25 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον Μητροπολίτη Σερρών Θεολόγο Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

ΗΠΑ: Επίσκεψη της Πρώτης Κυρίας Μελάνια Τραμπ στο Εθνικό Νοσοκομείο Παιδιών

Σήμερα, η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ πραγματοποίησε την τέταρτη ετήσια επίσκεψη διακοπών στο Εθνικό Νοσοκομείο Παιδιών στην Ουάσινγκτον. . Η παράδοση χρονολογείται πάνω από 70 χρόνια.

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 16 / 12 / 2020 , 14:10 από news_room

Σήμερα, η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ πραγματοποίησε την τέταρτη ετήσια επίσκεψη διακοπών στο Εθνικό Νοσοκομείο Παιδιών στην Ουάσινγκτον. . Η παράδοση χρονολογείται πάνω από 70 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της φετινής επίσκεψης, η Πρώτη Κυρία διάβασε το «Oliver the Ornament Meets Marley & Joan and Abbey», του συγγραφέα Todd Zimmerman, σε μια μικρή ομάδα από κοινωνικά απομακρυσμένους ασθενείς και τις οικογένειές τους στο αίθριο του νοσοκομείου. Η ανάγνωση μεταδόθηκε στα 325 δωμάτια νοσοκομείων του νοσοκομείου, έτσι ώστε τα παιδιά και οι οικογένειές τους να μπορούν να παρακολουθούν την ανάγνωση από την ασφάλεια των δωματίων τους.

Η κα. Τράμπ επισκέφτηκε επίσης τα Seacrest Studios, όπου ηγήθηκε ενός γύρου μπίνγκο με θέμα τις διακοπές. Το Bingo είναι μία από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες στο Children National και έχει γίνει ένας τρόπος για να εξαπλωθεί η ευθυμία στα παιδιά σε ένα περιβάλλον που φαίνεται λιγότερο σοβαρό και πιο διασκεδαστικό και βοηθά να ενθαρρύνει τους νέους ασθενείς μέσω δύσκολων μερών της ημέρας τους. Η κυρία Τραμπ ξεκίνησε το παιχνίδι διαβάζοντας τις κάρτες έως ότου οι ασθενείς ανακοίνωσαν «Bingo». Η Πρώτη Κυρία αλληλεπίδρασε με τους ασθενείς μέσω τηλεφώνου και επιβεβαίωσε ότι ο καθένας ήταν ο νικητής και τους συγχαίρει. Το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά στα δωμάτια των ασθενών, επιτρέποντας στα παιδιά σε όλο το νοσοκομείο να παίζουν με ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Η συμμετοχή του Κόσμου στην Ορκωμοσία του Νέου Προέδρου Τζο Μπάιντεν θα είναι αυστηρά περιορισμένη

—      —

Μετά την επίσκεψή της, η Πρώτη Κυρία δήλωσε: «Αυτή είναι η τέταρτη χρονιά που επισκέφθηκα το Εθνικό Νοσοκομείο Παιδιών κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και ήμουν ενθουσιασμένος που προσκλήθηκα πίσω φέτος για να συνεχίσω αυτήν την πολύτιμη παράδοση. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου γεγονότα της σεζόν και ήταν χαρά να περάσω το απόγευμα διαβάζοντας μια ιστορία εμπνευσμένη από τις διακοπές και να αλληλεπιδράσω με ασφάλεια με τους ασθενείς, τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και άλλους επαγγελματίες υγείας. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να βρω έναν ασφαλή τρόπο για να διαδώσουμε μια μικρή χριστουγεννιάτικη χαρά σε όλα τα θαρραλέα και γενναία παιδιά του Children National. Είναι όλοι ήρωες που ακτινοβολούν πραγματικά το πνεύμα και το νόημα της σεζόν. ”

Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας ιού κοραναϊού, η εκδήλωση ήταν περιορισμένη σε αριθμό συμμετεχόντων και όλοι οι επισκέπτες υποχρεώθηκαν να φορούν μάσκες προσώπου και να ακολουθήσουν κοινωνικές αποστάσεις. Η επίσκεψη ακολούθησε τα πρωτόκολλα μάσκας του νοσοκομείου για δημόσιους ομιλητές, βάσει της καθοδήγησης υγείας της Περιφέρειας της Κολούμπια, ότι δεν απαιτείται η χρήση μάσκας όταν κάποιος δίνει ομιλία για μετάδοση ή ακροατήριο, υπό την προϋπόθεση ότι κανείς δεν βρίσκεται σε απόσταση έξι μέτρων από τον ομιλητή . Καθ ‘όλη τη διάρκεια του προγράμματος διακοπών, η Πρώτη Κυρία ήταν πάνω από δώδεκα μέτρα μακριά από άλλους στο τετραώροφο αίθριο. Η σημερινή επίσκεψη, που μεταδόθηκε σε 325 δωμάτια νοσοκομειακών ασθενών, ακολούθησε αυτές τις οδηγίες.

 

First lady Melania Trump makes annual holiday visit to children's hospital to read to patients - ABC News

Σχετικά Άρθρα

Η Β΄ στάση των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο στην Ι.Μ. Εδέσσης

Η Β΄ στάση των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο στην Ι.Μ. Εδέσσης

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 10 / 3 / 2023 , 23:02 από news_room Την Παρασκευή 10 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ τέλεσε την ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον ιερό ενοριακό ναό Αγίου Νεκταρίου Εδέσσης. Στο κήρυγμά του σχολίασε τον στίχο «Χαῖρε, τὸ Φῶς ἀῤῥήτως γεννήσασα» τονίζοντας ότι πολλές φορές συναντάται […]

Επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε ακριτικά νησιά

Επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε ακριτικά νησιά

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 28 / 12 / 2022 , 19:11 από news_room Μετά το νησιωτικό σύμπλεγμα του Καστελόριζου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ξεκίνησε νέα περιοδεία σε μονάδες και φυλάκια των Τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων σε Δωδεκάνησα, Ψαρά και Λήμνο για την ανταλλαγή ευχών με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Όπως έγραψε […]