13 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Τι γνωρίζετε για το παραδοσιακό ξύρισμα; – Ομογενής από την Αστόρια της Νέας Υόρκης μας μαθαίνει τα μυστικά στα Βίντεο του

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 30 / 12 / 2020 , 15:51 από news_room

Ερώτημα που απασχολεί είναι το ξύρισμα άντρες και γυναίκες εδώ θα μιλήσουμε όμως για την καθαρά αντρική μορφή του ξυρίσματος και αυτό είναι το παραδοσιακό ξύρισμα.Ένας τρόπος για να απολαύσεις την περιποίηση του ξυρίσματος δεν είναι μόνο η επίσκεψη στο κοντινότερο μπαρμπέρη η κουρέα ο οποίος θα σε περιποιηθεί αν μή τι άλλο . ο τρόπος πλέον λέγεται παραδοσιακό ξύρισμα στο σπίτι και ολοένα και περισσότεροι όχι μόνο το λάτρεψαν αλλά και δημιούργησαν κανάλια στο youtube και διαρκώς ξυρίζονται με διαφορετικά προϊόντα που χρειάζεται το παραδοσιακό ξύρισμα.

Κρέμα, μπόλ, ξυριστική μηχανή, λεπίδες, και πινέλο αρκούν για να ξεκινήσεις το παραδοσιακό ξύρισμα και να νιώσεις την απαλότητα στο δέρμα σου με μόνο ένα πέρασμα και το κυριότερο πολύ πολύ οικονομικά.

 

Αν αναρωτιέστε πόσο κοστίζουν τα ξυριστικά(κρέμα, μπολ, μηχανή ,λεπίδες και πινέλο) θα σας ενημερώσουμε ότι δεν είναι πολλά αν αναλογιστής την ποιότητα και την περιποίηση αλλά το κυριότερο το βάθος χρόνου που θα κρατήσεις τα ως άνω υλικά.

Ένα παράδειγμα που μπορούμε να θέσουμε είναι η αγορά ξυραφιών μίας χρήσης όπου με 1 η 2 ευρώ που κοστίζουν χαλάς πολλά περισσότερα μέσα σε ένα μήνα από όσο να αγοράσει κανείς μία ορειχάλκινη ξυριστική μηχανή ή αν ξυρίζεται κανείς δύο φορές την ημέρα μπορείς να αντιληφθείς αμέσως ότι θα αγοράσεις μία επίχρυση μηχανή ξυρίσματος αλλά όχι για έναν μήνα αλλά για πάντα!

Ενδεικτικά το παραδοσιακό ξύρισμα φέρνει στην ομογένεια ένα παλληκάρι Έλληνας που είναι μισός Κεφαλονίτης και μισός από την Φλώρινα και μένει στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.

Το κανάλι του λέγεται NYC Wet Shaving και φυσικά ο άνθρωπος αυτός φέρνει το καλύτερο παράδειγμα παραδοσιακού ξυρίσματος με πλειάδα υλικών στους Ομογενείς – απόδημους Έλληνες.

 

Παρακολουθήσαμε μερικά βίντεο του και σας καλούμε να μυηθείτε στο παραδοσιακό ξύρισμα και εσείς.

Αν τώρα όλα αυτά σας φαίνονται ωραία μπορείτε να προμηθευτείτε από πολλά καταστήματα με είδη κομμωτηρίων η αποκλειστικά είδη ξυρίσματος την δική σας συλλογή από σαπούνια – κρέμες , ξυριστικές μηχανές, λεπίδες και όλα τα απαραίτητα για ένα καθημερινό ξύρισμα. Τον καιρό που διανύουμε ειδικά με την πανδημία του κορονοϊου καλό θα κάνουμε με το ξύρισμα αφού μετά από την περιποίηση του αυτή θα απλωθεί στο πρόσωπο after shave το οποίο σκοτώνει τα μικρόβια και απολυμαίνει συγχρόνως!.

Το παραδοσιακό ξύρισμα ωστόσο κερδίζει μεγάλο έδαφος και στην Ελλάδα και οι funs του αρχίζουν και γίνονται ολοένα και περισσότερο αφού αν κανείς αναζητήσει τον όρο στο youtube αμέσως θα συναντήσει πολλά άτομα να απολαμβάνουν το ξύρισμα τους και να το έχουν ώς χόμπι.

Την περίοδο αυτή που όλοι αφήνουν γένια, που όλοι λόγω οικονομικής αδυναμίας μερικές φορές αμελούν το ξύρισμα αυτό το άρθρο ας γίνει η αφορμή να λάμψει η εμφάνιση σου αλλά να μην κατασπαταλήσεις και την τσέπη σου.

 

Στους Έλληνες Λάτρεις του Παραδοσιακού Ξυρίσματος που ανεβάζουν βίντεο στο youtube είναι ο γνωστός σε όλους μας Σταρόβας με το Starovas.tv  δείτε βίντεο του με συμβουλές σε αρχαρίους :

Κείμενο – Επιμέλεια : Ε.Κ.

 

Σχετικά Άρθρα

Επίσημη Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ρώμης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 29 / 11 / 2020 , 22:40 από Επίσημη Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ρώμης επισκέπτεται την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου προκειμένου να παραστεί, αύριο, Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020, στην εορτή της μνήμης του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, ιδρυτού της Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως.  Η Παπική Αντιπροσωπεία, με επί κεφαλής τον Σεβ. Καρδινάλιο κ. […]

Η Αρχιεπισκοπή Κύπρου χριστουγεννιάτικος συμπαραστάτης σε παιδιά, φοιτητές, ασθενείς και ηλικιωμένους

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 13 / 12 / 2021 , 21:06 από news_room Με 3000 χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης και συμπαράστασης καθώς και με χρηματικά βοηθήματα, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος θα προσφέρει χαμόγελα χαράς και τα φετινά Χριστούγεννα σε πολλά παιδιά, φοιτητές, ασθενείς, ηλικιωμένους και απόρους. Το ειδικό συνεργείο, που έχει καταρτισθεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, […]