25 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε Αττική και Πελοπόννησο

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε Αττική και Πελοπόννησο

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 8 / 2 / 2021 , 1:46 από news_room

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο λεκανοπέδιο Αττικής και στην Πελοπόννησο ύστερα από τις εκτεταμένες διακοπές που σημειώθηκαν λίγο μετά τις 23:00 χθες Κυριακή εξαιτίας πυρκαγιάς στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) Κουμουνδούρου του ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο.

Η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική είναι σε εξέλιξη και εξελίσσεται καλά, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο πυροσβεστικό σώμα.

Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις του ΑΔΜΗΕ, η πυρκαγιά προκλήθηκε εξαιτίας βραχυκυκλώματος σε έναν από τους τέσσερις αυτομετασχηματιστές του ΚΥΤ.

Επιτόπου μετέβησαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, Μάνος Μανουσάκης, συνοδεία αρμοδίων στελεχών της Διοίκησης του Διαχειριστή.

Σε ποιες περιοχές έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση

Στην Αττική επανηλεκτροδοτήθηκαν το κέντρο της Αθήνας και οι περιοχές Αιγάλεω, Κορυδαλλός, Πειραιάς, Φάληρο και Νέα Σμύρνη· στη Δυτική Αττική  οι περιοχές Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα και Μέγαρα.

Στην Πελοπόννησο, οι περιοχές Κόρινθος, Ναύπλιο, Τρίπολη, Σπάρτη και Καλαμάτα όπως επίσης και η Αίγινα, Πόρος και Αγκίστρι.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα συνεχίσουν να εργάζονται ασταμάτητα προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθούν μεμονωμένες αναχωρήσεις στις περιοχές που επηρεάστηκαν, αναφέρει ο Διαχειριστής.

Σχετικά Άρθρα

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης από σήμερα Πέμπτη

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 21 / 10 / 2021 , 14:32 από news_room Κυκλοφοριακές θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Βαρυμπόμπης στο πλαίσιο των εργασιών αντικατάστασης του οδοστρώματος που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, της Κηφισιάς, της Λυκόβρυσης και της Μεταμόρφωσης. Ειδικότερα την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου από τις 21:00 έως […]

Την 28η Οκτωβρίου 1940 τίμησαν οι Έλληνες από άκρη σε άκρη της χώρας - Οι δηλώσεις των Πολιτικών

Την 28η Οκτωβρίου 1940 τίμησαν οι Έλληνες από άκρη σε άκρη της χώρας – Οι δηλώσεις των Πολιτικών

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 28 / 10 / 2023 , 22:40 από news_room Από άκρη σε άκρη της Ελλάδας οι Έλληνες και οι Ελληνίδες τίμησαν το ηρωϊκό «ΟΧΙ» απέναντι στον εχθρό. Οι εορτασμοί όπως κάθε χρόνο περιλάμβανε την καθιερωμένη παρέλαση των Μαθητών στις πόλεις και τα χωριά της χώρας καθώς και την Στρατιωτική Παρέλαση όπως συνηθίζεται στο […]