15 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Ιεροσόλυμα : Ο Πατριάρχης Θεόφιλος στην εκδήλωση προς τιμήν της Ημέρας της Νίκης στην έδρα του Ρώσου Πρέσβη

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 12 / 5 / 2021 , 16:40 από news_room

Στις 6 Μαΐου 2021, με πρόσκληση του εκτάκτου και πληρεξούσιου πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Ισραήλ Α. Βίκτοροφ, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και πάσης Παλαιστίνης Θεόφιλος Γ´ επισκέφθηκε την εορταστική δεξίωση, που ήταν αφιερωμένη στον εορτασμό της Ημέρας της Νίκης. Τον Μακαριώτατο κ. Θεόφιλο συνόδευε ο Γέροντας Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης Αρίσταρχος.

Στην εόρτια εκδήλωση, που διεξήχθη στην έδρα του Ρώσου πρέσβη, παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της Ρωσικής Εκκλησιαστικής Αποστολής στην Ιερουσαλήμ αρχιμανδρίτης Αλέξανδρος Γέλισοφ και ο αναπληρωτής του ιερομόναχος Δομετιανός Μαρκαριάν.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους στη δεξίωση ήσαν επικεφαλής και εκπρόσωποι ξένων διπλωματικών αποστολών, πολιτικοί και κοινωνικοί παράγοντες, παλαίμαχοι του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, μεταδίδει το Γραφείο Τύπου της Ρωσικής Εκκλησιαστικής Αποστολής.

Σχετικά Άρθρα

O Οικουμενικός Πατριάρχης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων Φερίκιοϊ

O Οικουμενικός Πατριάρχης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων Φερίκιοϊ

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 1 / 7 / 2023 , 15:43 από news_room Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, με την ευκαιρία την εορτής της Συνάξεως των Αγίων Αποστόλων, χοροστάτησε την Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό στο Φερίκιοϊ. Στην ομιλία του, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Παναγιώτατος, επεσήμανε ότι […]

Συναντήσεις Πατριάρχη Αντιοχείας με τους Πρέσβεις της Κύπρου και του Ιράν

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 10 / 2 / 2021 , 18:23 από news_room Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας και όλης της Ανατολής κ.κ. Ιωάννης Ι δέχθηκε στο Πατριαρχείο τους Πρέσβεις της Κύπρου και της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν.