13 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Ο Όμιλος Σαρακάκη αναζητά προσωπικό σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη – Δείτε τις θέσεις

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 12 / 2 / 2021 , 21:25 από news_room

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ένας όμιλος που μετρά σχεδόν έναν αιώνα ηγετικής παρουσίας στην επιχειρηματική ζωή της Ελλάδας και τον συνεχώς μεταβαλλόμενο χώρο της αυτοκίνησης, επενδύει παραδοσιακά στους ανθρώπους του.

Ως Επίσημος Εισαγωγέας και Διανομέας αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, λεωφορείων, και μηχανημάτων εκπροσωπεί εδώ και δεκαετίες καταξιωμένους, διεθνείς κατασκευαστές όπως Honda Motor, Mitsubishi Motors, Volvo Group, Komatsu, Massey Ferguson κ.ά. Έτσι, ένα μεγάλο κομμάτι της δραστηριότητάς του επικεντρώνεται στις υπηρεσίες After Sales που παρέχονται από τις έμπειρες ομάδες των μηχανικών στα συνεργεία.

Αυτήν την περίοδο ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη αναζητά ταλαντούχους και ικανούς μηχανικούς για τα συνεργεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα είναι ανοιχτές οι παρακάτω θέσεις:

  • Ηλεκτρολόγος Επαγγελματικών Οχημάτων Αθήνας
  • Ηλεκτρολόγος/Διαγνώστης Επαγγελματικών Οχημάτων-Μηχανημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης
  • Μηχανικός Επαγγελματικών Οχημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης
  • Βοηθός Ηλεκτρολόγος Επαγγελματικών Οχημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης
  • Βαφέας Επαγγελματικών Οχημάτων Θεσσαλονίκης
  • Φανοποιός Επαγγελματικών Οχημάτων Θεσσαλονίκης

Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη δηλώνουν υπερήφανοι καθώς διαθέτουν μία από τις καλύτερες ομάδες μηχανικών του συνεργείου Volvo Φορτηγών & Λεωφορείων η οποία το 2018 διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο θριαμβεύοντας στον διαγωνισμό Volvo Vista (Volvo International Service Training Award), τον μεγαλύτερο θεσμό για το προσωπικό aftersales σε όλο τον κόσμο, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη ως αποτέλεσμα σκληρής και ομαδικής δουλειάς.

Σε επίπεδο στελέχωσης του Ομίλου, ο στόχος είναι η προσέλκυση, η ανάπτυξη και η διατήρηση ικανών στελεχών. Έτσι, στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη επενδύουν στην επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων τους, στην στοχευμένη τους εκπαίδευση και την βελτίωση της τεχνογνωσίας τους ανταμείβοντας την απόδοση των εργαζομένων.

Για να δείτε αναλυτικά τις ανοιχτές θέσεις εργασίας και να ενταχθείτε στην βραβευμένη ομάδα των μηχανικών συνεργείου του Ομίλου, επισκεφθείτε τη σελίδα http://bit.ly/3tQ1Ir1 και στείλτε το βιογραφικό σας.

Σχετικά Άρθρα

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Μητροπολίτη Σαν Φρανσίσκο Γερασίμου για το «Faith Forward 2020»

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 31 / 1 / 2021 , 13:26 από news_room Μήνυμα του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αγίου Φραγκίσκου(Σαν Φρανσίσκο) κ.κ.Γερασίμου : Αγαπημένοι αδελφοί και αδελφές στον Κύριο, Είμαι βαθιά ευγνώμων στους υπευθύνους μας για το Faith Forward για το 2020 για τη γενναιόδωρη υποστήριξή σας στα υπουργεία της Ελληνικής Ορθόδοξης Μητρόπολης του Σαν Φρανσίσκο. Έχουμε ακούσει συχνά […]

Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη στο Κέντρο Γρεβενών

Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη στο Κέντρο Γρεβενών

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 9 / 7 / 2023 , 2:51 από news_room Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη στο Κέντρο Γρεβενών Την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 στις 8 μ.μ. στο Κέντρο Γρεβενών θα γίνουν τα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου. Κατόπιν θα τελεστεί από τον Σεβ. Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ ο […]