14 °C Athens, GR
31/03/2023

Τελευταια Νέα
Απόψεις: Το δίλημμα των Εθνικών εκλογών είναι διττό. Συνέχιση της επιτυχίας η αλλαγή πολιτικής νοοτροπίας Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Σε αργία ο κληρικός της Ι.Μ. Ρεθύμνης, Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Σαρρής Η ομογένεια του Σικάγο των Η.Π.Α. τίμησε το Πυροσβεστικό Σώμα στις εκδηλώσεις της επετείου της 25ης Μαρτίου ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Προστάτη των Καρκινοπαθών, Αγίου Παρθενίου στο Ίλιον Εγκαινιάστηκε στη Νέα Μάκρη το Κέντρο Εκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Π. Τσαπανίδου: Στις 21 Μαΐου έρχεται η ώρα της πολιτικής αλλαγής Αμαλιάδα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα – 5 συλλήψεις Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Ναός του Αγίου Νικολάου Πτωχοκομείου Αθηνών Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στη Λαμία για το 1ο πολυθεματικό Συνέδριο «Star Forum» Επετειακή εκδήλωση της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας αφιερωμένη στην 25η Μαρτίου 1821 Τριμερής Υπουργική Συνάντηση Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ Επιστρέφει στη χώρα ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου

Η Υπουργός Δικαιοσύνης & Δημοσίας Τάξεως Έμιλυ Γιολίτη για την υπόθεση Άντρης Ελευθερίου

Η Υπουργός Δικαιοσύνης & Δημοσίας Τάξεως Έμιλυ Γιολίτη για την υπόθεση Άντρης Ελευθερίου

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 5 / 2 / 2021 , 22:28 από news_room

Τονίζω και επαναλαμβάνω τη στήριξη της Πολιτείας και εμένα προσωπικά στην Άντρη Ελευθερίου, η οποία μετά από συνάντηση που είχαμε στις 20 Ιανουαρίου, βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να καταγγείλει τη σεξουαλική κακοποίησή της που συνέβη πριν από χρόνια.

Με την Άντρη Ελευθερίου είμαι σε επικοινωνία και γνωρίζει πως βρίσκομαι στο πλευρό της.

Η Αστυνομία ακολουθεί τις νενομισμένες διαδικασίες για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι διαδικασίες υπάρχουν και θα ακολουθηθούν, για να ολοκληρωθεί η διερεύνηση της υπόθεσης.

Τονίζω και διαβεβαιώνω για τη στήριξη της Πολιτείας και εμένα προσωπικά στην κάθε γυναίκα που κατήγγειλε ή προτίθεται να καταγγείλει περιστατικά βίας και εκφράζω την πλήρη στήριξη μου.

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι από τον περασμένο Σεπτέμβριο λειτουργούν ειδικά, εξειδικευμένα κλιμάκια για τη βία κατά των γυναικών, ενώ πρόσφατα λειτούργησε γι’ αυτό τον σκοπό και το Σπίτι της Γυναίκας.

Διαβάστε για το θέμα επίσης:

Επικρίσεις και ανεύθυνες τοποθετήσεις ουδόλως βοηθούν το γενικότερο καλό και στόχο που είναι η ενθάρρυνση καταγγελιών παρόμοιων περιστατικών. Είναι με αυτές τις ανεύθυνες τοποθετήσεις που αποτρέπονται γυναίκες να προσέλθουν στις Αρχές και να καταγγείλουν συμπεριφορές που δεν είναι αποδεκτές.

Καμία γυναίκα δεν είναι μόνη.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και Επιτροπή Κατεχομένων Δήμων συζήτησαν για ενδυνάμωση της συνεργασίας τους

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και Επιτροπή Κατεχομένων Δήμων συζήτησαν για ενδυνάμωση της συνεργασίας τους

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 25 / 2 / 2023 , 15:55 από news_room Πρόθεση για ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ Εκκλησίας και Κατεχομένων Δήμων για ευόδωση των κοινών στόχων για το μέλλον της Κύπρου και για απαλλαγή από την τουρκική κατοχή, εξέφρασαν ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος και Επιτροπή Κατεχομένων Δήμων σε φιλοφρονητική συνάντηση […]

Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ 2

Η Εορτή των Θεοφανείων στα Ιεροσόλυμα

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 20 / 1 / 2022 , 23:53 από news_room Τήν Τετάρτην, 6ην/19ην Ἰανουαρίου 2022, ἑωρτάσθη ὑπό τοῦ Πατριαρχείου ἡ Δεσποτική ἑορτή τῶν Θεοφανείων συμφώνως πρός τήν τυπικήν καί προσκυνηματικήν διάταξιν. Τήν πρωΐαν τῆς ἑορτῆς ἐτελέσθη εἰς τό Καθολικόν τοῦ Πανιέρου Ναοῦ τῆς Ἀναστάσεως ὁ Μέγας Ἁγιασμός ὑπό τῆς Α.Θ.Μ. […]

Pin It on Pinterest