18 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Auto: Η Bentley προσθέτει βρετανικό ύφος στη Γκάμα της με Νέες Επενδύσεις από Tweed

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 29 / 1 / 2021 , 21:06 από news_room

Η BENTLEY ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΠΟ TWEED

  • Η Bentley προσφέρει τέσσερις επιλογές tweed για τις επενδύσεις των τετράθυρων και δίθυρων Grand Tourer
  • Παραδοσιακό, αειφόρο υλικό που παράγεται στη Σκωτία χρησιμοποιώντας φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες
  • Οι επενδύσεις tweed ντεμπουτάρουν στις περισσότερες από 70 νέες επιλογές που προσφέρει η Mulliner, για πλήρη εξατομίκευση της κάθε παραγγελίας
  • Η επιλογή της tweed επένδυσης εντάσσεται στη στρατηγική Beyond100 της Bentley, με στόχο να καταστεί η μάρκα παγκόσμιος ηγέτης στην αειφόρο κινητικότητα πολυτελείας

Για τους θαυμαστές της αυθεντικής βρετανικής κληρονομιάς και εκείνους που είναι παθιασμένοι με τη χρήση αειφόρων υλικών, η Bentley προσφέρει πλέον τη δυνατότητα επιλογής tweed (τουΐντ) επενδύσεων για το εσωτερικό των Flying Spur, Continental GT και Bentayga. Οι νέες επιλογές είναι διαθέσιμες μέσω της Mulliner, του ειδικού τμήματος της μάρκας για εξατομικευμένες πινελιές στον εξοπλισμό κάθε νέου μοντέλου, που μπορούν να ικανοποιήσουν και τις πλέον ευφάνταστες επιθυμίες.

Η επένδυση tweed στις πόρτες συμπληρώνει την εσωτερική διακόσμηση και τη φυσική χρωματική αρμονία των δερμάτινων επενδύσεων σε όλη την καμπίνα, δημιουργώντας ένα στιβαρό αλλά ήρεμο περιβάλλον.

Αρχικά διατίθενται τέσσερα διαφορετικά μοτίβα tweed. Το Cheltenham, με το πράσινο χρώμα της βρετανικής υπαίθρου, προσφέρει μια πιο παραδοσιακή επιλογή για τους πελάτες, ενώ το Glen Plaid – Tolsta Beach, που πήρε το όνομά του από τις τραχιές ακτές των Outer Hebrides, ξεχωρίζει με το έντονο καρό μοτίβο. Παρέχοντας μια λιγότερο έντονη, σύγχρονη επιλογή, τα Charcoal και Sand Herringbone, είναι τα άλλα δύο tweed μοτίβα, ιδανικά για σκοτεινό και φωτεινό εσωτερικό αντίστοιχα, στα δίθυρα και τετράθυρα Grand Tourer.

Διαβάστε Επίσης:

Η εισαγωγή του tweed στη λίστα των επιλογών εξατομίκευσης, αποτελεί τμήμα της αυξανόμενης χρήσης αειφόρων υλικών από την Bentley, στην παραγωγή των πολυτελών οχημάτων της. Αυτό συμβαδίζει με την πρόσφατα ανακοινωθείσα στρατηγική Beyond100, η ​​οποία έχει στόχο η εταιρεία να καταστεί παγκόσμιος ηγέτης στην αειφόρο πολυτελή κινητικότητα.

Το tweed που χρησιμοποιείται από την Bentley στα Grand Tourer προέρχεται από τον παγκοσμίου φήμης προμηθευτή Lovat Mill. Με έδρα στη γραφική πόλη Hawick στα σύνορα της Σκωτίας, η ιστορική εριουργία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να διασφαλίσει ότι τα tweed της παράγονται με τους πιο υπεύθυνους και φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους.

Η Lovat Mill λειτουργεί μια «ξηρή» εγκατάσταση παραγωγής χωρίς απολύτως αρνητικές επιπτώσεις στο τοπικό φυσικό περιβάλλον. Δεν χρησιμοποιούνται επικίνδυνες βιομηχανικές χημικές ουσίες (όπως βαφή AZO) και η ύφανση γίνεται σε hi-tech, «ευφυείς για το περιβάλλον» αργαλειούς. Επιπλέον, με το 90% της τοπικής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας να προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές, αμελητέες εκπομπές από την παραγωγική μονάδα και το τοπικό εργατικό δυναμικό, με υψηλή εξειδίκευση, να ζει σε κοντινή απόσταση και να μετακινείται με τα πόδια προς/από την εγκατάσταση, η εριουργία έχει ελαχιστοποιήσει το αποτύπωμα άνθρακα στο περιβάλλον.

Οι επενδύσεις tweed προστίθενται στις περισσότερες από 70 νέες επιλογές που προσφέρει η Mulliner στον Personal Commissioning Guide, έναν κατάλογο με όλες τις δυνατότητες εξατομίκευσης. Ο οδηγός αυτός, δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει τους πελάτες καθώς αναπτύσσουν τα δικά τους προσωπικά σχέδια, αξιοποιώντας παράλληλα την εμπειρία που έχει ήδη αποκτηθεί από προηγούμενες παραγγελίες.

Στο παρελθόν, οι πελάτες προσέγγιζαν τη Mulliner με συγκεκριμένα αιτήματα εξατομίκευσης. Η τελευταία, είναι πλέον σε θέση – σε συνεργασία με τον πωλητή της Bentley – να προσφέρει συγκεκριμένες ιδέες για εξατομίκευση, που συνδυάζονται με τις επιθυμίες του πελάτη, ο οποίος επωφελείται από μικρότερο χρόνο παράδοσης. Αυτό δεν επηρεάζει στο παραμικρό την ελευθερία επιλογών, με τους διάφορους συνδυασμούς να είναι πραγματικά απεριόριστοι.

Σχετικά Άρθρα

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μπάιντεν στο Κίεβο - Νέα στρατιωτική βοήθεια

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μπάιντεν στο Κίεβο – Νέα στρατιωτική βοήθεια

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 20 / 2 / 2023 , 13:54 από news_room Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν υποσχέθηκε νέα στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία κατά την διάρκεια της αιφνιδιαστικής επίσκεψής του στο Κίεβο και έδωσε στην Ουκρανία την διαβεβαίωση ότι θα έχει την ακλόνητη υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών απέναντι στην ρωσική εισβολή. «Θα ανακοινώσω […]

Υπογραφή Ιδρυτικής Πράξης «Πρωτοβουλίας για την πρόληψη της Ενδοοικογενειακής βίας»στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 2 / 11 / 2020 , 17:55 από Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος – Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης Ιδρυτική Πράξη της «Πρωτοβουλίας για την πρόληψη της Ενδοοικογενειακής βίας» υπεγράφη σήμερα το πρωί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, τον Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως […]