12 °C Athens, GR
22/03/2023

Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Σε αργία ο κληρικός της Ι.Μ. Ρεθύμνης, Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Σαρρής Επίσημη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Λιθουανία Να κτυπήσουν πάλι ελεύθερα οι καμπάνες των εκκλησιών μας στα κατεχόμενα Σεισμός 4,6 βαθμών βόρεια-βορειοανατολικά της Αμφιλοχίας Με επιτυχία η εκδήλωση της νεότητας για την εορτή της 25ης Μαρτίου 1821 στη Μητρόπολη Πειραιώς Ο Δ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Άγιο Κωνσταντίνο Λαρίσης Συμμετοχή του Υπουργού Γεωργίας στο Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ Παρακολούθηση της Γ΄ Στάσης των Χαιρετισμών από μαθητές της Νέας Αλικαρνασσού Παραιτήθηκε ο υπουργός Πετρελαίου της Βενεζουέλας, εν μέσω επιχείρησης κατά της διαφθοράς Επιστολές με εκρηκτικούς μηχανισμούς έλαβαν δημοσιογράφοι στον Ισημερινό Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων για την τρομοκρατική επίθεση στον Τάφο της Θεοτόκου

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Πολίτη στα Λεύκαρα

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 16 / 5 / 2021 , 12:11 από news_room

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος εγκαινίασε σήμερα το Κέντρο Πολίτη των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών στα Λεύκαρα στην παρουσία του Δημάρχου Λευκάρων κ. Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Το συγκεκριμένο Έργο εντάσσεται στην πολιτική της κυβέρνησης για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των προσφερόμενων υπηρεσιών του Δημοσίου προς τους πολίτες.  Το Κέντρο Πολίτη στα Λεύκαρα, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του από το 2020 και του οποίου τα εγκαίνια αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους κατοίκους της περιοχής και αποτελεί μέρος της πολιτικής της Κυβέρνησης για να δημιουργήσει μία σύγχρονη Δημόσια Διοίκηση, αποτελεσματική και κοντά στους πολίτες.

Τα Κέντρα Πολίτη, που λειτουργούν κάτω από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, δημιουργήθηκαν, όπως και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, για εξυπηρέτηση των πολιτών με την  απλούστευση των διαδικασιών, τη μείωση της γραφειοκρατίας, παρέχοντας  υψηλού και ποιοτικού  επιπέδου υπηρεσίες από ένα και μόνο σημείο αλλά και με εγγύτητα προς τον τόπο διαμονής και εργασίας των πολιτών.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, ακολουθώντας τη γενική πολιτική του κράτους για βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, αξιοποίησαν το υφιστάμενο ταχυδρομικό δίκτυο και προχώρησαν από το 2015 μέχρι και σήμερα στη λειτουργία Κέντρων Πολίτη, σε επτά Ταχυδρομικά Γραφεία, τέσσερα στις αστικές περιοχές και τρία σε αγροτικές περιοχές.  Στις αστικές περιοχές λειτουργούν Κέντρα του Πολίτη στη Λευκωσία, στη Λεμεσό, στη Λάρνακα και στην Πάφο ενώ στις αγροτικές περιοχές λειτουργούν Κέντρα του Πολίτη στον Αγρό, στην Κακοπετριά και στα Λεύκαρα.  Εντός του έτους αναμένεται και η λειτουργία όγδοου Κέντρου Πολίτη με έδρα το Ταχυδρομικό Γραφείο Ξυλοφάγου.

Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και την εμπειρίας τους, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία παρέχουν στο κοινό υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στην κοινωνία μας, ως σημείο αναφοράς για την εξυπηρέτηση του πολίτη καθώς επίσης κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου

Η Ι.Μ. Μόρφου δεν μίσθωσε ιδιωτικούς φύλακες για την προστασία του Μητροπολίτη Νεόφυτου – Ψευδές χαρακτηρίζει η Ι. Μητρόπολη το άρθρο της εφημερίδας «Πολίτης»

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 6 / 8 / 2021 , 0:34 από news_room Η Ι.Μ. Μόρφου δεν μίσθωσε ιδιωτικούς φύλακες για την προστασία του Μητροπολίτη Νεόφυτου – Ψευδές χαρακτηρίζει η Ι. Μητρόπολη το άρθρο της εφημερίδας «Πολίτης». Η ιερά μητρόπολη Μόρφου εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας δημοσιευμένο άρθρο της εφημερίδας «Πολίτης» στο οποίο γίνεται […]

Μνήμη του Οσίου Αθανασίου, κτίτορος της Μονής των Μετεώρων – 20 Απριλίου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 20 / 4 / 2021 , 14:32 από news_room Σήμερα η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του πρώην αρχιτελώνου της Ιεριχούς, του Αποστόλου Ζακχαίου, ο οποίος μετά τη δημόσια μεταμέλειά του εντάχθηκε στον κύκλο των Ο΄ μαθητών. Επίσης, εορτάζουμε τη μνήμη του Ιερομάρτυρος Αναστασίου, επισκόπου Αντιοχείας, των Μαρτύρων Ακινδύνου, […]

Pin It on Pinterest