22 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον Μητροπολίτη Σερρών Θεολόγο Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Συλλήψεις από την Ελληνική Αστυνομία για τις υποθέσεις του Ξυλοδαρμού στο Μετρό και της Ληστείας Ηλικιωμένων στην Αιτωλ/νια

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 16 / 1 / 2021 , 10:03 από news_room

Συλλήψεις από την Ελληνική Αστυνομία για τις υποθέσεις του Ξυλοδαρμού στο Μετρό και της Ληστείας Ηλικιωμένων στην Αιτωλ/νια:

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν οι δύο (2) δράστες του βίαιου ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό Ομονοίας

Μετά τον βίαιο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό Ομονοίας, από δύο (2) νεαρά άτομα την Τετάρτη 13/01/2021, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών διενέργησε επισταμένες έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δραστών.

Στο πλαίσιο των ερευνών επετεύχθη ο εντοπισμός δύο (2) ανήλικων ημεδαπών, ηλικίας δέκα πέντε (15) και δέκα επτά (17) ετών, οι οποίοι προσήχθησαν χθες το απόγευμα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου ταυτοποιήθηκαν για την συμμετοχή τους στο περιστατικό και αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τον παθόντα.

Σε βάρος τους σχηματίζεται σχετική ποινική δικογραφία και σήμερα οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπλέον συνελήφθη και Ειδικός Φρουρός, ο οποίος, όπως προέκυψε, αν και γνώριζε την εμπλοκή των δύο (2) παραπάνω συλληφθέντων στο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη, δεν ενημέρωσε, ως όφειλε τις αρμόδιες αρχές. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος και οδηγείται ομοίως σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επίσης : Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για ληστεία από την οποία επήλθε θάνατος ηλικιωμένου σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου διενεργήθηκε έρευνα, μετά τον εντοπισμό, χθες (Πέμπτη 14-1-2021) το πρωί, εντός οικίας σε περιοχή της Αμφιλοχίας, ζευγαριού ηλικιωμένων που βρέθηκαν δεμένοι και φιμωμένοι. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός, ενώ η σύζυγος του διακομίστηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β., σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το συμβάν έλαβε χώρα τις βράδυνες ώρες της 8-1-2021, από τρία άτομα, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, ακινητοποίησαν τους παθόντες με την άσκηση βίας, τους έδεσαν και τους φίμωσαν, ενώ στη συνέχεια ερεύνησαν τους χώρους της οικίας και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό .

Για την υπόθεση συνελήφθησαν σήμερα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για συμμορία και ληστεία κατά συναυτουργία, από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου και σωματική βλάβη άλλου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ελληνική Αστυνομία ενήργησε τα δέοντα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και στις δύο υποθέσεις, της ληστείας και του ξυλοδαρμού συνέλαβε τους δράστες. 

Σχετικά Άρθρα

Η Πρώτη Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στη Φολέγανδρο

Η Πρώτη Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στη Φολέγανδρο

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 1 / 3 / 2023 , 19:19 από news_room Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωροθεος Β΄ μετέβη σήμερα το πρωί στη Φολέγανδρο και, άμα τη αφίξει του, τέλεσε την πρώτη για την εφετινή Μεγάλη Τεσσαρακοστή Ιερά Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Χώρας, με τη λειτουργική συμμετοχή του Εφημερίου […]

Κυρ. Μητσοτάκης: Η σημερινή συνάντηση, ευκαιρία για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων Eλλάδας-Ρωσίας

Κυρ. Μητσοτάκης: Η σημερινή συνάντηση, ευκαιρία για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων Eλλάδας-Ρωσίας

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 8 / 12 / 2021 , 18:14 από news_room Οι σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας είναι μία διαρκής διαδρομή και έχουν μέλλον, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις κοινές δηλώσεις, που ακολούθησαν την κατ’ ιδίαν συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, στο Σότσι της Ρωσίας. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τη σημερινή συνάντηση «μία ευκαιρία […]