32 °C Athens, GR
30/07/2021

Τελευταια Νέα
Σταθερά αυξανόμενη η εμπιστοσύνη των αναγνωστών στο ADOLOGALA.GR AHEPA-99ο Συνέδριο : Τιμητική εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης Ποιμαντορική Εγκύκλιος Μητροπολίτη San Francisco Γεράσιμου για την περίοδο του 15Αυγούστου – Adologala.gr Την Αναπληρώτρια Πρωθυπουργό του Λιβάνου Zeina Akar δέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Adologala.gr Ανοιχτά οι Οργανωμένες Παραλίες αυτό το Σαββατοκύριακο, και τη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 Μέτρα για την προστασία των υπαλλήλων του Δημόσιου Τομέα από τις υψηλές θερμοκρασίες λόγω καύσωνα – Τι προβλέπει η Εγκύκλιος του ΥπΕσ. Η ψήφος των απόδημων Ελλήνων στο επίκεντρο της ομιλίας του ΥΠΕΣ στη 13η  Γενική Συνέλευσης της Πα.Δ.Ε.Ε. Παρουσία του Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη η τελετή Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου του Μπαλαμάντ – Adologala.gr Μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου για την Επέτειο των 1033 χρόνων από το Βάπτισμα των Ρως Άγιοι Τόποι : Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στα Ερείπια Βυζαντινού Ιερού Ναού 5ου Αιώνος στη πόλη Ashdod – Adologala.gr Συνολικά 802 αιτήσεις, αξίας €200 εκατ. εγκρίθηκαν υπό το Σχέδιο Εστία

Σταθερά αυξανόμενη η εμπιστοσύνη των αναγνωστών – επισκεπτών στο ADOLOGALA.GR

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 4 / 5 / 2021 , 2:24 από news_room

Η πανδημία που έπληξε και πλήττει τον κόσμο είναι αφορμή για νέα ξεκινήματα. Ένα τέτοιο ξεκίνημα ήταν και του Portal, ADOLOGALA.GR. Τον Μάϊο του 2020 μετά από την σκληρή καραντίνα και την αυστηρότητα των μέτρων που ίσχυσαν σε όλον τον κόσμο μας έδωσε την έμπνευση για την δημιουργία αυτού του Portal.

Μικρές επιτυχίες που πραγματοποιήσαμε σας τις ανακοινώσαμε.  Για όλους εμάς επιτυχία είναι η κάτι διαφορετικό που δεν μπορεί να αναλυθεί περισσότερο.

Η ιστοσελίδα ADOLOGALA.GR συνεχίζει την διαδικτυακή της πορεία και σας ανακοινώνει ότι ολοένα και αυξανόμενη είναι η εμπιστοσύνη των επισκεπτών-αναγνωστών μας σε σημείο που από διεθνή μέσα μέτρησης για της παγκόσμιας εύρους – κλίμακας επισκεψιμότητα των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης μόλις τον τελευταίο μήνα η μέτρηση μας ανέβασε κατά ένα εκατομμύριο θέσεις!. Οι αριθμοί δεν είναι μικροί, την ώρα που η ανταγωνιστικότητα είναι μεγάλη. Επίσης πέραν του ενός εκατομμυρίου και πλέον θέσεων στην παγκόσμια κλίμακα των websites η πορεία μας φανερώνει και μόνιμη σταδιακή αύξηση. Ενδεικτικά τον τελευταίο μήνα το ADOLOGALA.GR είχε περισσότερες από πεντακόσιες δεκαπέντε χιλιάδες εμφανίσεις στο διαδίκτυο. Δείτε το γράφημα:

Τα στοιχεία αντλήθηκαν από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης και ασφάλειας για website και συγκεκριμένα την εταιρία cloudflare.

Ακόμα και η επισκεψιμότητα των μοναδικών επισκεπτών αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και πρίν έναν μήνα μετρούσαμε επτά χιλιάδες επισκέπτες μηνιαίως τώρα μετρούμε περισσότερους από εννέα χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες. Ενδεικτικά, οι μοναδικοί επισκέπτες είναι αυτοί που επισκέπτονται το Portal ADOLOGALA.GR για πρώτη φορά! και για τους οποίους δεν έχει γίνει αποθήκευση των Cookies. Δείτε το γράφημα :

Για του λόγου το αληθές η επισκεψιμότητα του πίνακα 1 για τις πεντακόσιες χιλιάδες και πλέον εμφανίσεις του ADOLOGALA.GR επιβεβαιώνει και η ζήτηση του πιστοποιητικού ασφαλείας της ιστοσελίδας adologala.gr. Πιστοποιητικό το οποίο ζητείται από τις μηχανές αναζήτησης για να εμφανιστεί η σελίδα ADOLOGALA.GR στο διαδίκτυο. Δείτε τον πίνακα παρακάτω :

Για να καταλάβετε τους όρους του συγκεκριμένου άρθρου (cookies,server,επισκεψιμότητα κλπ) διαβάστε τους όρους χρήσης του ADOLOGALA.GR!

Στο άλμπουμ του portal μας χωράνε φωτογραφίες, κείμενα και ειδήσεις σας. Χαρά μας να γίνουμε αποδέκτες αυτών στο email: [email protected]

Βρείτε μας και διαβάστε όλες τις ειδήσεις μας σε facebook,twitter,instagram,flickr,youtube και ακόμα εγγραφείτε στις Ειδήσεις Google για να βλέπετε ότι συμβαίνει αμέσως!.

Τέλος, αναλαμβάνουμε το affiliate marketing της επιχείρησης σας. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email!.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Ελληνική Ιθαγένεια : Ο Υπουργός Μάκης Βορίδης εγκαινιάζει την Τράπεζα Θεμάτων των Εξετάσεων

Ελληνική Ιθαγένεια : Ο Υπουργός Μάκης Βορίδης εγκαινιάζει την Τράπεζα Θεμάτων των Εξετάσεων

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 24 / 2 / 2021 , 5:36 από news_room Ο ΥΠΕΣ Μάκης Βορίδης εγκαινιάζει την Τράπεζα Θεμάτων για τις εξετάσεις κτήσης Ελληνικής Ιθαγένειας  Ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης με γνώμονα τον εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου που αφορά στην κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας εγκαινιάζει την Τράπεζα Θεμάτων για τις […]

Γερμανία Αρνητική δημοσκοπική εικόνα για τον υποψήφιο της Χριστιανικής Ένωσης, Άρμιν Λάσετ

Γερμανία: Αρνητική δημοσκοπική εικόνα για τον υποψήφιο της Χριστιανικής Ένωσης, Άρμιν Λάσετ

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 29 / 7 / 2021 , 14:59 από news_room Ο υποψήφιος της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) για την καγκελαρία, ο Άρμιν Λάσετ, φαίνεται ότι υφίσταται ήδη τις συνέπειες των χειρισμών του μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στη δυτική Γερμανία, όπως και το περιστατικό όπου συνελήφθη να γελάει ενώ ο […]

Pin It on Pinterest