18 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Onassis AiR Call 2021,2022 – The School of Infinite Rehearsals: Movements V, VIII

ONASSIS AiR OPEN CALL 2021/2022 THE SCHOOL OF INFINITE REHEARSALS

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 2 / 2 / 2021 , 12:03 από news_room

ONASSIS AiR OPEN CALL 2021/2022 THE SCHOOL OF INFINITE REHEARSALS

 Αιτήσεις έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021, 12:00 το μεσημέρι (UTC+2)

 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021 ΙΟΥΝΙΟΣ 2022

 Σε μια χρονιά που οι καλλιτέχνες χρειάζονται τη στήριξή μας περισσότερο από ποτέ, το Onassis AiR συνεχίζει το ερευνητικό ταξίδι του στον χώρο των τεχνών, καθώς η προάσπιση και η υποστήριξη των καλλιτεχνών βρίσκονται στον πυρήνα ύπαρξης του Ιδρύματος Ωνάση. Το Onassis AiR, το διεθνές πρόγραμμα καλλιτεχνικής φιλοξενίας και έρευνας συνεχίζει δυναμικά τη δράση του στην Αθήνα και προσκαλεί για άλλη μια χρονιά καλλιτέχνες, επιμελητές, designers, ακτιβιστές, συλλογικότητες, παιδαγωγούς, δημιουργούς περφόρμανς, οικονομολόγους, αρχιτέκτονες, κινηματογραφιστές και άλλους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν διάφορα μέσα έκφρασης ή προέρχονται από διαφορετικά επιστημονικά πεδία να κάνουν αίτηση για τη δεύτερη έκδοση του The School of Infinite Rehearsals: Movements V – VIII, που θα διεξαχθεί μεταξύ Σεπτεμβρίου 2021 και Ιουνίου 2022 στην Αθήνα. Το School of Infinite Rehearsals είναι ένα πρόγραμμα συλλογικής μελέτης, διερεύνησης και ανταλλαγής πρακτικών, σχετικά με ερευνητικά ζητήματα που μας φαίνεται επείγον και αναγκαίο να θέσουμε σήμερα.

ONASSIS AiR OPEN CALL 2021/2022 THE SCHOOL OF INFINITE REHEARSALS

Για τη νέα χρονιά του School of Infinite Rehearsals, το Onassis AiR κοιτάζει προς τα μέσα αλλά συγχρόνως και προς τα έξω, αναζητώντας τις χωρικές και χρονικές δομές που επηρεάζουν τους τρόπους που ζούμε, δρούμε και συνυπάρχουμε. Πώς σχετιζόμαστε με τους άλλους και πώς οργανώνουμε τις αποφάσεις μας; Ποιους τρόπους διακυβέρνησης ακολουθούμε και πώς τους διαμορφώνουμε; Σε ποια οικονομικά συστήματα επιλέγουμε να συμπράξουμε και πόση αυτενέργεια διεκδικούμε για να εφαρμόσουμε ριζοσπαστικές εναλλακτικές; Πώς θεσπίζουμε τις γνώσεις μας και πώς αναγνωρίζουμε τον θεσμικό εφησυχασμό ή τη συνενοχή μας;

Το Φθινόπωρο του 2021, τα Movement Groups V & VI θα διερευνήσουν συλλογικά τα ζητήματα της διακυβέρνησης, υπό το πρίσμα της αυτο-οργάνωσης (Movement V) και των θεσμών (Movement VI).

Την Άνοιξη του 2022, τα Movement Groups VII & VIII θα ασχοληθούν με την οικονομία, εστιάζοντας στις οικονομίες της κοινότητας (Movement VII) και στη φιλανθρωπία (Movement VIII).

