19 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Με ισχυρό αποτύπωμα θα δώσουν το παρών, στην Έκθεση DEFEA 2021 οι ΗΠΑ

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 13 / 7 / 2021 , 0:43 από news_room

Σάββατο 10.07.2021 | Με ισχυρό αποτύπωμα θα δώσει το παρών, στην Έκθεση DEFEA 2021, το Αμερικανικό Περίπτερο (USA PAVILION AT DEFEA 2021 | usadefea.gr), που διοργανώνεται από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 13 έως 15 Ιουλίου 2021, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan, στα Σπάτα.

To USA Pavilion αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την DEFEA 2021 καθώς τριάντα δύο κορυφαίες αμερικανικές επιχειρήσεις της αμυντικής βιομηχανίας, οι οποίες εκθέτουν σε περισσότερα από 1.000 τ.μ., θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών στα εκθέματά τους, υπερσύγχρονους εξοπλισμούς, υπηρεσίες και βαριά οχήματα και ελικόπτερα του αμερικανικού στρατού.

Συγκεκριμένα, θα εκτεθούν: ένα ελικόπτερο UH-60 Blackhawk, ένα ελικόπτερο AH-64E Apache και τρία οχήματα, ένα Joint Light Tactical Vehicle (JLTV), ένα M11117 Armored Security Vehicle (ASV) και ένα Family of Medium Tactical Vehicles (FMTV) cargo truck (M1078). Επίσης, στο χώρο του Αεροδρομίου θα εκτεθούν ένα Beechcraft King Air 350ER (with full Airborne Surveillance capabilities) και ένα Cessna Citation Latitude (#1 Best Selling Mid-Size Jet).

Το USA Pavilion θα είναι το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου της άμυνας και της ασφάλειας, παρέχοντας μια πλατφόρμα για τη δικτύωση και την ανταλλαγή ιδεών για κοινές επιχειρήσεις και τη δημιουργία εταιρικών σχέσεων, καθώς και για άμεση επαφή με βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων των αγορών άμυνας και ασφάλειας διεθνώς. Θα παρουσιαστεί η πιο πρόσφατη αμερικανική τεχνολογία, ενσωματωμένη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και υπηρεσίες για τις βιομηχανίες άμυνας και ασφάλειας.

Τα εγκαίνια του USA Pavilion θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 13 Ιουλίου, στις 13:00, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan (Ηall4) με τη συμμετοχή του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt, της Heidi Grant, Director of the Defense Security Cooperation Agency και του Προέδρου του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Νικόλαου Μπακατσέλου. Στα εγκαίνια έχει προσκληθεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.

Την Τετάρτη 14 Ιουλίου, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση του USA Pavilion στην Αμερικανική Σχολή Κλασσικών Σπουδών, στην οποία θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα Geoffrey Pyatt, η Heidi Grant, Director of the Defense Security Cooperation Agency και ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Νικόλαος Μπακατσέλος. Στις εκδηλώσεις του USA Pavilion θα παρευρεθούν επίσης η Elizabeth Wilson, Deputy Assistant Secretary of the Army for Defense Exports & Cooperation, ο Major General Joe Jarrard, Deputy Commanding General for Army National Guard, οι εκθέτες του USA Pavilion καθώς και αξιωματούχοι των Ε.Δ. της χώρας μας και εκπρόσωποι της κυβέρνησης.

Η DEFEA 2021, πραγματοποιείται σε μια εξαιρετική χρονική συγκυρία για την επανατοποθέτηση της χώρας μας στο χάρτη των διεθνών αμυντικών εκθέσεων και την ανάπτυξη της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. Στόχος των διοργανωτών είναι η DEFEA 2021, να είναι αντάξια της ιστορίας των αμυντικών εκθέσεων της χώρας και ταυτόχρονα να καθιερωθεί ως μια από τις πιο σημαντικές αμυντικές εκθέσεις στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου. Στο πλούσιο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων ξεχωρίζουν οι συζητήσεις σε υπουργικό επίπεδο με αντικείμενο τις πρωτοβουλίες στα θέματα Άμυνας και Ασφάλειας, τα ειδικά workshops αναφορικά με την αναπτυξιακή προοπτική της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας καθώς επίσης και workshop σχετικά με την προώθηση μιας ανταγωνιστικής ευρωπαϊκής αμυντικής τεχνολογικής και βιομηχανικής βάσης στο πλαίσιο των κύριων αμυντικών πρωτοβουλιών της ΕΕ.

Εκθέτες Αμερικανικού Περιπτέρου

· Adaptit S.A./
Netscout
· AdventTechnologies
· Aeroservices S.A.
· Alpha Systems
· BAE Systems
· Barrett Firearms Mfg.
· Bell

· The Boeing
Company
· Erickson Inc.
· General Atomics
Aeronautical Systems, Inc.
· Government of
the District of
Columbia
-Codice
-Englightened
-Savvy Technology Solutions
-TAC Integrated Solutions (TAC)
· Leopold & Stevens Inc
· Lockheed Martin
· Ohio Ordnance
Works, Inc, (OOW)
· Summit Aviation
· Oshkosh Defense, LLC
· OSS Suppressors LLC
· Target Group Ltd.
· Textron Aviation, Inc.
· State of Missouri
-AEsir Technologies
-EWR Radar
Systems, Inc.
-Masterclock, Inc.
-Q-Net Security, Inc.
-Triumph Systems Inc.
-ULTRAX Aerospace Inc.
· Total View

 

Σχετικά Άρθρα

Η πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα & το Γαλλικό Ινστιτούτο, τιμούν τον Μίκη Θεοδωράκη

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 7 / 9 / 2021 , 23:43 από news_room Η πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, προσκαλούν το κοινό σε μια μοναδική βραδιά προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, την Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου στο Αuditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου. «Ο Μίκης Θεοδωράκης άνοιξε έναν καινούργιο δρόμο που συνδέει τη μουσική παράδοση […]

Tο περιβόλι της Παναγίας επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος - Adologala.gr

Tο περιβόλι της Παναγίας επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 31 / 8 / 2022 , 2:21 από news_room Tο περιβόλι της Παναγίας επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος – Adologala.gr Το περιβόλι της Παναγίας επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Πανοσ. Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αρχιμανδρίτου Ναθαναήλ και κανονικής αδείας και ευλογίας του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, […]