19 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου (7 – 12 Μαΐου)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου : Λειτουργίες & Κηρύγματα 28 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2021

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 6 / 5 / 2021 , 23:33 από news_room

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

(7 – 12 Μαΐου)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 9 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Θωμά στον Άγιο Θωμά.

Την Τρίτη 11 Μαΐου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στη Δρούσια.

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 7 Μαΐου λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Αμαργέτη.

Την Κυριακή 9 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Τσάδα.

Την Τετάρτη 12 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στην Ασπρογιά.

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 9 Μαΐου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην ομώνυμη κοινότητα.

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Γεώργιος Σαββίδης την προσεχή Κυριακή 9 Μαΐου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου στη Λέμπα.

Σχετικά Άρθρα

Θυρανοίξια Ι. Ναϋδρίου της Ανάληψης του Κυρίου στην περιοχή «Σκουμπάρδα» της νήσου Λέρου

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 και ώρα 6 το απόγευμα, έλαβε χώρα η τελετή των θυρανοιξίων  του Ιερού Ναϋδρίου, του αφιερωμένου στην Ανάληψη του Κυρίου, στην περιοχή «Σκουμπάρδα» νήσου Λέρου, ενός παλαιού κτίσματος που χάρη στη φιλοτιμία πολλών συμπατριωτών μας, και με τις ευλογίες του Μητροπολίτου  Λέρου κ. Παϊσίου, την επιστασία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας […]

Αναγόρευση του Μητροπολίτη Σύρου σε Διδάκτορα του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Αναγόρευση του Μητροπολίτη Σύρου σε Διδάκτορα του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 4 / 10 / 2023 , 20:20 από news_room Σήμερα το πρωί, στην Αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου ” ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΛΥΤΡΑΣ” της Πανεπιστημιούπολης, στο Άλσος Αιγάλεω, πραγματοποιήθηκε, σε σεμνή και λιτή τελετή, η Επίσημη Ανακήρυξη-Αναγόρευση του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄ σε Διδάκτορα του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ης Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου […]