισημαίνοντας τα ακόλουθα: Εκείνο που θα καταγραφεί στην 60χρονη ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι η  για πρώτη φορά,  για λόγους μάλιστα ξένους προς την φιλοσοφία του προϋπολογισμού, καταψήφιση του. Κατανοώ απόλυτα και σέβομαι τις θέσεις των κομμάτων, που […]

Άρειος Πάγος: Τέλος στην αυτόφωρη διαδικασία κατά εκπαιδευτικών, γιατρών & νοσηλευτών μετά από μηνύσεις

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 23 / 9 / 2021 , 13:49 από news_room Άρειος Πάγος: Τέλος στην αυτόφωρη διαδικασία κατά εκπαιδευτικών, γιατρών και νοσηλευτών μετά από μηνύσεις αντιεμβολιαστών Με εγκύκλιό του, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας κλείνει οριστικά το θέμα της αυτόφωρης διαδικασίας κατά των εκπαιδευτικών (δασκάλων και καθηγητών), των […]

Pin It on Pinterest