Το Onassis AiR δεν αναζητά απαντήσεις, αλλά κυρίως ερωτήσεις, διαισθητικές πρακτικές που μένει να δοκιμαστούν, τρόπους να φανταστούμε αλλιώς το πώς λειτουργούμε ως κοινωνίες. Για τη δεύτερη χρονιά του, αναδιατυπώνει και προσαρμόζει τη μεθοδολογική του προσέγγιση: εστιάζει σε δύο κύριες ερευνητικές περιοχές, οι οποίες θα διερευνηθούν από δύο διαφορετικές σκοπιές κάθε φορά, ενώ παράλληλα διευρύνει και καλλιεργεί τους συλλογικούς και οριζόντιους τρόπους σκέψης και δράσης. Για τον λόγο αυτό, δεν θα υπάρχουν καθόλου συντονιστές ή μέντορες. Τα Movement Groups (V-VIII) του 2021/22 θα συντονίζονται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες, που θα συνεισφέρουν με τις τρέχουσες ατομικές πρακτικές τους και τα ερευνητικά ενδιαφέροντά τους στη συλλογική ερευνητική πρακτική. Το πρόγραμμα του School of Infinite Rehearsals 2021/22 θα συνδιαμορφωθεί από τους τομείς ενδιαφέροντος που θα προτείνουν οι ίδιοι οι υποψήφιοι για καθεμία από τις ερευνητικές θεματικές.

ONASSIS AiR OPEN CALL 2021/2022 THE SCHOOL OF INFINITE REHEARSALS

Η επιλογή για το ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στο Onassis AiR 2021/22 θα γίνει σε δύο στάδια. Το πρώτο στάδιο επιλογής θα γίνει από τους προηγούμενους συμμετέχοντες του Onassis AiR με τη μέθοδο της “τυφλής επιλογής”, όπου καμία προσωπική ή βιογραφική πληροφορία δεν είναι διαθέσιμη στην επιτροπή αξιολόγησης. Στο δεύτερο στάδιο, οι επιλεγμένες αιτήσεις θα αξιολογηθούν από την ομάδα του Onassis AiR, μαζί με μια συμβουλευτική ομάδα που έχει προσκληθεί να συμμετάσχει σε αυτό το στάδιο επιλογής και αποτελείται από τους Grégory Castéra, Binna Choi & Μαριάννα Τάκου (Casco Art Institute), Ilaria Conti, Karthik Pandian, Piergiorgio Pepe.

Η γλώσσα εργασίας των Movement Groups του Φθινοπώρου του 2021 και της Άνοιξης του 2022 είναι τα αγγλικά.

Όσοι και όσες επιλεγούν να συμμετάσχουν θα λάβουν ερευνητική υποτροφία ύψους 2.500 ευρώ και επιπλέον θα καλυφθούν -μεταξύ άλλων- έξοδα μετακίνησης μετ’ επιστροφής προς και από την Αθήνα, διαμονή και ένας συλλογικός ερευνητικός προϋπολογισμός.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής όλων των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021. Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος).

ONASSIS AiR OPEN CALL 2021/2022 THE SCHOOL OF INFINITE REHEARSALS

 ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ OPEN CALL ΚΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΘΕΣΜΟΙ

MOVEMENT V: ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ | 6 Σεπτεμβρίου – 24 Οκτωβρίου 2021

MOVEMENT VI: ΘΕΣΜΟΙ | 1 Νοεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου 2021

Κατά τη διάρκεια των Movements V και VI, θα διερευνήσουμε από κοινού ζητήματα διακυβέρνησης μέσα από δύο οπτικές, τα μοντέλα αυτο-οργάνωσης και τους θεσμούς, ως δύο όψεις του ίδιου νομίσματος που συνυπάρχουν σε αλληλεξάρτηση. Πώς οργανωνόμαστε και λαμβάνουμε αποφάσεις και πώς οι μορφές κοινωνικής οργάνωσης που δημιουργούμε επιτρέπουν την ανάδυση νέων χώρων ενεργητικής ακρόασης και συμμετοχικές παρά αντιπροσωπευτικές διαδικασίες; Πώς κατανέμεται και διαμοιράζεται η ευθύνη και από ποιον, και πώς μπορούν οι θεσμικοί φορείς να ενσωματώσουν επιτυχώς μη-ιεραρχικές ανοιχτές διαδικασίες, υιοθετώντας μια υπεύθυνη στάση απέναντι στους καλλιτέχνες και τις κοινότητες τις οποίες καλούνται να υπηρετούν; Συλλέγοντας τις πρακτικές, τις γνώσεις και τις συνήθειες που εξασκούμε και επιτελούμε εντός περισσότερο ή λιγότερο εγκαθιδρυμένων δομών, επιθυμούμε να εξετάσουμε ποιες μορφές διακυβέρνησης έχουμε διαθέσιμες. Αντί να προσδοκούμε νέες μελλοντικές μορφές οργάνωσης, προτείνουμε να επανεξετάσουμε τους τρόπους με τους οποίους συμμετέχουμε στην θέσπιση του παρόντος και τα “ανοίγματα” που μας επιτρέπουν την εγκαθίδρυση ενός “εμείς”.

