24 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον Μητροπολίτη Σερρών Θεολόγο Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Νέο στάδιο ανάπτυξης της Κίνας

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 2 / 5 / 2021 , 18:48 από news_room

Πεκίνο | Ένα άρθρο του Προέδρου Xi Jinping σχετικά με το νέο στάδιο ανάπτυξης της Κίνας, τη νέα φιλοσοφία ανάπτυξης και το νέο πρότυπο ανάπτυξης δημοσιεύθηκε την 1η Μαΐου.

Το άρθρο του Προέδρου Xi, επίσης γενικού γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (CPC) και του προέδρου της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής, μεταφέρθηκε στο ένατο φετινό τεύχος του περιοδικού Qiushi Journal.

Το άρθρο αναφέρει ότι είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε με ακρίβεια το νέο στάδιο ανάπτυξης, να ενεργήσουμε με τη νέα φιλοσοφία ανάπτυξης και να επιταχύνουμε την καθιέρωση του νέου προτύπου ανάπτυξης για να οδηγήσουμε την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας κατά τη διάρκεια του 14ου πενταετούς σχεδίου (2021-2025) και να διασφαλίσουμε μια καλή αρχή για την πλήρη οικοδόμηση μιας σύγχρονης σοσιαλιστικής χώρας.

Το νέο στάδιο ανάπτυξης παραμένει στο αρχικό στάδιο του σοσιαλισμού, αλλά είναι επίσης ένα νέο σημείο εκκίνησης που βασίζεται σε δεκαετίες ανάπτυξης, σημειώνει.

Από το 18ο Εθνικό Συνέδριο CPC, έχουν προταθεί πολλές σημαντικές θεωρίες και έννοιες για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, με τη νέα αναπτυξιακή φιλοσοφία να είναι η πρωταρχική και πιο σημαντική, λέει το άρθρο, προτρέποντας όλα τα μέλη του Κόμματος να ασκήσουν πλήρως και πιστά την φιλοσοφία .

Το άρθρο υπογραμμίζει την ακριβή κατανόηση και την ενεργή προώθηση από μια συνολική στρατηγική προοπτική για να καθιερώσει με ταχύτερο ρυθμό το νέο πρότυπο ανάπτυξης που περιλαμβάνει διπλή κυκλοφορία, στην οποία οι εγχώριες και υπερπόντιες αγορές αλληλοενισχύονται, με την εγχώρια αγορά ως τον βασικό παράγοντα.

Σχετικά Άρθρα

Μετρό

ΟΑΣΑ: Την Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια των τριών νέων σταθμών του μετρό στον Πειραιά

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 7 / 10 / 2022 , 9:19 από news_room Σε ισχύ τίθεται από την ερχόμενη Τρίτη 11 Οκτωβρίου, επόμενη ημέρα των εγκαινίων των τριών νέων σταθμών της επέκτασης της γραμμής 3 του Μετρό στον Πειραιά, «Μανιάτικα», «Πειραιάς» «Δημοτικό Θέατρο», ο ανασχεδιασμός λεωφορειακών γραμμών στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, στοχεύει στη διαλειτουργικότητα […]

μαρθα καραγιάννη 2

Έφυγε από τη ζωή η Μάρθα Καραγιάννη – Η γυναίκα σύμβολο του ελληνικού κινηματογράφου

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 25 / 9 / 2022 , 23:44 από news_room Η σπουδαία ηθοποιός απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών στο σπίτι της – Πριν λίγες ημέρες έφυγαν από τη ζωή η Ειρήνη Παπά και ο Κώστας Καζάκος. Έφυγε από τη ζωή η Μάρθα Καραγιάννη. Η σπουδαία ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 82 ετών, […]