13 °C Athens, GR
26/10/2021

Τελευταια Νέα
Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Δημητρίου στο ομώνυμο προάστιο της Αθήνας Παρουσίαση τριών βιβλίων της Αποστολικής Διακονίας στην Ι.Μ. Χαλκίδος Πανηγυρικός Μέγας Εσπερινός του Αγίου Δημητρίου Πολιούχου Φαλήρου Δήλωση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τον Θάνατο της Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφης Γεννηματά Ζωντανά η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ, Άντονι Μπλίνγκεν Εξιτήριο έλαβε ο Οικουμενικός Πατριάρχης – Σήμερα η συνάντηση με τον ΥΠΕΞ Α.Μπλίνκεν και τον Πρόεδρο Μπάϊντεν Ο Αιγυπτιώτης Ελληνισμός έκλινε ευλαβικά το γόνυ στους νεκρούς της ηρωικής μάχης του Ελ Αλαμέιν Με τιμές εν ενεργεία Υπουργού και δημοσία δαπάνη η κηδεία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φωτεινής Γεννηματά Συναρπαστική νίκη για τον Max Verstappen και την Honda και διπλό πόντιουμ στο Αμερικανικό GP Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος – Προσβλήθηκε από Κορονοϊό

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Πολίτη στα Λεύκαρα

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 16 / 5 / 2021 , 12:11 από news_room

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος εγκαινίασε σήμερα το Κέντρο Πολίτη των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών στα Λεύκαρα στην παρουσία του Δημάρχου Λευκάρων κ. Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Το συγκεκριμένο Έργο εντάσσεται στην πολιτική της κυβέρνησης για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των προσφερόμενων υπηρεσιών του Δημοσίου προς τους πολίτες.  Το Κέντρο Πολίτη στα Λεύκαρα, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του από το 2020 και του οποίου τα εγκαίνια αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους κατοίκους της περιοχής και αποτελεί μέρος της πολιτικής της Κυβέρνησης για να δημιουργήσει μία σύγχρονη Δημόσια Διοίκηση, αποτελεσματική και κοντά στους πολίτες.

Τα Κέντρα Πολίτη, που λειτουργούν κάτω από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, δημιουργήθηκαν, όπως και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, για εξυπηρέτηση των πολιτών με την  απλούστευση των διαδικασιών, τη μείωση της γραφειοκρατίας, παρέχοντας  υψηλού και ποιοτικού  επιπέδου υπηρεσίες από ένα και μόνο σημείο αλλά και με εγγύτητα προς τον τόπο διαμονής και εργασίας των πολιτών.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, ακολουθώντας τη γενική πολιτική του κράτους για βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, αξιοποίησαν το υφιστάμενο ταχυδρομικό δίκτυο και προχώρησαν από το 2015 μέχρι και σήμερα στη λειτουργία Κέντρων Πολίτη, σε επτά Ταχυδρομικά Γραφεία, τέσσερα στις αστικές περιοχές και τρία σε αγροτικές περιοχές.  Στις αστικές περιοχές λειτουργούν Κέντρα του Πολίτη στη Λευκωσία, στη Λεμεσό, στη Λάρνακα και στην Πάφο ενώ στις αγροτικές περιοχές λειτουργούν Κέντρα του Πολίτη στον Αγρό, στην Κακοπετριά και στα Λεύκαρα.  Εντός του έτους αναμένεται και η λειτουργία όγδοου Κέντρου Πολίτη με έδρα το Ταχυδρομικό Γραφείο Ξυλοφάγου.

Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και την εμπειρίας τους, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία παρέχουν στο κοινό υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στην κοινωνία μας, ως σημείο αναφοράς για την εξυπηρέτηση του πολίτη καθώς επίσης κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Ο Αη Γιώργης μας ο Φουστανελάς σε παιδικό βιβλίο

Ο Αη Γιώργης μας ο Φουστανελάς σε παιδικό βιβλίο

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 15 / 8 / 2021 , 0:56 από news_room Επιτέλους ήρθε, έφτασε, γεννήθηκε, το έχουμε στα χέρια μας. Πρόκειται για την πρώτη εκδοτική προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών και αφορά στην, κατά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, «…πρωτοβουλία και την έμπνευση του Κέντρου Νεότητάς μας για την […]

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας για τον ρόλο της Εκκλησίας στον Πόντο

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 19 / 5 / 2021 , 17:25 από news_room Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας για τον ρόλο της Εκκλησίας στον Πόντο Εκδήλωση με θέμα τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 19 Μαΐου, ανήμερα της 102ης Επετείου, στο Marana Hall, στο Hurstville του Σύδνεϋ, με κεντρικό ομιλητή τον […]

Pin It on Pinterest