18 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Ο Όμιλος Σαρακάκη αναζητά προσωπικό σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη – Δείτε τις θέσεις

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 12 / 2 / 2021 , 21:25 από news_room

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ένας όμιλος που μετρά σχεδόν έναν αιώνα ηγετικής παρουσίας στην επιχειρηματική ζωή της Ελλάδας και τον συνεχώς μεταβαλλόμενο χώρο της αυτοκίνησης, επενδύει παραδοσιακά στους ανθρώπους του.

Ως Επίσημος Εισαγωγέας και Διανομέας αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, λεωφορείων, και μηχανημάτων εκπροσωπεί εδώ και δεκαετίες καταξιωμένους, διεθνείς κατασκευαστές όπως Honda Motor, Mitsubishi Motors, Volvo Group, Komatsu, Massey Ferguson κ.ά. Έτσι, ένα μεγάλο κομμάτι της δραστηριότητάς του επικεντρώνεται στις υπηρεσίες After Sales που παρέχονται από τις έμπειρες ομάδες των μηχανικών στα συνεργεία.

Αυτήν την περίοδο ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη αναζητά ταλαντούχους και ικανούς μηχανικούς για τα συνεργεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα είναι ανοιχτές οι παρακάτω θέσεις:

  • Ηλεκτρολόγος Επαγγελματικών Οχημάτων Αθήνας
  • Ηλεκτρολόγος/Διαγνώστης Επαγγελματικών Οχημάτων-Μηχανημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης
  • Μηχανικός Επαγγελματικών Οχημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης
  • Βοηθός Ηλεκτρολόγος Επαγγελματικών Οχημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης
  • Βαφέας Επαγγελματικών Οχημάτων Θεσσαλονίκης
  • Φανοποιός Επαγγελματικών Οχημάτων Θεσσαλονίκης

Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη δηλώνουν υπερήφανοι καθώς διαθέτουν μία από τις καλύτερες ομάδες μηχανικών του συνεργείου Volvo Φορτηγών & Λεωφορείων η οποία το 2018 διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο θριαμβεύοντας στον διαγωνισμό Volvo Vista (Volvo International Service Training Award), τον μεγαλύτερο θεσμό για το προσωπικό aftersales σε όλο τον κόσμο, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη ως αποτέλεσμα σκληρής και ομαδικής δουλειάς.

Σε επίπεδο στελέχωσης του Ομίλου, ο στόχος είναι η προσέλκυση, η ανάπτυξη και η διατήρηση ικανών στελεχών. Έτσι, στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη επενδύουν στην επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων τους, στην στοχευμένη τους εκπαίδευση και την βελτίωση της τεχνογνωσίας τους ανταμείβοντας την απόδοση των εργαζομένων.

Για να δείτε αναλυτικά τις ανοιχτές θέσεις εργασίας και να ενταχθείτε στην βραβευμένη ομάδα των μηχανικών συνεργείου του Ομίλου, επισκεφθείτε τη σελίδα http://bit.ly/3tQ1Ir1 και στείλτε το βιογραφικό σας.

Σχετικά Άρθρα

Η-χειροτονία-του-Μητροπολίτη-Καστορίας-κ.κ.-Καλλίνικου

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλινίκου

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 31 / 12 / 2021 , 21:13 από news_room Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος στέλνει το μήνυμά του για την πρώτη του έτους 2022, κάνοντας αναφορές στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 που εορτάσαμε το 2021, τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 που θα τιμήσουμε κατά […]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πανηγυρικός Εσπερινός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στο Καλαμάκι του Αλίμου ieros_naos_metamorfoseos_tou_sotiros_xristous_alimou_alimos_metamorfosi_ekklisia_adologala_photoreportaz_axaias_athanasios

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πανηγυρικός Εσπερινός της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος Χριστού στο Καλαμάκι του Αλίμου

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 5 / 8 / 2023 , 22:30 από news_room ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πανηγυρικός Εσπερινός της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος Χριστού στο Καλαμάκι του Αλίμου Με κάθε λαμπρότητα τιμά και εορτάζει φέτος 5 και 6 Αυγούστου 2023 ο περικαλλής ιερός ναός της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος Χριστού που βρίσκεται στο Καλαμάκι της περιοχής του Αλίμου την εορτή της […]