13 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Στον Ελληνικό Ιατρικό Σύλλογο της Νέας Υόρκης το 25ο Φειδιππίδειο Βραβείο

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 24 / 1 / 2021 , 2:09 από news_room

Νέα Υόρκη.– Ο ιστορικός Ελληνικός Ιατρικός Σύλλογος της Νέας Υόρκης, ο οποίος ανέλαβε αξιόλογες πρωτοβουλίες για την ενημέρωση της ομογένειας για τις συνέπειες του κορωνοϊού και συνάμα βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πανδημίας του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Δήμου και της Πολιτείας της Νέας Υόρκης είναι ο αποδέκτης του φετινού Φειδιππιδείου Βραβείου.

Πρόκειται για το 25ο βραβείο το οποίο απονέμει ο κοινωφελής οργανισμός Greek American Public Education System, Inc. (GAEPIS, Inc.), ο οποίος προ 34 ετών ίδρυσε το κοινωφελές ραδιόφωνο «Cosmos-FM» που εκπέμπει στα ερτζιανά στην τριπολιτειακή περιοχή της Νέας Υόρκης, καθώς επίσης και διαδικτυακά.

Στην σχετική ανακοίνωση τύπου του οργανισμού αναφέρεται ότι «ο οργανισμός απονέμει το Φειδιππίδειο βραβείο στον Ελληνικό Ιατρικό Σύλλογο της Νέας Υόρκης (Hellenic Medical Society of New York) αναγνωρίζοντας τις δραστηριότητες του Συλλόγου και των μελών του για την προάσπιση και προώθηση του Ελληνισμού καθώς επίσης και τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

Η φετινή εκδήλωση, λόγω της απαγόρευσης των συναθροίσεων για την αναχαίτιση της πανδημίας  θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη, 11η Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 7.00 μ.μ.

Το Ελληνικό Κοινωφελές Ραδιόφωνο, Cosmos FM λειτουργεί υπό την αιγίδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού GAEPIS, Inc. Εκπέμπει αδιάλειπτα για 34 χρόνια, αποσκοπώντας στην προώθηση  και διατήρηση  της Ελληνικής μας Κληρονομιάς.

Πηγή: panhellenicpost.com

Σχετικά Άρθρα

Αίγυπτος: Στους 32 ανέρχονται οι νεκροί και σε 108 οι τραυματίες από σύγκρουση τρένων στην περιοχή Σοχάγκ

Αίγυπτος : Στους 32 ανέρχονται οι νεκροί και σε 108 οι τραυματίες από σύγκρουση τρένων στην περιοχή Σοχάγκ

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 26 / 3 / 2021 , 22:38 από news_room Τριάντα δύο νεκροί και 108 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της σημερινής σύγκρουσης τρένων στην περιοχή Σοχάγκ της Αιγύπτου. Αυτό ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας, επισημαίνοντας ότι αμέσως μετά τη σύγκρουση κατέφθασαν στην περιοχή 72 ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στα […]

Φωτογραφία: Νίκος Μαγγίνας / Οικουμενικό Πατριαρχείο

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο τίμησε τον Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 27 / 1 / 2021 , 23:37 από news_room Επί τη εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου  του Χρυσοστόμου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, η Α.Θ. Παναγιότης χοροστάτησε, από το Παραθρόνιο, κατά την Θεία Λειτουργία, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό. Κατά παλαιά παράδοση, στον Πατριαρχικό Θρόνο τοποθετήθηκε, ήδη από την παραμονή της εορτής, η […]