17 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Έκτακτη επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Κέρκυρα

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 5 / 3 / 2021 , 17:28 από news_room

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε σήμερα 5 Μαρτίου 2021 εκτάκτως την Κέρκυρα, όπου και προήδρευσε ευρείας σύσκεψης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τον συντονισμό της εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας.

Όπως αποφασίστηκε, θα ληφθεί μια σειρά από μέτρα, που πρότειναν οι τοπικοί φορείς, ώστε σε δύο εβδομάδες από σήμερα, όπως είπε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη «να μπορέσουμε σταδιακά να ανοίξουμε την αγορά και να είμαστε ασφαλείς».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων, ο Διοικητής του νοσοκομείου Κέρκυρας, ο Συντονιστής της Πολιτικής Προστασίας Ιονίων Νήσων και Δήμαρχοι περιοχών της Κέρκυρας. Ενώ, μέσω τηλεδιάσκεψης, το παρόν έδωσαν ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, οι Διοικητές Νοσοκομείων Ιόνιων Νήσων, τοπικοί Αντιπεριφερειάρχες Ιόνιων Νήσων και ο δήμαρχος Παξών.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στην Περιφέρεια, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Βρίσκομαι εδώ για να συντονίσω το έργο αντιμετώπισης της πανδημίας. Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, σε ένα κρίσιμο στάδιο. Ήρθα λοιπόν εδώ να δώσω πολύ συγκεκριμένες οδηγίες, να συνεργαστώ με τις τοπικές Αρχές, την Περιφέρεια, τους Δήμους, προκειμένου να γίνει μια παραγωγική συζήτηση και να υπάρξουν όλα εκείνα τα μέτρα που θα περιορίσουν τη μετάδοση και τη διάδοση της πανδημίας στα νησιά μας. Θεωρώ πως ήταν μια πολύ παραγωγική συζήτηση. Θα προχωρήσουμε στην εφαρμογή μιας σειράς από προτάσεις που ακούστηκαν από τους τοπικούς εκπροσώπους και πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες από σήμερα θα μπορέσουμε σταδιακά να αρχίσουμε να ανοίγουμε, να χαμογελάμε. Σας παρακαλώ κάντε υπομονή. Εμβολιαστείτε όλοι και να προσέχετε.

Η Ελληνική Αστυνομία, αλλά και άλλες ελεγκτικές Αρχές είναι στο πόδι εδώ και 13 μήνες. Είναι ηρωική η προσπάθεια που κάνουν οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για να ελέγξουν την εφαρμογή των μέτρων και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια.

Η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη. Καλώ τους πολίτες να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή. Αντιλαμβανόμαστε όλοι την κόπωση. Ας προσέξουμε λίγο ακόμη».

Στη συνέχεια ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου πραγματοποίησε σύσκεψη με Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σχετικά Άρθρα

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος για να συζητήσει το θέμα του Μητροπολίτη Περιστερίου – Έξαρχος της Ι.Μ. Περιστερίου ο Μητροπολίτης Ιλίου

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 24 / 7 / 2021 , 14:58 από news_room Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου εχθές Παρασκευή πραγματοποίησε έκτακτη σύσκεψη υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου για να συζητήσει το θέμα που έχει προκύψει στην Ι.Μ. Περιστερίου και συγκεκριμένα […]

Η ΠτΔ με την ευκαιρία της 49ης επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας κατέθεσε στέφανο στο ΕΑΤ-ΕΣΑ

Η ΠτΔ με την ευκαιρία της 49ης επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας κατέθεσε στέφανο στο ΕΑΤ-ΕΣΑ

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 24 / 7 / 2023 , 15:47 από news_room Η ΠτΔ με την ευκαιρία της 49ης επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας κατέθεσε στέφανο στο ΕΑΤ-ΕΣΑ Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με την ευκαιρία της 49ης επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας, παρέστη στην εκδήλωση για τους ήρωες του αντιδικτατορικού αγώνα στα πρώην κρατητήρια των ΕΑΤ–ΕΣΑ […]