13 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Και η Κύπρια Ολυμπιονίκης Άντρη Ελευθερίου Κακοποιήθηκε από Παράγοντα του Αθλητισμού

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 31 / 1 / 2021 , 17:17 από news_room

Η αθλήτρια και Ολυμπιονίκης Άντρη Ελευθερίου είχε σήμερα συνάντηση με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα Έμιλυ Γιολίτη, μετά από πρόσκληση της Υπουργού, για συζήτηση των αναφορών της κας Ελευθερίου σε ΜΜΕ για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα του αθλητισμού, πριν από μερικά χρόνια.

Η κα Άντρη Ελευθερίου, μετά από συζήτηση με την Υπουργό, προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία για την κακοποίηση που δέχτηκε.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως συνεχάρη την κα Ελευθερίου για το θάρρος που επέδειξε και τη διαβεβαίωσε ότι τόσο η Πολιτεία, όσο και η ίδια προσωπικά θα την στηρίξουν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Διαβεβαίωσε, επίσης, για την αποφασιστικότητα της Πολιτείας και της ίδιας προσωπικά να πατάξουν τέτοια φαινόμενα από όπου κι αν προέρχονται.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης απευθύνει κάλεσμα προς όλες τις γυναίκες που υπέστησαν βία να προχωρήσουν σε καταγγελία, χωρίς να φοβούνται, σημειώνοντας πως έχει σημειωθεί πολλή πρόοδος στον τρόπο που αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους καταγγελίες.

Η κα Γιολίτη υπενθυμίζει πως στην Αστυνομία λειτουργούν Ειδικά Κλιμάκια που ασχολούνται με τέτοιου είδους υποθέσεις, το Σπίτι της Γυναίκας, καθώς και ο ΣΠΑΒΟ.

Σχετικά Άρθρα

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση η συναυλία «Για την Οικουμένη»

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση η συναυλία «Για την Οικουμένη»

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 5 / 10 / 2023 , 19:31 από news_room Σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, ώρα 19:30, στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, συναυλία παραδοσιακών συνθέσεων διασκευασμένων για συμφωνική ορχήστρα, χορωδία και τενόρο, στο πλαίσιο του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για τα 100 χρόνια του Περιοδικού ΘΕΟΛΟΓΙΑ. Τραγούδια […]

ΓΕΕΦ:Ο επίσημος εορτασμός των 10 Χρόνων λειτουργίας της 460 Μοίρας Έρευνας και Διάσωσης στη Πάφο

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 4 / 7 / 2020 , 17:01 από Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 τελέστηκε, στην Αεροπορική Βάση Πάφου, ο επίσημος εορτασμός των 10 Χρόνων λειτουργίας της 460 Μοίρας Έρευνας και Διάσωσης. Τα τελευταία 10 χρόνια η Μοίρα εκτέλεσε πέραν των 30 πραγματικών αποστολών διάσωσης, πέραν των 8500 ωρών πτήσης, δεκάδες αποστολές Αεροπυρόσβεσης και […]