17 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο

Δείτε σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. την Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 14 / 4 / 2021 , 13:26 από news_room

Δείτε σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. την Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας αξιοποιεί το δίαυλο του διαδικτύου για τη διάδοση του λόγου του Θεού. Παράλληλα με τις διαδικτυακές εκπομπές η Ιερά Μητρόπολη πραγματοποιεί διαδικτυακές μεταδόσεις Ιερών Ακολουθιών, κάθε Τρίτη στις 6:00 μ.μ. μεταδίδεται ο Εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βέροια.

Τις Εκπομπές και τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως www.imverias.gr, μέσα από την σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/IeraMhtrVeriasNaoushsKampanias, το κανάλι μας στο Youtube καθώς και από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Παύλειος Λόγος» στη συχνότητα των 90.2 FM. και από το e-radio: https://www.e-radio.gr/Pavlios-Logos-IM-Verias-902-Veria-i1757/live.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Κάθε Σάββατο στις 6:00 μ.μ. «ΣυνΚατeχηση για παιδιά».

Eκπομπή κατήχησης πού θα αναπτύσσει αγιολογικά θέματα με τη βοήθεια των σύγχρονων εποπτικών μέσων και θα παρουσιάζει παιχνίδια, κατασκευές και δράσεις. Παρουσιάζουν οι κατηχήτριες και εκπαιδευτικοί Ευθυμία Χατζηκυριακίδου, Μαρία Χαλδαιοπούλου καί Σωτηρία Δημητροσοπούλου.

  • Κάθε Τρίτη στις 6:00 μ.μ. 

Ζωντανή αναμετάδοση του αρχιερατικού Εσπερινού και της Παρακλήσεως του Αγίου Λουκά του Ιατρού μετά θείου κηρύγματος από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.

  • Κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. «Μαρτύρων και Ηρώων αίματα». 

Ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονος  με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821

  • Αγιολογία και ζωή

Ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων της Εκκλησίας μας. (Ανακοινώνεται ημερομηνία και ώρα)

Δείτε παρακάτω τις Ιερές Ακολουθίες και τις Διαδικτυακές Εκπομπές:

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να δείτε τις διαδικτυακές μεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών.

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να δείτε τις ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να δείτε τις ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος στην Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου.

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να δείτε τις ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων της Εκκλησίας μας.

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να δείτε τις διαδικτυακές εκπομπές «Λόγος και Διάλογος» που παρουσιάζουν οι Αρχιμανδρίτες Αρσένιος Χαλδαιόπουλος και Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης.

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να δείτε τις διαδικτυακές εκπομπές με τον τίτλο «ΣυνΚατeχηση», οι οποίες ξεκίνησαν τον Μάιο του 2020. Την εκπομπή παρουσιάζουν οι κατηχήτριες και εκπαιδευτικοί Ευθυμία Χατζηκυριακίδου, Μαρία Χαλδαιοπούλου καί Σωτηρία Δημητροσοπούλου.

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να δείτε τις διαδικτυακές εκπομπές «Νηστίσιμα και υγιεινά!» που παρουσιάζει η κ. Ολυμπία Παπαεμμανουήλ.

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου για την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 5 / 6 / 2021 , 16:26 από news_room ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΗΜΕΡΑΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021) Σχε­δόν πεν­τή­κον­τα ἔ­τη πα­ρῆλ­θον ἀ­φ’ ὅ­του ὁ Ο­Η­Ε πά­νυ κα­λῶς κα­θι­έ­ρω­σεν τήν 5ην Ἰ­ου­νί­ου ἑ­κά­στου ἔτους ὡς παγ­κο­σμί­αν ἡ­μέ­ραν ἀ­φι­ε­ρω­μέ­νην εἰς τήν προ­στα­σί­αν τοῦ πε­ρι­βάλ­λον­τος. Διό, […]

Καλάθι του νοικοκυριού Οι αλλαγές και τα σαρακοστιανά που προστίθενται

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Οι αλλαγές και τα σαρακοστιανά που προστίθενται

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 16 / 2 / 2023 , 15:04 από news_room Σε 60 θα ανέρχονται πλέον οι κατηγορίες προϊόντων στο «καλάθι του νοικοκυριού», ενώ σύντομα έρχεται και το «καλάθι της Σαρακοστής» Προσθήκες στο «καλάθι του νοικοκυριού» ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, με τα σύνολο των προϊόντων στο καλάθι να ανέρχονται πλέον σε 60. Συγκεκριμένα, […]