23 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον Μητροπολίτη Σερρών Θεολόγο Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Εγνατίας σήμερα

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 6 / 4 / 2021 , 14:22 από news_room

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Εγνατίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν στην Ιόνια Οδό και πιο συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Εγνατίας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης ιστών οδοφωτισμου.

Ειδικότερα, σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου, από τις 08:00 έως τις 20:00, ισχύει αποκλεισμός στους κλάδους εισόδου του Α/Κ Εγνατίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Εγνατίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον Α/Κ Αυγού από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Σχετικά Άρθρα

Επισκέψεις σε ιδρύματα και στέγες για τα Χριστούγεννα 2022

Επισκέψεις σε ιδρύματα και στέγες για τα Χριστούγεννα 2022

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 29 / 12 / 2022 , 22:24 από news_room Με τις ευλογίες της Α.Π. του Τοποτηρητού του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου, Μητροπολίτου Πάφου κ. Γεωργίου, ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, μαζί με τους συνεργάτες του και τους Ιερείς των ενοριών μας, πραγματοποίησε τακτικές ποιμαντικές επισκέψεις σε ευαγή ιδρύματα, στέγες ευγηρίας, στέγες φροντίδας ηλικιωμένων και πολυδύναμα […]

Η Αυστραλία 2η καλύτερη χώρα στον κόσμο για όσους εργάζονται μακριά από την πατρίδα τους

Η Αυστραλία κατατάσσεται ώς η 2η καλύτερη χώρα στον κόσμο, για όσους εργάζονται μακριά από την πατρίδα τους

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 30 / 10 / 2021 , 3:16 από news_room Σύμφωνα με την 14η ετήσια παγκόσμια έρευνα HSBC Expat Explorer, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι που ζουν και εργάζονται μακριά από την πατρίδα τους, 7 στους 10 εκπατρισμένους στην Ελλάδα νιώθουν ότι η ποιότητα της ζωής τους είναι καλύτερη σε σύγκριση με […]