17 °C Athens, GR
16/05/2021

Τελευταια Νέα
To «Άδολο Γάλα» γίνεται εβδομαδιαία ενημερωτική πύλη ειδήσεων – ADOLOGALA.GR Με καρτερία και υπομονή το προσκύνημα στον Άγιο Θεράποντα Ζωγράφου Το ανακοινωθέν από την σύναξη των Επισκόπων & Αρχιεπισκοπικών Επιτρόπων της Ι.Α. Αυστραλίας Νομοσχέδιο της βουλευτή Μαλλιωτάκη ζητά από Μπάιντεν να κάνει το Κυπριακό υψηλή προτεραιότητα Ο Ελύτης για την Ελλάδα και τον ελληνισμό Ιδιαίτερα αυξημένη η έξοδος οχημάτων από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών το τελευταίο 24ωρο Δεκάδες χιλιάδες λιγότερες ώρες μετακίνησης με τα e-ραντεβού για τους πολίτες Οι νεκροί αυξάνονται καθώς η βία συνεχίζει να μαίνεται σε Λωρίδα της Γάζας, Ισραήλ και Δυτική Όχθη ΥφΕξ: Πρόθεση της Κυβέρνησης να θεσπίσει την Ημέρα Ελληνικής Διασποράς – Πρόσκληση σε ομογενειακούς φορείς Μνήμη του Οσίου Πανηγυρίου του Κυπρίου – 15 Μαΐου ΥΠΕΣ Μ. Βορίδης στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Στόχος μας η αποτελεσματική λειτουργία των ΟΤΑ

Σταθερά αυξανόμενη η εμπιστοσύνη των αναγνωστών – επισκεπτών στο ADOLOGALA.GR

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 4 / 5 / 2021 , 2:24 από news_room

Η πανδημία που έπληξε και πλήττει τον κόσμο είναι αφορμή για νέα ξεκινήματα. Ένα τέτοιο ξεκίνημα ήταν και του Portal, ADOLOGALA.GR. Τον Μάϊο του 2020 μετά από την σκληρή καραντίνα και την αυστηρότητα των μέτρων που ίσχυσαν σε όλον τον κόσμο μας έδωσε την έμπνευση για την δημιουργία αυτού του Portal.

Μικρές επιτυχίες που πραγματοποιήσαμε σας τις ανακοινώσαμε.  Για όλους εμάς επιτυχία είναι η κάτι διαφορετικό που δεν μπορεί να αναλυθεί περισσότερο.

Η ιστοσελίδα ADOLOGALA.GR συνεχίζει την διαδικτυακή της πορεία και σας ανακοινώνει ότι ολοένα και αυξανόμενη είναι η εμπιστοσύνη των επισκεπτών-αναγνωστών μας σε σημείο που από διεθνή μέσα μέτρησης για της παγκόσμιας εύρους – κλίμακας επισκεψιμότητα των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης μόλις τον τελευταίο μήνα η μέτρηση μας ανέβασε κατά ένα εκατομμύριο θέσεις!. Οι αριθμοί δεν είναι μικροί, την ώρα που η ανταγωνιστικότητα είναι μεγάλη. Επίσης πέραν του ενός εκατομμυρίου και πλέον θέσεων στην παγκόσμια κλίμακα των websites η πορεία μας φανερώνει και μόνιμη σταδιακή αύξηση. Ενδεικτικά τον τελευταίο μήνα το ADOLOGALA.GR είχε περισσότερες από πεντακόσιες δεκαπέντε χιλιάδες εμφανίσεις στο διαδίκτυο. Δείτε το γράφημα:

Τα στοιχεία αντλήθηκαν από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης και ασφάλειας για website και συγκεκριμένα την εταιρία cloudflare.

Ακόμα και η επισκεψιμότητα των μοναδικών επισκεπτών αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και πρίν έναν μήνα μετρούσαμε επτά χιλιάδες επισκέπτες μηνιαίως τώρα μετρούμε περισσότερους από εννέα χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες. Ενδεικτικά, οι μοναδικοί επισκέπτες είναι αυτοί που επισκέπτονται το Portal ADOLOGALA.GR για πρώτη φορά! και για τους οποίους δεν έχει γίνει αποθήκευση των Cookies. Δείτε το γράφημα :

Για του λόγου το αληθές η επισκεψιμότητα του πίνακα 1 για τις πεντακόσιες χιλιάδες και πλέον εμφανίσεις του ADOLOGALA.GR επιβεβαιώνει και η ζήτηση του πιστοποιητικού ασφαλείας της ιστοσελίδας adologala.gr. Πιστοποιητικό το οποίο ζητείται από τις μηχανές αναζήτησης για να εμφανιστεί η σελίδα ADOLOGALA.GR στο διαδίκτυο. Δείτε τον πίνακα παρακάτω :

Για να καταλάβετε τους όρους του συγκεκριμένου άρθρου (cookies,server,επισκεψιμότητα κλπ) διαβάστε τους όρους χρήσης του ADOLOGALA.GR!

Στο άλμπουμ του portal μας χωράνε φωτογραφίες, κείμενα και ειδήσεις σας. Χαρά μας να γίνουμε αποδέκτες αυτών στο email: [email protected]

Βρείτε μας και διαβάστε όλες τις ειδήσεις μας σε facebook,twitter,instagram,flickr,youtube και ακόμα εγγραφείτε στις Ειδήσεις Google για να βλέπετε ότι συμβαίνει αμέσως!.

Τέλος, αναλαμβάνουμε το affiliate marketing της επιχείρησης σας. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email!.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψη

Παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 6 / 4 / 2021 , 15:18 από news_room Παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας στις Διαρκείς Επιτροπές Οικονομικών Υποθέσεων, Κοινωνικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και στην Ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής από τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θόδωρο Σκυλακάκη. Στα ευρύτερα οφέλη που […]

ΥΠΕΣ Μάκης Βορίδης : Έλληνο - Ισραηλινή συνεργασία για τον εκσυγχρονισμό των πόλεων της πατρίδας μας

ΥΠΕΣ Μάκης Βορίδης : Έλληνο – Ισραηλινή συνεργασία για τον εκσυγχρονισμό των πόλεων της πατρίδας μας

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 30 / 3 / 2021 , 1:07 από news_room Ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Μάκης Βορίδης συμμετείχε στη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τις «Έξυπνες Πόλεις: Έλληνο-Ισραηλινή Συνεργασία Τεχνολογίας και Καινοτομίας: Κοινές εμπειρίες & Κατάρτιση (Smart Cities: Greek-Israeli Technology & Innovations Cooperation: Sharing & Learning). Κατά τη διάρκεια της ομιλίας […]

Pin It on Pinterest