27 °C Athens, GR
17/08/2022

Τελευταια Νέα
Θεία Λειτουργία για τους αποδήμους θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κώου Ναθαναήλ – Adologala.gr Μουσουλμάνους και Χριστιανούς Αιγυπτίους δέχθηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας – Adologala.g Ενεργειακή κρίση και αυξήσεις τροφίμων αυξάνουν την ακραία φτώχεια – Τι οικονομικό ανάχωμα θα δούμε από τον Σεπτέμβρη του 2022 Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια – Adologala.gr Συλλυπητήρια Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρου στον Κόπτη Προκαθήμενο για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε Κοπτική Εκκλησία – Adologala.gr Βέρμιο-Παναγιά Σουμελά: Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στην Μάνα του Ποντιακού Ελληνισμού – Adologala.gr Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Οι προσφυγοπούλες Παναγιές κουβαλούν τον πόνο των πατέρων μας» – Adologala.gr Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νέα Φιλαδέλφεια – Adologala.gr Πατριαρχείο Βουλγαρίας: Η Κοίμηση της Θεοτόκου στην Φιλιππούπολη – Adologala.gr Το MaGic CiRcuS Show στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Πολίτη στα Λεύκαρα

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 16 / 5 / 2021 , 12:11 από news_room

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος εγκαινίασε σήμερα το Κέντρο Πολίτη των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών στα Λεύκαρα στην παρουσία του Δημάρχου Λευκάρων κ. Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Το συγκεκριμένο Έργο εντάσσεται στην πολιτική της κυβέρνησης για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των προσφερόμενων υπηρεσιών του Δημοσίου προς τους πολίτες.  Το Κέντρο Πολίτη στα Λεύκαρα, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του από το 2020 και του οποίου τα εγκαίνια αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους κατοίκους της περιοχής και αποτελεί μέρος της πολιτικής της Κυβέρνησης για να δημιουργήσει μία σύγχρονη Δημόσια Διοίκηση, αποτελεσματική και κοντά στους πολίτες.

Τα Κέντρα Πολίτη, που λειτουργούν κάτω από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, δημιουργήθηκαν, όπως και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, για εξυπηρέτηση των πολιτών με την  απλούστευση των διαδικασιών, τη μείωση της γραφειοκρατίας, παρέχοντας  υψηλού και ποιοτικού  επιπέδου υπηρεσίες από ένα και μόνο σημείο αλλά και με εγγύτητα προς τον τόπο διαμονής και εργασίας των πολιτών.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, ακολουθώντας τη γενική πολιτική του κράτους για βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, αξιοποίησαν το υφιστάμενο ταχυδρομικό δίκτυο και προχώρησαν από το 2015 μέχρι και σήμερα στη λειτουργία Κέντρων Πολίτη, σε επτά Ταχυδρομικά Γραφεία, τέσσερα στις αστικές περιοχές και τρία σε αγροτικές περιοχές.  Στις αστικές περιοχές λειτουργούν Κέντρα του Πολίτη στη Λευκωσία, στη Λεμεσό, στη Λάρνακα και στην Πάφο ενώ στις αγροτικές περιοχές λειτουργούν Κέντρα του Πολίτη στον Αγρό, στην Κακοπετριά και στα Λεύκαρα.  Εντός του έτους αναμένεται και η λειτουργία όγδοου Κέντρου Πολίτη με έδρα το Ταχυδρομικό Γραφείο Ξυλοφάγου.

Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και την εμπειρίας τους, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία παρέχουν στο κοινό υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στην κοινωνία μας, ως σημείο αναφοράς για την εξυπηρέτηση του πολίτη καθώς επίσης κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Τάρπον Σπρίνγκς – Λαμπρά τα Θεοφάνεια παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 7 / 1 / 2021 , 17:51 από news_room Λαμπρά τα Θεοφάνεια παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου στο Τάρπον Σπρίνκγς της Φλόριντα «Αγιάζουμε τα ύδατα σήμερα και ευλογούμε τον βίο σας με τον σταυρό. Όλοι αγιάζεστε σήμερα με τη βάπτιση του Κυρίου. Σηκώστε ψηλά τον σταυρό στις καρδιές […]

Ο ΥΠΕΣ Μ. Βορίδης εκσυγχρονίζει και απλοποιεί τη διαδικασία εγγραφής των ετεροδημοτών

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 5 / 7 / 2021 , 22:05 από news_room Ο ΥΠΕΣ Μ. Βορίδης εκσυγχρονίζει και απλοποιεί τη διαδικασία εγγραφής των ετεροδημοτών Ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο των ενεργειών που πραγματοποιεί για τη διευκόλυνση άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των Ελλήνων πολιτών, υπέγραψε την απόφαση με την οποία […]

Pin It on Pinterest