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

 MOVEMENT VII: ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ | 28 Φεβρουαρίου – 17 Απριλίου 2022

MOVEMENT VIII: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ | 2 Μαΐου – 19 Ιουνίου 2022

Κατά τη διάρκεια των Movements VII & VIII, θα επιχειρήσουμε, ξεκινώντας από δύο διαφορετικά ερευνητικά σημεία, μια από κοινού διερεύνηση πεδίων της οικονομίας, για την ανεύρεση ενός σημείου συνάντησης των δύο θεματικών σε έναν κοινό χώρο. Το Movement VII θα ασχοληθεί με την προσέγγιση και διεύρυνση μιας σχετικά πρόσφατης και θεμελιωδώς συσχετιστικής θεωρίας, τις οικονομίες της κοινότητας, που σύμφωνα με τους J.K. Gibson-Graham, Katherine Gibson και Julie Graham “προτάσσει τις σχέσεις και την αμοιβαία ανταλλαγή ως την πραγματική πηγή του πλούτου και της ευημερίας, ως έναν χώρο ηθικού συμβιβασμού και λήψης αποφάσεων (…) όπου η φροντίδα και η αλληλεξάρτηση βρίσκονται στο κέντρο των πολιτικών μας παρά στα περιθώρια”. Το Movement VIII θα εξετάσει τον ρόλο της φιλανθρωπίας, τόσο εντός του κυρίαρχου μοντέλου στρατηγικής της κοινωφελούς δράσης, όσο και άλλες εναλλακτικές προσεγγίσεις όπως μοντέλα εμπιστοσύνης, συμμετοχικά χρηματοδοτικά μοντέλα, αναγεννητικές πρακτικές και άλλες πειραματικές μεθοδολογίες της φιλανθρωπίας που έχουν ως βασικές αρχές τους την κατανομή της εξουσίας, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα, την αναδιανομή των πόρων, την διαφάνεια και τη συνεργασία.

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ

Ακολουθώντας τις ιδρυτικές αρχές του που στηρίζουν την έννοια της συλλογικής καλλιτεχνικής έρευνας και τις αρχές της αυτο-οργάνωσης και δίνουν έμφαση στη διαδικασία παρά στο αποτέλεσμα, το Onassis AiR, το πρόγραμμα διεθνούς καλλιτεχνικής έρευνας και φιλοξενίας στην Αθήνα, συνεχίζει να εξελίσσεται ως μια κοινότητα συμμετεχόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό που μεγαλώνει συνεχώς. Όπως κάθε ζωντανός οργανισμός που αναπτύσσεται διαρκώς με βάση τις πληροφορίες που αντλεί από το περιβάλλον του, το Onassis AiR μετασχηματίζει και προσαρμόζει τα προγράμματά του με χαρακτηριστικά που μεταβιβάζονται από το ένα πρόγραμμα στo επόμενo. Από τις ανάγκες της ατομικής έρευνας έως την ενίσχυση της συλλογικής ερευνητικής μελέτης, το εμπειρικό και το απτικό έχουν γίνει βασικά στοιχεία του πώς σκεφτόμαστε και πράττουμε από κοινού. Εδώ και 18 μήνες έχουμε βιώσει διαφορετικούς τρόπους «συγκατοίκησης» σε ένα σπίτι που πλέον ανήκει σε περισσότερους από 50 καλλιτέχνες, επιμελητές και επαγγελματίες της τέχνης, οι οποίοι από τον Σεπτέμβριο 2019 έως τον Ιανουάριο 2021 έχουν λάβει μέρος σε προγράμματα του Onassis AiR, τα οποία αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες, συνεργάτες και προσκεκλημένους.

