17 °C Athens, GR
13/05/2024

Τελευταια Νέα
Λέρος: Το νησί που δεν πρέπει να παραλείψει κανείς για τις καλοκαιρινές του διακοπές Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η εορτή του Αγίου Οσιομάρτυρος Εφραίμ του νέου στην Ιερά Μονή του στη Νέα Μάκρη Αττικής Πανηγυρίσε ο Ιερός Ναός της Ζωοδόχου Πηγής Αρδανίου της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας στα αποκαλυπτήρια Μνημείου για τη Μάχη της Κρήτης στην Πέρθη Το Παλαίφατο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας περί των διακονισσών στην Αφρική ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονα στην Αγία Μαύρα Ηλιουπόλεως Την Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως θα επισκεφθεί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος Στη διεθνή διάσκεψη της Ελβετίας για την ειρήνη στην Ουκρανία θα παραστεί ο Βαρθολομαίος Τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Ουκρανίας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Λιτανεύτηκε η Ζωοδόχος Πηγή στους Τράχωνες του Αλίμου Ταϊλάνδη: 61 νεκροί εξαιτίας της ακραίας ζέστης από την αρχή της χρονιάς

Ο Μπιλ Μάρεϊ στο Ελληνικό Περίπτερο του Φεστιβάλ των Καννών – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 17 / 7 / 2021 , 1:28 από news_room

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) φιλοξένησε σήμερα στο Ελληνικό Περίπτερο του Φεστιβάλ των Καννών τον Μπιλ Μάρεϊ και τους συνεργάτες του, με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «New Worlds: The Cradle of Civilization», που θα γίνει απόψε στις Ειδικές Προβολές του επίσημου προγράμματος του φεστιβάλ. Η ταινία αυτή έχει ως συμπαραγωγό της την ελληνική εταιρεία Neda Film της Αμάντας Λιβανού και η προώθησή της υποστηρίζεται από τη διεύθυνση Hellas Film του ΕΚΚ.

Ο Μ. Μάρεϊ συναντήθηκε με εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου στο Ελληνικό Περίπτερο για να τους μιλήσει για το «New Worlds: The Cradle of Civilization», που είναι η κινηματογραφημένη συναυλία-παράσταση στο Ηρώδειο τον Ιούνιο του 2018. Ο διάσημος ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα, αναφερόμενος θερμά για την εμπειρία που έζησε στην Αθήνα.

Επίσης, κατά την επίσκεψή του αυτή στο Ελληνικό Περίπτερο, ο Μ. Μάρεϊ ενημερώθηκε από την Hellas Film για τον ελληνικό κινηματογράφο και για τον στρατηγικό στόχο του ΕΚΚ να ενισχύσει τη θέση της Ελλάδος στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη.

Στο «New Worlds: The Cradle of Civilization» εμφανίζονται ο Μπιλ Μάρεϊ και οι μουσικοί Jan Vogler, Mira Wang, Vanessa Perez.

Οι συντελεστές της ταινίας: Σκηνοθεσία: Andrew Muscato. Παραγωγή: Dorn Music, Neda Film & Mahukari Media. Παραγωγοί: Tanja Dorn, Αμάντα Λιβανού, Bill Murray, Andrew Muscato, Jan Vogler. Συμπαραγωγοί: Karen Duffy, Έμμα Δοξιάδη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 17 / 4 / 2023 , 15:08 από news_room Έχει ξεκινήσει από το πρωί η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα από την περιφέρεια προς την Αττική με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι αυξημένη στο ρεύμα εισόδου τόσο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου όσο και στην Αθηνών-Λαμίας. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία Αττικής, παρατηρείται […]

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε η νέα Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στην Πόλη

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε η νέα Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στην Πόλη

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 16 / 12 / 2022 , 14:48 από news_room Την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022, η νέα Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στην Πόλη Ευγεν. κ. Julie Eadeh, η οποία είναι Ορθόδοξη. Η κ.Eadeh έγινε δεκτή από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με τον οποίο συζήτησαν για θέματα της […]