18 °C Athens, GR
25/04/2024

Τελευταια Νέα
Σε ιστορικά υψηλά η άμεση συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία Αποφάσεις Ιεράς Συνόδου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Λέρος: Το νησί που δεν πρέπει να παραλείψει κανείς για τις καλοκαιρινές του διακοπές Χειροτονία Διακόνου στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής στο Μπέρμιγχαμ Πώς η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μπορεί να γίνει απάντηση στο στεγαστικό ζήτημα Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Γερουσίας Ψηφιακός τουρισμός στα σκαριά Κύπρος: Αυξημένο Πασχαλινό Επίδομα σε Χαμηλοσυνταξιούχους Κύπρου Γεώργιος: Η Εκκλησία συμμετέχει στο δράμα και συμμερίζεται τη θλίψη όλων των οικείων των αγνοουμένων Η ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στους Αγίους Τόπους Γερμανία: Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο επιβεβαιώνει πως ονομασίες «CUBA» και «HABANA» είναι απαράδεκτες για πούρα άλλης προέλευσης, εκτός Κούβας Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας του Σύδνεϋ Ο επίσκοπος Μουκόμπα Χρυσόστομος ορίστηκε Πατριαρχικός Επίτροπος στην επισκοπή Ρουάντα Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης για την Έκθεση «Χαιρώνεια» Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση – καταπέλτης για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα

Το Facebook «πάγωσε» την σελίδα του Προέδρου της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 30 / 3 / 2021 , 1:28 από news_room

Το Facebook «πάγωσε» την σελίδα του Προέδρου της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο.

Όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της εταιρίας πάγωσε τη σελίδα του προέδρου της Βενεζουέλας αφού τον κατηγόρησε ότι διαδίδει ψευδές ειδήσεις για τον κορονοϊό.

«Ακολουθούμε την καθοδήγηση του ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) που λέει ότι προς το παρόν δεν υπάρχει φάρμακο για τη θεραπεία του ιού», δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters το Σάββατο.

“Λόγω επανειλημμένων παραβιάσεων των κανόνων μας, παγώνουμε επίσης τη σελίδα για 30 ημέρες, κατά τη διάρκεια της οποίας θα είναι μόνο για ανάγνωση.”

Ένας εκπρόσωπος του Facebook είπε επίσης στο πρακτορείο ειδήσεων AFP ότι ένα βίντεο από τη σελίδα του Maduro είχε αφαιρεθεί «για παραβίαση των πολιτικών μας κατά παραπληροφόρησης σχετικά με το COVID-19 που είναι πιθανό να θέσει τους ανθρώπους σε κίνδυνο για βλάβη».

Στο βίντεο, ο Μαδούρο είχε πει ότι μερικές σταγόνες Carvativir κάτω από τη γλώσσα θα παρέχουν μια «θαυματουργή» θεραπεία χωρίς παρενέργειες.

Ανάλογες τακτικές παγώματος για την παραβίαση διασποράς ψευδών ειδήσεων έχει πραγματοποιήσει το facebook και σε δημοσιογράφους, πολιτικούς και πολίτες πολλών χωρών του κόσμου.

Πηγή: AL JAZEERA ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Σχετικά Άρθρα

Ευχές Προέδρου με την ευκαιρία της γιορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 16 / 8 / 2021 , 1:24 από news_room Χρόνια πολλά με την ευκαιρία της  θρησκευτικής γιορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου ευχήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης με ανάρτησή του στο Twitter. “Μεγάλη γιορτή, η γιορτή της Παναγίας σήμερα. Ιερή μορφή για τον λαό μας, σκέπη και καταφυγή. Χρόνια πολλά”, αναφέρει στην […]

Ο Μητροπολίτης Άρτης στα "Σκουφαϊκά 2023"

Ο Μητροπολίτης Άρτης στα “Σκουφαϊκά 2023”

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 1 / 8 / 2023 , 16:55 από news_room Στις εορταστικές εκδηλώσεις «Σκουφαϊκά 2023», στο Κομπότι Άρτας, παρέστη την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στον ανδριάντα του Νικολάου Σκουφά, επί τη συμπληρώσει 205 ετών από τον θάνατό του. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων […]