30 °C Athens, GR
21/09/2023

Τελευταια Νέα
Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της Chevron Συνάντηση με πολιτευτές και υποψήφιους είχε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Βόρεια Μακεδονία: Ρήξη στο αντιπολιτευόμενο VMRO για τον Ν. Γκρούεφσκι 12 τραυματίες σε τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στο Χιούστον Πανελλαδική απεργία: Παραλύει η χώρα σήμερα Πέμπτη – Ποιοι συμμετέχουν Άνοιξε σήμερα η εθνική οδός και για τα βαρέα οχήματα Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο νησί Hiiumaa και συναντήσεις στο Tallinn Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στις Επισκοπές Tartu και Pärnu και Saare Αφίχθηκαν οι εξ Ελλάδος Αρχιερείς – Θα παρευρεθούν στην Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Ι. Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας Αρχιερατική Λειτουργία στον Άγιο Δημήτριο Πέτα Άρτης

Σταθερά αυξανόμενη η εμπιστοσύνη των αναγνωστών – επισκεπτών στο ADOLOGALA.GR

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 4 / 5 / 2021 , 2:24 από news_room

Η πανδημία που έπληξε και πλήττει τον κόσμο είναι αφορμή για νέα ξεκινήματα. Ένα τέτοιο ξεκίνημα ήταν και του Portal, ADOLOGALA.GR. Τον Μάϊο του 2020 μετά από την σκληρή καραντίνα και την αυστηρότητα των μέτρων που ίσχυσαν σε όλον τον κόσμο μας έδωσε την έμπνευση για την δημιουργία αυτού του Portal.

Μικρές επιτυχίες που πραγματοποιήσαμε σας τις ανακοινώσαμε.  Για όλους εμάς επιτυχία είναι η κάτι διαφορετικό που δεν μπορεί να αναλυθεί περισσότερο.

Η ιστοσελίδα ADOLOGALA.GR συνεχίζει την διαδικτυακή της πορεία και σας ανακοινώνει ότι ολοένα και αυξανόμενη είναι η εμπιστοσύνη των επισκεπτών-αναγνωστών μας σε σημείο που από διεθνή μέσα μέτρησης για της παγκόσμιας εύρους – κλίμακας επισκεψιμότητα των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης μόλις τον τελευταίο μήνα η μέτρηση μας ανέβασε κατά ένα εκατομμύριο θέσεις!. Οι αριθμοί δεν είναι μικροί, την ώρα που η ανταγωνιστικότητα είναι μεγάλη. Επίσης πέραν του ενός εκατομμυρίου και πλέον θέσεων στην παγκόσμια κλίμακα των websites η πορεία μας φανερώνει και μόνιμη σταδιακή αύξηση. Ενδεικτικά τον τελευταίο μήνα το ADOLOGALA.GR είχε περισσότερες από πεντακόσιες δεκαπέντε χιλιάδες εμφανίσεις στο διαδίκτυο. Δείτε το γράφημα:

Τα στοιχεία αντλήθηκαν από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης και ασφάλειας για website και συγκεκριμένα την εταιρία cloudflare.

Ακόμα και η επισκεψιμότητα των μοναδικών επισκεπτών αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και πρίν έναν μήνα μετρούσαμε επτά χιλιάδες επισκέπτες μηνιαίως τώρα μετρούμε περισσότερους από εννέα χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες. Ενδεικτικά, οι μοναδικοί επισκέπτες είναι αυτοί που επισκέπτονται το Portal ADOLOGALA.GR για πρώτη φορά! και για τους οποίους δεν έχει γίνει αποθήκευση των Cookies. Δείτε το γράφημα :

Για του λόγου το αληθές η επισκεψιμότητα του πίνακα 1 για τις πεντακόσιες χιλιάδες και πλέον εμφανίσεις του ADOLOGALA.GR επιβεβαιώνει και η ζήτηση του πιστοποιητικού ασφαλείας της ιστοσελίδας adologala.gr. Πιστοποιητικό το οποίο ζητείται από τις μηχανές αναζήτησης για να εμφανιστεί η σελίδα ADOLOGALA.GR στο διαδίκτυο. Δείτε τον πίνακα παρακάτω :

Για να καταλάβετε τους όρους του συγκεκριμένου άρθρου (cookies,server,επισκεψιμότητα κλπ) διαβάστε τους όρους χρήσης του ADOLOGALA.GR!

Στο άλμπουμ του portal μας χωράνε φωτογραφίες, κείμενα και ειδήσεις σας. Χαρά μας να γίνουμε αποδέκτες αυτών στο email: [email protected]

Βρείτε μας και διαβάστε όλες τις ειδήσεις μας σε facebook,twitter,instagram,flickr,youtube και ακόμα εγγραφείτε στις Ειδήσεις Google για να βλέπετε ότι συμβαίνει αμέσως!.

Τέλος, αναλαμβάνουμε το affiliate marketing της επιχείρησης σας. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email!.

Σχετικά Άρθρα

Μέλη του τμήματος Διοίκησης Φιλοξενείας του Πανεπιστημίου Κύπρου στο Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων

Μέλη του τμήματος Διοίκησης Φιλοξενείας του Πανεπιστημίου Κύπρου στο Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 19 / 7 / 2023 , 14:48 από news_room Αντιπροσωπεία του Τμήματος Διοίκησης Φιλοξενίας και Τουρισμού του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, αποτελούμενη από την κ. Σωτηρούλα Λιασίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια, και την κ. Κατερίνα Περικλέους, Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό, επισκέφθηκε τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή το Γραφείο Προσκυνηματικών […]

ΚΚΕ «Όλα για τους λίγους»! είναι ο τίτλος της ομιλίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση εξαγγέλλει μέτρα που εντείνουν τον αυταρχισμό και την καταστολή

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 2 / 11 / 2021 , 0:59 από news_room «Η κυβέρνηση, προκειμένου να συγκαλύψει τα αιματηρά γεγονότα στο Πέραμα, εξαγγέλλει μέτρα που, όχι μόνο αφήνουν στο απυρόβλητο την αστυνομική βία κι αυθαιρεσία, αλλά κι εντείνουν παραπέρα τον αυταρχισμό και την καταστολή, το χτύπημα των λαϊκών ελευθεριών. Την ίδια […]

Pin It on Pinterest