22 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στην Αθήνα – Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Προέδρου

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 24 / 3 / 2021 , 0:13 από news_room

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μετέβη στην Αθήνα, για να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ελληνική Δημοκρατία, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκπροσωπήσει, επίσης, την Κυπριακή Δημοκρατία και στη στρατιωτική παρέλαση που θα γίνει την 25η Μαρτίου, στην Αθήνα, τον χαιρετισμό της οποίας θα δεχθεί η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας και με ξένους αξιωματούχους.

Συγκεκριμένα, σήμερα, 24 Μαρτίου, στις 11.45 το πρωί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον οποίον στη συνέχεια θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στις 12.30 μ.μ., ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση, στο Προεδρικό Μέγαρο, με την Πρόεδρο Σακελλαροπούλου.

Στις 5.15 μ.μ., ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει διμερή συνάντηση με τον νέο Πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Μιχαήλ Μισούστιν, ο οποίος θα βρίσκεται στην Αθήνα, προσκεκλημένος της Ελληνικής Κυβέρνησης για να παραστεί στις εκδηλώσεις.

Στις 6.15 μ.μ., ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του κα Άντρη Αναστασιάδη, θα συμμετάσχει σε εκδήλωση που διοργανώνεται στο κτήριο της Εθνικής Πινακοθήκης, όπου εκτίθενται, ανάμεσα σε άλλα, έργα που σχετίζονται με τον απελευθερωτικό αγώνα του 1821.

Στις 8 μ.μ. σήμερα, Τετάρτη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο που θα παρατεθεί, στο Προεδρικό Μέγαρο, από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προς τιμή των ηγετών κρατών που προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθύνει χαιρετισμό.

Στις 25 Μαρτίου, στις 10 π.μ., ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος. Αμέσως μετά την παρέλαση, τόσο η Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας όσο και οι προσκεκλημένοι ηγέτες κρατών, περιλαμβανομένου του Προέδρου Αναστασιάδη, θα προβούν σε σύντομες δηλώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε 2 πυραύλους Κρουζ

Συρία: Ισραηλινές πυραυλικές επιθέσεις ενάντια σε αεροπορική βάση στην κεντρική Συρία

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 14 / 11 / 2022 , 4:15 από news_room Ισραηλινοί πύραυλοι έπληξαν σήμερα μια μεγάλη αεροπορική βάση στην επαρχία Χομς της Συρίας, σκοτώνοντας δύο στρατιωτικούς και τραυματίζοντας άλλους τρεις, ανέφερε ο συριακός στρατός μέσω του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων SANA. Στρατιωτικές πηγές ανέφεραν ότι η αεροπορική βάση στο Σαϊράτ χρησιμοποιείτο πρόσφατα από την ιρανική […]

Τον αναπληρωτή Πρέσβη της Γεωργίας στο Κάιρο δέχθηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος

Τον αναπληρωτή Πρέσβη της Γεωργίας στο Κάιρο δέχθηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 6 / 4 / 2022 , 6:22 από news_room Την 4η του μηνός Απριλίου 2022, η Α.Θ.Μ., ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’, υποδέχθηκε τον αναπληρωτή Πρέσβη της Γεωργίας στο Κάιρο Εξοχ. κ. Mikheil Tigishvili, παρουσία του Πατριαρχικού Επιτρόπου Αλεξανδρείας, Σεβ. Μητροπολίτου Πηλουσίου κ. Ναρκίσσου. Κατά την συνάντηση, […]