Καλλιτέχνες, επιμελητές, συμβουλευτικές ομάδες και άλλοι επαγγελματίες που έχουν συμμετάσχει στα διάφορα προγράμματα του Onassis AiR, από την έναρξη του προγράμματος και το άνοιγμα του χώρου του Onassis AiR στην Αθήνα, το φθινόπωρο του 2019: Noor Abed, Μαργαρίτα Αθανασίου, Νίκος Αρβανίτης, Γιώτα Αργυροπούλου, Alex Baczynski-Jenkins, Silke Bake, Myriam Ben Salah, Tristan Bera, Daniel Blanga-Gubbay, Υπατία Βουρλούμη, James Bridle, Federica Bueti, Ιωάννα Γερακίδη, Δανάη Γιαννόγλου, Μαρίνα Γιώτη, Mira Calix, Casco Art Institute (Binna Choi & Μαριάννα Τάκου), Grégory Castéra, Communitism, Ilaria Conti, Marc Delalonde, Αναστασία Διαβαστή, Dennis Dizon, Sherry Dobbin, Igor Dobricic, Dolce, Νατάσσα Δουρίδα, Bryony Dunne, Άλκηστη Ευθυμίου, Shady El Noshokaty, Moriah Evans, Vala T Foltyn, Ιωάννα Ζούλη, Alaa Ghosheh, Cate Giordano, Ant Hampton, Satu Herrala, Samuel Hertz, Daniel Hui, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Laure Jaffuel, Λενιώ Κακλέα, Δήμος Καλλάυ (Complex Shadow), Ξένια Καλπακτσόγλου, Ευαγγελία Κολύρα, Χριστίνα Κοτσιλέλου, Χρυσάνθη Κουμιανάκη, Latent Community (Ιώνιαν Μπισάι & Σωτήρης Τσίγκανος), Mark Leckey, Locus Athens (Μαρία-Θάλεια Καρρά & Όλγα Χατζηδάκη), Μανώλης Μανουσάκης, Christophe Meierhans, Miguel Melgares, Μαρίνα Μήλιου Θεοχαράκη, Paribartana Mohanty, Έφη Μπίρμπα, Inez Munozcano, Suhail Naqshbandi, Λυδία Ξυνογαλά, Okwei Odili, OnMaterials (Μαρία Κονόμι, Rosana Sanchez και Άρης Σπέντσας), ΟΧΤΩ (Βασίλης Νούλας & Κώστας Τζημούλης), Karthik Pandian, Φαίδων Παπαδάκης, Άρης Παπαδόπουλος, Piergiorgio Pepe, Kenneth Pietrobono, Effi Rabsilber, Will Rawls, Δημήτρης Ρεντούμης, Tom Sellar, Selma Selman, Markus Shimizu, Miriam Simun, Sumugan Sivanesan, Λητώ Σκοπελίτη, Peter Stamer, Alex Strecker, Studio Safar (Hatem Imam & Maya Moumne), Irena Tomažin, Μυρτώ Τσιλιμπουνίδη, Πρόδρομος Τσινικόρης, Κώστας Τσιούκας, Κέλυ Τσιπνή-Κολαζά, Μανώλης Τσίπος, Εβίτα Τσοκάντα, Barbara Van Lindt, Ingrid Vranken, Donald Wasswa, ΦΑΚε (Πέννυ Τραυλού), Ελπίδα Φραγκεσκίδου, Αντιγόνη Φρυδά, Μαρία Χασάπη, Σταύρος Χρυσαφίδης, Μαριάννα Χρυστοφίδου, Raed Yassin, Young Girl Reading Group (Dorota Gaweda & Elge Kulbokaite), 3 137 (Χρυσάνθη Κουμιανάκη, Κοσμάς Νικολάου και Πάκυ Βλασσοπούλου).

