21 °C Athens, GR
27/04/2024

Τελευταια Νέα
Σε ιστορικά υψηλά η άμεση συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία Αποφάσεις Ιεράς Συνόδου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Λέρος: Το νησί που δεν πρέπει να παραλείψει κανείς για τις καλοκαιρινές του διακοπές Χειροτονία Διακόνου στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής στο Μπέρμιγχαμ Πώς η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μπορεί να γίνει απάντηση στο στεγαστικό ζήτημα Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής, στη Νέα Υόρκη Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πρωθυπουργός στις δομές της Αρχιεπισκοπής στο Δήλεσι Βοιωτίας Η Ε΄ Κυριακή της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στην Ιαπωνία Το νέο Honda Cr-V απέσπασε πέντε αστέρια στις δοκιμές του Euro Ncap Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Καναδά Σωτήριου για την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας Μητρόπολη Ρεθύμνης : Επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 200 ετών από το Μαρτύριο των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων Σύγχυση στην αγορά αρνιού το Πάσχα – Μέτρο της Κυβέρνησης για να μην μείνουν χωρίς αρνί πολλοί πολίτες Ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της “ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ” στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Enterprise Greece : Διήμερη αποστολή στη Θεσσαλονίκη για την ανάδειξή της ως κέντρου έρευνας και καινοτομίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 30 / 4 / 2021 , 2:20 από news_room

Συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες είχε σήμερα στις 7 μ.μ. (ώρα Κύπρου), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, στη Γενεύη, στο πλαίσιο των συναντήσεων για την άτυπη διάσκεψη για την Κύπρο την οποία συγκάλεσε ο ΓΓ των ΗΕ.

Στη συνάντηση, παρέστησαν, επίσης, ο Διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς κ. Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κούρος, ο νομικός σύμβουλος στη διαπραγματευτική ομάδα κ. Κωνσταντίνος Κόμπος, ο κ. Ανδριανός Κυριακίδης μέλος του Γραφείου του Διαπραγματευτή, και ο κ. Παντελής Παντελίδης, μέλος του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Από πλευράς Ηνωμένων Εθνών στη συνάντηση παρακάθισαν η Ειδική Σύμβουλος του για το Κυπριακό κα Τζέιν Χολ Λουτ, η Βοηθός του ΓΓ των ΗΕ για Πολιτικές Υποθέσεις κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο, η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο κα Ελίζαμπεθ Σπέχαρ και υπηρεσιακοί παράγοντες των ΗΕ.

Η συνάντηση διήρκησε μία ώρα και 45 λεπτά.

Νωρίτερα, ο ΓΓ των ΗΕ είχε συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ.

Μετά τη συνάντηση του με τον ΓΓ των ΗΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια.

Στη συνέχεια, ο ΓΓ των ΗΕ θα παραθέσει δεξίωση προς τιμή των μερών που λαμβάνουν μέρος στην άτυπη διάσκεψη με τη συμμετοχή 1 συν 2 από κάθε μέρος.

Αργότερα, απόψε, θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου κατά την οποία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ενημερώσει τα μέλη του, που τον συνοδεύουν στη Γενεύη, για τις συναντήσεις του.

Αύριο, 28 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν διμερείς συναντήσεις των μερών με τον ΓΓ των ΗΕ καθώς και με την ολομέλεια των συμμετεχόντων στη διάσκεψη, στο κτήριο των Ηνωμένων Εθνών.

Σχετικά Άρθρα

Αρχιερατικό Συλλείτουργό στον Άγιο Δημήτριο Χαλκίδας – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 19 / 7 / 2021 , 4:32 από news_room Την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 το πρωί, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά τη μνήμη των 630 θεοφόρων πατέρων της Δ΄ Οικουμενικής Συνόδου και του Αγίου μάρτυρος Αιμιλιανού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο-Αρχιγραμματέα της Ι. […]

Ο Διευθυντής της Γ. Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του ΥΓΑΑΠ συμμετείχε σε Υψηλού Επιπέδου Διάσκεψη MedFish4Ever

Ο Διευθυντής της Γ. Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του ΥΓΑΑΠ συμμετείχε σε Υψηλού Επιπέδου Διάσκεψη MedFish4Ever

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 9 / 10 / 2023 , 1:09 από news_room Ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Χατζηπαναγιώτου συμμετείχε στις 4 Οκτωβρίου 2023 στην Υψηλού Επιπέδου Διάσκεψη MedFish4Ever: Μετασχηματιστικές ενέργειες για την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων για τη Βιώσιμη Αλιεία της Μεσογείου στη Βαλέτα, στη Μάλτα, […]