Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία: Σημαντική απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια η Τουρκία Αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο Ο Μητροπολίτης Τερνοπόλεως Νέστωρας και ο Πρέσβης του Πακιστάν Aamar Aftab Qureshi στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Υψηλόβαθμοι Γερμανοί Πολιτικοί στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες Διαλόγου Ρωμαιοκαθολικών-Ορθοδόξων στην Καθέδρα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαλκίδος Ο Υπουργός Γεωργίας Πέτρος Ξενοφώντος παρακολούθησε άσκηση πυρόσβεσης Εξάρθρωση συμμορίας που διέπραττε κλοπές από σπίτια στη ΒΑ Αττική Επιστολή συμπαθείας και συμπαραστάσεως απέστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στον Πάπα Ρώμης Το ενοριακό έργο το θέμα της Ιερατικής εννέα περιφερειών της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα

Προειδοποίηση για ακραία ζέστη εκδόθηκε για πρώτη φορά στο ΗΒ

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 20 / 7 / 2021 , 6:13 από news_room

Προειδοποίηση για συνθήκες ακραίας ζέστης σε περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου εξέδωσε για πρώτη φορά στην ιστορία του το Μετεωρολογικό Γραφείο της χώρας.

Η προειδοποίηση ισχύει από απόψε έως και την Πέμπτη κυρίως για τα δυτικά της χώρας, συγκεκριμένα για τη νότια Ουαλία, την κεντροδυτική Αγγλία, τη νοτιοδυτική Αγγλία και λίγο πιο ανατολικά την κομητεία του Χάμσαϊρ έως και τη Νήσο Γουάιτ.

Πρόκειται για νέου τύπου προειδοποίηση που εισήχθη μόλις πριν από ενάμισι μήνα στο σύστημα ενημέρωσης για ακραία καιρικά φαινόμενα, κατόπιν συζητήσεων του Μετεωρολογικού Γραφείου με τον οργανισμό Δημόσια Υγεία Αγγλίας και άλλους υγειονομικούς οργανισμούς ώστε να επισημαίνεται ο κίνδυνος που μπορεί να συνιστά ένας καύσωνας.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο καταγράφηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες της χρονιάς και στις τέσσερις χώρες που απαρτίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο, με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει ψηλότερα στο Χίθροου του Λονδίνου, συγκεκριμένα στους 31,6 βαθμούς Κελσίου.

Στο Μπαλιγουάτικοκ της Βόρειας Ιρλανδίας η θερμοκρασία έφτασε στους 31,2 βαθμούς Κελσίου. Πρόκειται για ιστορικό ρεκόρ ζέστης στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ακόμα και πιο βόρεια, στο Θριβ της Σκωτίας σημειώθηκε θερμοκρασία 28,2 βαθμών Κελσίου.

Τις επόμενες ημέρες εκτιμάται ότι θα καταγραφούν θερμοκρασίες έως και 33 βαθμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος) – Adologala.gr

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 8 / 6 / 2021 , 18:30 από news_room Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος), από την Τετάρτη 09 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 14 Ιουλίου, από τις 18:00 κάθε ημέρας έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας, με σκοπό […]

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Να πολεμήσουμε ενάντια στην ανισότητα και το μίσος

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Να πολεμήσουμε ενάντια στην ανισότητα και το μίσος

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 20 / 8 / 2020 , 13:02 από Με ένα ενωτικό μήνυμα που εναρμονιζόταν με το κεντρικό σύνθημα «Εμείς ο λαός» (We the People) του συνεδρίου του Δημοκρατικού Κόμματος ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος το βράδυ της Τετάρτης. Η ομιλία του Αρχιεπίσκοπου που πραγματοποιήθηκε υπό […]

Pin It on Pinterest