Το Onassis AiR σχεδιάστηκε και λειτουργεί από τον Διευθυντή του Onassis AiR, Ash Bulayev, και τη Δημιουργική Παραγωγό & Δραματουργό του Προγράμματος, Νεφέλη Μυρωδιά, σε συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα του Onassis AiR, Γεωργία Γιαννακέα και Μυρτώ Κατσιμίχα.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις βασικές αρχές και τη δεοντολογία του Onassis AiR εδώ: https://www.onassis.org/el/initiatives/onassis-future/residencies/onassis-air

Onassis AiR | Ίδρυμα Ωνάση

Το Onassis AiR είναι μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Ωνάση, αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο πυλώνων του Ιδρύματος, του Onassis Culture & του Onassis Education. Με αποστολή του την πρόσβαση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων στα αγαθά της υγείας, της παιδείας και του πολιτισμού, το Ίδρυμα Ωνάση υποστηρίζει διαχρονικά την εκπαίδευση, με 7.000 υποτροφίες για διδακτορικές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε διάφορα ερευνητικά πεδία, επενδύοντας σε κάθε άνθρωπο που σκέφτεται με περιέργεια. Ταυτόχρονα, πάνω από 1.000 καλλιτέχνες που απελευθερώνουν τις δυνάμεις τους έχουν ήδη τη στήριξη του Ιδρύματος Ωνάση λαμβάνοντας υποτροφία. Επίσης, 60 και πλέον παραγωγές της Στέγης ταξιδεύουν στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, στην καλύτερη εκδοχή της. Ένα ανήσυχο Ίδρυμα, που στηρίζει τις ανάγκες των καλλιτεχνών στο επόμενο επίπεδο, εγκαινίασε πριν 2 χρόνια και συνεχίζει το πρόγραμμα Onassis AiR (Artists-in-Residence).

Πληροφορίες

Onassis AiR

Φρυνίχου 16Α

[email protected]

https://www.onassis.org/el/initiatives/onassis-future/residencies/onassis-air

 

Αν έχετε γενικές απορίες για την αίτηση ή για οτιδήποτε άλλο σχετικά με τη φύση του προγράμματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε για όσο διάστημα παραμένει ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα του καλέσματος συμμετοχής, μέσω email στο [email protected]. Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:00 το μεσημέρι (UTC+2).

Όλοι οι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν μέσω email για την έκβαση της αίτησής τους, μέχρι τις 15 Ιουνίου 2021.

Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για το πλήρες κείμενο του Open Call και για να μεταφερθείτε στην ηλεκτρονική φόρμα της αίτησης:

 

https://www.onassis.org/el/open-calls/open-call-onassis-air-202122-the-school-of-infinite-rehearsals

 

Σχετικά Άρθρα

Γ. Πατούλης από τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού «Η πρόληψη πρέπει να γίνει καθημερινότητα και να μπει στη ζωή όλων των πολιτών»

Γ. Πατούλης από τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού : «Η πρόληψη πρέπει να γίνει καθημερινότητα και να μπει στη ζωή όλων των πολιτών»

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 30 / 10 / 2021 , 20:31 από news_room Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του ΕΔΔΥΠΠΥ Γ. Πατούλη στον Δήμο Δάφνης- Υμηττού με αφορμή τον δωρεάν προληπτικό έλεγχο για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής στο ΚΕΠ Υγείας στο πλαίσιο του προγράμματος για την Πρόληψη και τον Προσυμπτωματικό Έλεγχο της Περιφέρειας και του ΕΔΔΥΠΠΥ Το […]

Auto:“Audi spaces” – οι Εργαζόμενοι της Audi συμμετέχουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της μάρκας

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 29 / 1 / 2021 , 20:39 από news_room “Audi spaces”: οι εργαζόμενοι της Audi συμμετέχουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της μάρκας Η Audi έχει εξελίξει ένα προηγμένο λογισμικό που επιτρέπει στους εργαζόμενους να εργάζονται και να αλληλοεπιδρούν σε ένα τρισδιάστατο ψηφιακό περιβάλλον Το “Audi spaces” προσφέρει ένα ρεαλιστικό – μολονότι ψηφιακό – περιβάλλον […]