20 °C Athens, GR
13/06/2021

Τελευταια Νέα
To «Άδολο Γάλα» εβδομαδιαία ενημερωτική πύλη ειδήσεων – ADOLOGALA.GR Ολοκλήρωση Άσκησης ΤΑΜΣ-ΤΑΑΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 2021» – Adologala.gr Μνήμη του Αγίου Ονουφρίου του Αιγυπτίου & Πέτρου του εν Άθων στον Μητροπολιτικό Ναό της Χαλκίδας Πατριάρχης Αντιοχείας: Να βρεθεί γρήγορα λύση στη δύσκολη κατάσταση του Λιβάνου – Adologala.gr Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στους Δελφούς – Adologala.gr Παρέμβαση της Κύπρου στην Ολομέλεια της Γ. Συνέλευσης του ΟΗΕ για την Ετήσια Έκθεση του Σ.A. Συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας Νατάσας Πηλείδου στο Συμβούλιο Ενέργειας της ΕΕ – Adologala.gr Δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη στην MED7 – Adologala.gr Ο Δήμαρχος της Μόσχας κήρυξε δημόσια αργία άλλες 5 ημέρες της ερχόμενης βδομάδας Εξεδήμησεν προς Κύριον ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Εγκλειστριώτης – Ανακοίνωση της Ι.Μ. Αγ. Νεοφύτου ΗΠΑ: Αυξήθηκαν οι απόπειρες αυτοκτονίας εφήβων στη διάρκεια της πανδημίας – Adologala.gr

Ορθόδοξη οργάνωση καλεί τα παιδιά να ενισχύσουν την πίστη τους μέσω διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 24 / 1 / 2021 , 2:16 από news_room

Ένας χριστιανικός ορθόδοξος οργανισμός από το Sidney, το υπουργείο Οικογένειας και Φίλων Αγία Υπομονή ξεκίνησε έναν διαγωνισμό μικρού μήκους ταινιών για παιδιά. Η πρωτοβουλία στοχεύει να ενισχύσει την πίστη τους και να τους κάνει να προβληματιστούν σχετικά με το κύριο μήνυμα του Ευαγγελίου: την αγάπη του Θεού και του γείτονα.

Το “Fruits of the Spirit” είναι το θέμα αυτής της εναρκτήριας έκδοσης. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8-18 ετών από τις Ελληνικές Ορθόδοξες Αρχιεπισκοπές της Αυστραλίας.

Μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, οι συμμετέχοντες καλούνται να στείλουν ταινίες τριών λεπτών εμπνευσμένες από τα λόγια του Αγίου Αποστόλου Παύλου που γράφτηκαν στην Επιστολή στους Γαλάτες:

«Αλλά ο καρπός του Πνεύματος είναι η αγάπη, η χαρά, η ειρήνη, η μακροχρόνια υπομονή, η καλοσύνη, η καλοσύνη, η πίστη, η ευγένεια, ο αυτοέλεγχος. Δεν υπάρχει κανένας νόμος ».

Τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν ατομικά ή σε ομάδες που αποτελούνται κυρίως από τέσσερα μέλη.

Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από επαγγελματίες του κλάδου και ηγέτες της Εκκλησίας. Τα βραβεία είναι κουπόνια αξίας 300, 200, 100 και αντίστοιχα 50 δολαρίων.

Ανάλογα με τους περιορισμούς COVID, οι ταινίες που κερδίζουν θα προβληθούν είτε σε πραγματικό κόσμο είτε σε εικονικό γεγονός. Λεπτομέρειες θα δοθούν πιο κοντά στην ημερομηνία λήξης του φεστιβάλ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Facebook ή γράφοντας ένα email στο [email protected]

Η πρωτοβουλία έγινε σε συνεργασία με την Trisagion Films, τη διοργανώτρια του διεθνούς φεστιβάλ Ορθόδοξων ταινιών Byzanfest .

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά το πέρας των εργασιών της 8ης Τριμερούς Συνόδου Κύπρου, Αιγύπτου, Ελλάδας

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 22 / 10 / 2020 , 11:04 από adologala.gr Κύριοι Πρόεδροι, κυρίες και κύριοι, Ολοκληρώσαμε -πριν από λίγο- το κύριο σκέλος της 8ης Συνόδου Κορυφής, συνεργασίας, Ελλάδος, Κύπρου και Αιγύπτου. Είναι ένα παράδειγμα συνεννόησης μεταξύ τριών γειτονικών λαών. Είναι όμως και ένα υπόδειγμα σύμπλευσης τριών χωρών της Μεσογείου […]

Ονομαστήρια Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κολωνείας Αθανασίου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 24 / 1 / 2021 , 21:11 από news_room Τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021, εορτή του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κολωνείας Αθανάσιος χοροστάτησε κατά τον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Wood Green, Β. Λονδίνου.   Ακολουθήστε […]

Pin It on Pinterest