14 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Παραμένουν οι Τρείς Ναυτικοί Όμηροι από Νιγηριανούς από τις 16 Νοεμβρίου- Adologala

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 2 / 12 / 2020 , 2:46 από news_room

Η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Κυριακή ότι τρεις ναύτες που είναι Έλληνες υπήκοοι κρατούνται όμηροι τις τελευταίες ημέρες από πειρατές στη Νιγηρία, στα ανοικτά των ακτών της Δυτικής Αφρικής.

Το δράμα ξεκίνησε εβδομάδες πριν, πιο συγκεκριμένα στις 16 Νοεμβρίου, όταν το πλοίο με σημαία Τόγκο με το όνομα “Stelios K” δέχθηκε επίθεση από πειρατές στον Κόλπο της Γουινέας στη Δυτική Αφρική.

Ενώ το πλήρωμα ήταν υπό την ομηρία τους, δύο από αυτούς κατάφεραν να κατευθύνουν το σκάφος με ασφάλεια στο λιμάνι του Λάγος στη Νιγηρία.

Σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές, και τα πέντε μέλη του πλοίου είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωσή τους.

Οι πειρατικές επιθέσεις στη Δυτική Αφρική δεν είναι κάτι νέο, και πολλοί σε όλο τον κόσμο ζητούν μια διεθνή παρέμβαση για την επίλυση αυτού του ζητήματος.

Πηγή: greekreporter.com/

 

Σχετικά Άρθρα

Φώτης Φωτίου

Διαδικτυακή συζήτηση Επιτρόπου Προεδρίας με την Ηγεσία & τους Πρόξενους της Κυπριακής Διασποράς

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 26 / 2 / 2021 , 7:47 από news_room Ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου συμμετείχε, σήμερα, σε διαδικτυακή συζήτηση στην οποία έλαβαν μέρος μεταξύ άλλων, οι Πρόεδροι των Οργανώσεων των Αποδήμων μας, Πρόξενοι της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Εξωτερικό, και εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Υπεύθυνος για θέματα Προξενικών Υποθέσεων και Διαχείρισης Κρίσεων. Συζητήθηκαν […]

Η ABB και η Norwegian Cruise Line Holdings επεκτείνουν τη μακροπρόθεσμη συνεργασία τους

Η ABB και η Norwegian Cruise Line Holdings επεκτείνουν τη μακροπρόθεσμη συνεργασία τους

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 29 / 1 / 2024 , 12:01 από news_room Η ABB και η Norwegian Cruise Line Holdings υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για την αύξηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας και τη μείωση των εκπομπών του στόλου NCL που είναι εξοπλισμένο με σύστημα πρόωσης Azipod® Η συμφωνία εδραιώνει την ισχυρή εταιρική σχέση μεταξύ των εταιρειών, […]