21 °C Athens, GR
16/04/2024

Τελευταια Νέα
Το adologala.gr συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΓΣΕΕ και δεν θα δημοσιεύει ειδήσεις Σε ιστορικά υψηλά η άμεση συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία Αποφάσεις Ιεράς Συνόδου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Λέρος: Το νησί που δεν πρέπει να παραλείψει κανείς για τις καλοκαιρινές του διακοπές Χειροτονία Διακόνου στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής στο Μπέρμιγχαμ Πώς η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μπορεί να γίνει απάντηση στο στεγαστικό ζήτημα Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Τριήμερη επίσκεψη του Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμονος στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης Ι.Μ. Πειραιώς: «Περί του Πασχάλιου Κανόνος. Δύναται να αλλαγή;» Επετειακή Εκδήλωση Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Ξάνθης στην Ι.Μ. Ρεθύμνης Χειροτονία Πρεσβυτέρου στη Νέα Ιωνία Αττικής Ο Πατριάρχης του Γένους στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών – Το πρόγραμμα της επισκέψεως του στην Αθήνα Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε η Ελληνική Ένωση Market Access Ο Αλέξιος και ο Ιωάννης, δύο αδέρφια γόνοι παλαίας αριστοκρατικής οικογένειας, ιδρυτές της Ι.Μ. Παντροκράτορος Αγίου Όρους Ο Άρραφος Χιτώνας Του Kυρίου μας Ιησού Χριστού απο την Ι.Μ. Παντοκράτορος Αγίου Όρους στη Θεσσαλονίκη Συνάντηση Νίκου Δένδια με ομογενείς στην Βοστώνη

Ανανέωση της Συνεργασίας S/M «Μασούτη» με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών για το «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη»

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 17 / 3 / 2021 , 22:22 από news_room

Την ανανέωση της συμφωνίας μεταξύ της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Αποστολή» και της εταιρίας SUPER MARKET «Μασούτης» υπέγραψαν ο μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄ με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Super Market «Μασούτης» κ. Ιωάννη Μασούτη. Η συμφωνία που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παραβρέθηκε ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Μ.Κ.Ο «Αποστολή» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον κ. Μασούτη για την προσφορά τονίζοντας πως «η συνεργασία αυτή είναι ένας μεγάλος σταθμός στην ιστορία της «Αποστολής»» και ευχήθηκε «να προοδεύσουμε, ώστε να μην χρειάζεται να αυξάνονται τα δέματα, αλλά να μειώνονται. Η βοήθειά σας να χρησιμοποιείται σε άλλους στόχους. Αυτό είναι όνειρο και η ευχή μας και γι’ αυτό πρέπει να εργαζόμαστε, όχι μόνο εμείς, αλλά όλη η Ελλάδα».

Αντίστοιχα και ο κ. Μασούτης ευχήθηκε «να μην χρειάζεται ο κόσμος τη δική μας ανάγκη» και σημείωσε πως κλείνοντας τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας έχουμε ξεπεράσει τα 1 εκατομμύριο 700 χιλιάδες γεύματα και έχουμε σκοπό να ξεπεράσουμε τα δύο εκατομμύρια».

Η προσπάθεια που υλοποιείται ονομάζεται «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» και σκοπό έχει τη στήριξη οικογενειών που ζουν στα όρια της φτώχειας.

Το πρόγραμμα ενίσχυσης «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» πραγματοποιεί τη διανομή χιλιάδων δεμάτων με τρόφιμα, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, σε ακριτικές περιοχές, σε συνεργασία με τις Ιερἐς Μητροπόλεις, ενώ καλύπτονται και ανάγκες σε άλλες περιοχές της χώρας.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης – Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο 89,5FM Μάκης Αδαμόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκε η Σύναξη Πνευματικών στη Μητρόπολη Εδέσσης

Ολοκληρώθηκε η Σύναξη Πνευματικών στη Μητρόπολη Εδέσσης

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 24 / 3 / 2023 , 13:04 από news_room Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, στις 11.00 π.μ., πραγματοποιήθηκε Σύναξις των Πνευματικών της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Κανσίζογλου και θέμα: «Η επιείκεια στο μυστήριο της εξομολογήσεως». Η εισήγηση αναπτύχθηκε σε τρεις βασικές ενότητες. Κατά την πρώτη, […]

Αυτοψία Καραμανλή στην Εύβοια

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 28 / 8 / 2020 , 1:22 από Άνοιξε η πλατφόρμα για τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης στους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τη Χαλκίδα. Ο κ. Καραμανλής, που συνοδευόταν από τον γγ Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, είχε […]