23 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ημικόμβο Σχηματαρίου

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 21 / 4 / 2021 , 19:17 από news_room

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ημικόμβο Σχηματαρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ημικόμβο Σχηματαρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης οδοφωτισμού στην Υπόγεια διάβαση Σχηματαρίου (66,3ο χλμ).

Ειδικότερα, την Πέμπτη 22 Απριλίου, από τις 07:00 έως τις 19:00, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της κάθετης οδού, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας, με τη κυκλοφορία να διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ρυθμίσεων, η κίνηση των βαρέων οχημάτων μόνο, θα πραγματοποιείται, με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων σημάνσεων, από τις πλησιέστερες εναλλακτικές υπόγειες διαβάσεις στο 65,4ο χλμ. και 67,7ο χλμ.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Πηγή: adologala.gr

Σχετικά Άρθρα

22η Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου

22η Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 4 / 11 / 2022 , 20:36 από news_room 11-12 Νοεμβρίου 2022, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός Το Υφυπουργείο Πολιτισμού – Πολιτιστικές Υπηρεσίες ανακοινώνει την έναρξη της 22ης Πλατφόρμας Χορογραφίας Κύπρου η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 11ης και 12ης Νοεμβρίου 2022, στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό. Το φεστιβάλ αποτελεί θεσμό του Υφυπουργείου Πολιτισμού – Πολιτιστικές […]

Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 7 / 4 / 2021 , 8:57 από news_room Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης παρατηρούνται σήμερα, 7 Απριλίου 2021, στην ατμόσφαιρα σύμφωνα με τις μετρήσεις των επίγειων Σταθμών του Δικτύου Παρακολούθησης της Ποιότητας Αέρα του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας. Επειδή η σκόνη περιέχει μικρού μεγέθους εισπνεύσιμα σωματίδια, που πιθανόν να έχουν […]