17 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο

Συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία: Τουλάχιστον 9 νεκροί

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 19 / 6 / 2021 , 20:11 από news_room

Τουλάχιστον 9 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δέκα τραυματίστηκαν όταν ένα δικινητήριο αεροσκάφος Let L-410 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Κεμέροβο στη νοτιοδυτική Σιβηρία, μεταδίδει το ρωσικό δίκτυο Russia Today.

Συνολικά 19 άνθρωποι επέβαιναν στο αεροσκάφος. Το δικινητήριο αεροπλάνο, που ανήκε στην παραστρατιωτική αθλητική οργάνωση DOSAAF, συνετρίβη σήμερα.

Το αεροπλάνο υπέστη βλάβη στον κινητήρα του λίγο μετά την απογείωσή του, με τους πιλότους να προσπαθούν να το προσγειώσουν. Εντούτοις, το αεροπλάνο χτύπησε στο έδαφος με το φτερό του και ανετράπη, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων TASS ο επικεφαλής του DOSAAF στο Κεμέροβο, Βίκτορ Σεμοχάνοφ.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, δύο μέλη του πληρώματος και επτά αλεξιπτωτιστές σκοτώθηκαν, συνολικά εννέα άνθρωποι. Στο αεροσκάφος μετέβαιναν 17 αλεξιπτωτιστές και δύο μέλη του πληρώματος», είπε ο Σεμοχάνοφ.

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τη βλάβη στον κινητήρα, καθώς το αεροσκάφος βρισκόταν σε καλή τεχνική κατάσταση και πραγματοποιούσε ήδη την τέταρτη πτήση του εντός της ημέρας, σημείωσε ο ίδιος.

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας Σεργκέι Τσιβίλεφ ανέφερε έναν μικρότερο απολογισμό, κάνοντας λόγο για τέσσερις νεκρούς και 15 τραυματίες, με 4 εξ αυτών σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: Russia Today

Σχετικά Άρθρα

tamasoy_isaias_ekloges_arxiepiskopikes_oukraniko_eidiseis_nea_patriarxeio_kypros_enimerosi_adologala

Ταμασού Ησαϊας για Ουκρανικό : «Έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεση του Οικουμενικού Πατριάρχη»

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 25 / 11 / 2022 , 23:20 από news_room Με την σοφία του το Οικουμενικό Πατριαρχείο θα πάρει εκείνες τις αποφάσεις που χρειάζονται. Αν εμείς δικαιολογήσουμε τον πόλεμο στην Ουκρανία πάει να πεί ότι τελειώσαμε εδώ στη Κύπρο. Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι εκκλησιαστικής και εθνικής ενότητας για την Κύπρο. Πρέπει να στηρίξουμε […]

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Ελπιδόφορος επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη της Ατλάντα – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 23 / 11 / 2020 , 23:13 από Την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί, (20-21 Νοεμβρίου 2020), ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδόφορος προεξήρχε της Ιεράς Αγρυπνίας (Vigil) και της Θείας Λειτουργίας για τη γιορτή της εισόδου της Θεοτόκου στο Ναό, μαζί με τον Μητροπολίτη Αλέξιο της […]