21 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας Ο Ιερώνυμος και το δίλημμα των 50άρηδων της Ιεραρχίας Πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ με συμμετοχή βουλευτών και άλλων κομμάτων 650 άνθρωποι παρακολουθούνται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο Βέλγιο

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρέλαβε το Customer Distinction Award

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρέλαβε το Customer Distinction Award

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 26 / 2 / 2021 , 7:49 από news_room

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρέλαβε το Customer Distinction Award   στην κατηγορία «Καλύτερη Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη» στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2020.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) τιμήθηκε στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών (CS AWARDS) με το Customer Distinction Award στην κατηγορία Καλύτερη Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Best Customer Service Training).

Τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών διοργανώθηκαν για 11η συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εταιρίες, τους οργανισμούς και τα στελέχη που θέτουν την εξυπηρέτηση του πελάτη ως προτεραιότητα αναδεικνύοντας βέλτιστες πρακτικές.

Η ΚΠΙΣΝ Α.Ε. διακρίθηκε ανάμεσα σε εταιρίες κολοσσούς, στην πρώτη της υποψηφιότητα στον θεσμό, για το πρόγραμμα εκπαίδευσης της ομάδας Visitors Experience που λειτουργεί με μια πρωτοτυπία: η πολυπληθής ομάδα των ανθρώπων που έρχονται σε άμεση επαφή με τους επισκέπτες αλλάζει εξ ολοκλήρου κάθε έξι μήνες στο πλαίσιο του προγράμματος Πρακτικής Άσκησης του ΚΠΙΣΝ. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία σε μια μεγάλη μερίδα νέων ανθρώπων, από 18 έως 35 ετών, με ή χωρίς εξειδικευμένα προσόντα, να εκπαιδευτούν και να γνωρίσουν εκ των έσω τους μηχανισμούς και τον τρόπο λειτουργίας ενός διεθνούς, δυναμικού και πολυσχιδούς πολιτιστικού οργανισμού. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων επικεντρώθηκε σε τομείς όπως οι πρακτικές εκπαίδευσης που ακολουθούνται, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, οι γνώσεις και οι δεξιότητες που αποκομίζουν οι interns καθώς και στον σημαντικό αντίκτυπο του προγράμματος στη βιωσιμότητα του οργανισμού και στην κοινωνία.

Η Χριστίνα Βασιλικού, Διευθύντρια του τμήματος Visitors Experience της ΚΠΙΣΝ ΑΕ, δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους τους interns του τμήματος Visitors Experience που έχουν εργαστεί στο ΚΠΙΣΝ από την έναρξη του προγράμματος μέχρι σήμερα – και είναι πολλοί: περίπου 270 άτομα τα τελευταία τέσσερα χρόνια χάρισαν αμέτρητα χαμόγελα καθώς στο ΚΠΙΣΝ πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 18,5 εκατομμύρια επισκέψεις!».

Το πρόγραμμα αμειβόμενης Πρακτικής Άσκησης του ΚΠΙΣΝ υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και εντάσσεται στην πρωτοβουλία του «Επανεκκίνηση & Ενίσχυση των Νέων» που έχει ως στόχο να συμβάλει στην αντιμετώπιση του υψηλού ποσοστού ανεργίας στην Ελλάδα, αποσκοπώντας στη δημιουργία καλύτερων προοπτικών εργασίας και νέων ευκαιριών ανάπτυξης δεξιοτήτων για τη νέα γενιά.

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο πλήρης εξοπλισμός του ΚΠΙΣΝ αποτελεί τη μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ. Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του, το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση ανοιχτών εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων, ενώ το 2019 το ΙΣΝ χρηματοδότησε επιπλέον τη δημιουργία πρόσθετων υποδομών: τον Θόλο στον Λαβύρινθο και τα Σιντριβάνια στο Κανάλι.

 Επιπλέον πληροφορίες για το ΚΠΙΣΝ:

  • To ωράριο λειτουργίας για τον μήνα Φεβρουάριο είναι:
  • Πάρκο Σταύρος Νιάρχος:

Δευτέρα-Παρασκευή 06.00-21.00 και Σάββατο-Κυριακή 06.00-18.00

  • Οι Παιδικές Χαρές, ο Μουσικός Κήπος, ο Υπαίθριος Χώρος Αθλοπαιδιών και τα Υπαίθρια Όργανα Γυμναστικής παραμένουν κλειστά.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους χώρους που παραμένουν ανοιχτοί αλλά και τα μέτρα προστασίας επισκεπτών και εργαζομένων εδώ.

  • Σε όλους τους χώρους του ΚΠΙΣΝ διατίθεται δωρεάν WiFi: SNFCC-FREE-WIFI.
  • Οι χώροι του ΚΠΙΣΝ, συμπεριλαμβανομένου του parking, είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ και αμαξίδια.
  • Το ΚΠΙΣΝ κατέκτησε την πλατινένια Πιστοποίηση LEED ως Πράσινο Κτίριο, την υψηλότερη δυνατή διάκριση για περιβαλλοντικά και βιώσιμα κτίρια. Το σύστημα παρέχει πιστοποίηση ότι ένα κτίριο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με βάση τις αρχές της αειφόρου δόμησης, με περιβαλλοντικά καινοτόμες πρακτικές αποσκοπώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας, την ορθολογική χρήση του νερού, τη μείωση των εκπομπών CO2, τη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού περιβάλλοντος, την ορθολογική διαχείριση των πόρων και την αντιμετώπιση των επιπτώσεών τους. Η πλατινένια πιστοποίηση του ΚΠΙΣΝ αποτελεί την πρώτη διάκριση αυτού του είδους για πολιτιστικό έργο τέτοιας κλίμακας στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

 

Σχετικά Άρθρα

2 άτομα Συνελήφθησαν κατηγορούμενα για καλλιέργεια ναρκωτικών και άλλες παραβάσεις στον νομό Ροδόπης

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 30 / 6 / 2020 , 22:16 από Συνελήφθησαν χθες (29-6-2020) το βράδυ στο νομό Ροδόπης, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί προστασίας των αρχαιοτήτων και […]

Η Ιερά Πανήγυρις του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου στην Μεγάρχη Άρτης - Adologala.gr

Η Ιερά Πανήγυρις του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου στην Μεγάρχη Άρτης – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 24 / 6 / 2022 , 12:18 από news_room Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, το απόγευμα, στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου, της Ενορίας Μεγάρχης Άρτης, χοροστάτησε στον Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλλίνικος. Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, ετόνισε, ότι “οι Άγιοι ειναι οδοδείκτες μας, προς τον Παράδεισο”.