12 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Η Ιερά Μητρόπολη Αγίου Φραγκίσκου (San Fransico) επεκτείνει το Γραφείο Νεολαίας της

Η Ιερά Μητρόπολη Αγίου Φραγκίσκου (San Fransico) επεκτείνει το Γραφείο Νεολαίας της

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 12 / 2 / 2021 , 23:03 από news_room

Αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη να αναπτυχθούν σχετικοί πόροι, προγράμματα και δραστηριότητες για να διατηρηθούν οι νέοι και οι νέοι ενήλικες στην εκκλησία, η Ελληνική Ορθόδοξη Μητρόπολη του Σαν Φρανσίσκο έχει επεκτείνει το γραφείο  νεολαίας καθιερώνοντας τη θέση του στο γραφείο Νεότητας και Νέων Ενηλίκων.  Από την 1η Φεβρουαρίου 2021, ο πρεσβύτερος Πατήρ Γκάρι Κυριάκου διορίστηκε για να υπηρετήσει υπό αυτήν την ιδιότητα. Στο νέο του ρόλο, ο πατέρας Γκάρι θα συνεργαστεί μαζί με την Johanna Duterte Carter, Διευθυντή των Γραφείου Νεολαίας και Νέων Ενηλίκων της Μητρόπολης, με τον Πατέρα Ο Gary είναι υπεύθυνος για τη συνεχή ανάπτυξη και ανάπτυξη όλων των δραστηριοτήτων και προγραμμάτων νεολαίας Metropolis, συμπεριλαμβανομένων των FDF, JOY, GOYA και Young Adults. Θα δημιουργήσει επίσης πόρους και προγράμματα σπουδών για να στηρίξει και να ενισχύσει τις προσπάθειες των κληρικών και των λαϊκών ηγετών σε κάθε ενορία, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με το υπουργείο Χριστιανικής Παιδείας.
Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Γεράσιμος δήλωσε: «Ο πατέρας Gary φέρνει μαζί του ένα πάθος για να εμπλέξει τη νεολαία μας και την επόμενη γενιά αναδυόμενων ηγετών στην εκκλησία. Είναι δική μας ευθύνη να τους καλλιεργούμε και να τους καλλιεργούμε στην πίστη και είμαι ενθουσιασμένος για τις πολλές ευκαιρίες που μας περιμένουν. Είμαι πεπεισμένος ότι με τα συνδυασμένα ταλέντα και την αφοσίωση τόσο του πατέρα Gary όσο και της Johanna ότι τα υπουργεία νεολαίας και νέων ενηλίκων μας θα αποκομίσουν αποτελέσματα και ευλογίες ».

Ο πατέρας Gary υπηρέτησε για πρώτη φορά ως Βοηθός Ιερέας στον Ελληνικό Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αναλήψεως στο Όκλαντ της Καλιφόρνια. Το 2004, ανατέθηκε ως Προϊστάμενος στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Κάμαριλο, όπου υπηρετούσε μέχρι την αποδοχή αυτής της νέας εργασίας. Ο πατέρας Gary ασχολήθηκε με το Camp Ravencliff του καθεδρικού ναού της Αναλήψεως και επίσης υπηρέτησε ως κληρικός στο στρατόπεδο Αγίου Νικολάου και Retreat Center. Ο πατέρας Γκάρι υπηρετεί επίσης ως Διευθυντής του Ιονίου Χωριού. Μέσα στη Μητρόπολη του Σαν Φρανσίσκο, ο πατέρας Γκάρι είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για το Φεστιβάλ Λαϊκού Χορού και Χορωδίας από το 2008. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή του Λος Άντζελες, ο πατέρας Γκάρι παρακολούθησε τον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας. Μεγάλωσε συμμετέχοντας στην κατασκήνωση της Αγίας Σοφίας, τελικά έγινε διευθυντής προγράμματος και αργότερα υπηρέτησε ως κληρικός του στρατοπέδου.

«Η νεολαία μας αντιμετωπίζει μια ποικιλία προκλήσεων και καθημερινών αγώνων», δήλωσε ο πατέρας Γκάρι Κυριάκου. «Καταναλώνονται από τα κοινωνικά μέσα και μια κοινωνία που τους μαστίζει με άγχος και κατάθλιψη. Είμαι ενθουσιασμένος που ο Μητροπολίτης Γεράσιμος έχει λάβει συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων. Δεν είμαι η λύση σε αυτήν την κρίση, αλλά είμαι έτοιμος να βοηθήσω αυτήν τη γενιά με κάθε τρόπο που μπορώ. Ζητώ τις προσευχές σας καθώς ξεκινάω αυτή τη νέα αποστολή. ”

Ο πατέρας Gary αποφοίτησε με πτυχίο Master of Divinity το 2001 από την Ελληνική Ορθόδοξη Σχολή Θεολογίας του Holy Cross στο Brookline, MA. Ο πατέρας Gary είναι απόφοιτος του 1995 του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της Καλιφόρνια Northridge με πτυχίο Bachelor of Arts στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Είναι παντρεμένος με την Presvytera Christie (Πλατύς) και έχουν τρία παιδιά: Harrison (21), Jacob (19) και Elena (12).

Σχετικά Άρθρα

Την εκταμίευση 4,7 δισ. δολαρίων για την Αργεντινή ανήγγειλε το ΔΝΤ

Την εκταμίευση 4,7 δισ. δολαρίων για την Αργεντινή ανήγγειλε το ΔΝΤ

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 11 / 1 / 2024 , 6:57 από news_room Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι συνήφθη συμφωνία σε τεχνοκρατικό επίπεδο με τις αρχές της Αργεντινής, που υπόκειται στην έγκριση του εκτελεστικού συμβουλίου του, για τη χορήγηση στη χώρα ποσού 4,7 δισ. δολαρίων, στο πλαίσιο του προγράμματος αναδιάρθρωσης του χρέους της […]

Αγορά ακινήτων: Η τάση στις τιμές οικιστικών ακινήτων

Αγορά ακινήτων: Η τάση στις τιμές οικιστικών ακινήτων

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 18 / 11 / 2023 , 16:58 από news_room Συνεχίστηκε και το πρώτο εξάμηνο του 2023 η αυξητική τάση στις τιμές των οικιστικών ακινήτων. Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ελλάδος (Έκθεση Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) οι τιμές των διαμερισμάτων (σε ονομαστικούς όρους) αυξήθηκαν το δεύτερο τρίμηνο του 2023 κατά […]