19 °C Athens, GR
16/06/2021

ΗΠΑ: Επίσκεψη της Πρώτης Κυρίας Μελάνια Τραμπ στο Εθνικό Νοσοκομείο Παιδιών

Σήμερα, η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ πραγματοποίησε την τέταρτη ετήσια επίσκεψη διακοπών στο Εθνικό Νοσοκομείο Παιδιών στην Ουάσινγκτον. . Η παράδοση χρονολογείται πάνω από 70 χρόνια.

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 16 / 12 / 2020 , 14:10 από news_room

Σήμερα, η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ πραγματοποίησε την τέταρτη ετήσια επίσκεψη διακοπών στο Εθνικό Νοσοκομείο Παιδιών στην Ουάσινγκτον. . Η παράδοση χρονολογείται πάνω από 70 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της φετινής επίσκεψης, η Πρώτη Κυρία διάβασε το «Oliver the Ornament Meets Marley & Joan and Abbey», του συγγραφέα Todd Zimmerman, σε μια μικρή ομάδα από κοινωνικά απομακρυσμένους ασθενείς και τις οικογένειές τους στο αίθριο του νοσοκομείου. Η ανάγνωση μεταδόθηκε στα 325 δωμάτια νοσοκομείων του νοσοκομείου, έτσι ώστε τα παιδιά και οι οικογένειές τους να μπορούν να παρακολουθούν την ανάγνωση από την ασφάλεια των δωματίων τους.

Η κα. Τράμπ επισκέφτηκε επίσης τα Seacrest Studios, όπου ηγήθηκε ενός γύρου μπίνγκο με θέμα τις διακοπές. Το Bingo είναι μία από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες στο Children National και έχει γίνει ένας τρόπος για να εξαπλωθεί η ευθυμία στα παιδιά σε ένα περιβάλλον που φαίνεται λιγότερο σοβαρό και πιο διασκεδαστικό και βοηθά να ενθαρρύνει τους νέους ασθενείς μέσω δύσκολων μερών της ημέρας τους. Η κυρία Τραμπ ξεκίνησε το παιχνίδι διαβάζοντας τις κάρτες έως ότου οι ασθενείς ανακοίνωσαν «Bingo». Η Πρώτη Κυρία αλληλεπίδρασε με τους ασθενείς μέσω τηλεφώνου και επιβεβαίωσε ότι ο καθένας ήταν ο νικητής και τους συγχαίρει. Το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά στα δωμάτια των ασθενών, επιτρέποντας στα παιδιά σε όλο το νοσοκομείο να παίζουν με ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Η συμμετοχή του Κόσμου στην Ορκωμοσία του Νέου Προέδρου Τζο Μπάιντεν θα είναι αυστηρά περιορισμένη

—      —

Μετά την επίσκεψή της, η Πρώτη Κυρία δήλωσε: «Αυτή είναι η τέταρτη χρονιά που επισκέφθηκα το Εθνικό Νοσοκομείο Παιδιών κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και ήμουν ενθουσιασμένος που προσκλήθηκα πίσω φέτος για να συνεχίσω αυτήν την πολύτιμη παράδοση. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου γεγονότα της σεζόν και ήταν χαρά να περάσω το απόγευμα διαβάζοντας μια ιστορία εμπνευσμένη από τις διακοπές και να αλληλεπιδράσω με ασφάλεια με τους ασθενείς, τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και άλλους επαγγελματίες υγείας. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να βρω έναν ασφαλή τρόπο για να διαδώσουμε μια μικρή χριστουγεννιάτικη χαρά σε όλα τα θαρραλέα και γενναία παιδιά του Children National. Είναι όλοι ήρωες που ακτινοβολούν πραγματικά το πνεύμα και το νόημα της σεζόν. ”

Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας ιού κοραναϊού, η εκδήλωση ήταν περιορισμένη σε αριθμό συμμετεχόντων και όλοι οι επισκέπτες υποχρεώθηκαν να φορούν μάσκες προσώπου και να ακολουθήσουν κοινωνικές αποστάσεις. Η επίσκεψη ακολούθησε τα πρωτόκολλα μάσκας του νοσοκομείου για δημόσιους ομιλητές, βάσει της καθοδήγησης υγείας της Περιφέρειας της Κολούμπια, ότι δεν απαιτείται η χρήση μάσκας όταν κάποιος δίνει ομιλία για μετάδοση ή ακροατήριο, υπό την προϋπόθεση ότι κανείς δεν βρίσκεται σε απόσταση έξι μέτρων από τον ομιλητή . Καθ ‘όλη τη διάρκεια του προγράμματος διακοπών, η Πρώτη Κυρία ήταν πάνω από δώδεκα μέτρα μακριά από άλλους στο τετραώροφο αίθριο. Η σημερινή επίσκεψη, που μεταδόθηκε σε 325 δωμάτια νοσοκομειακών ασθενών, ακολούθησε αυτές τις οδηγίες.

 

First lady Melania Trump makes annual holiday visit to children's hospital to read to patients - ABC News

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Ονομαστήρια Μητροπολίτη Ανέων Μακαρίου στη Νέα Ιωνία

Μήνυμα Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ προς τους υποψηφίους των πανελλήνιων εξετάσεων

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Αγαπητά μου παιδιά, Σε λίγες ώρες ένας δυνατός αγώνας ξεκινά για εσάς. Οι εξετάσεις είναι πάντοτε μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία που όμως θα σας κάνει πιο δυνατούς και πιο ώριμους. Αναμφίβολα, είστε η πιο αδικημένη γενιά μαθητών. Μέσα στη δίνη της παγκόσμιας εξάπλωσης του ιού COVID-19, μετά από σχεδόν […]

Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν : Το Αμερικανικό Σχέδιο Διάσωσης Επεκτείνει την ασφάλιση ανεργίας για 11 εκατομμύρια Αμερικανούς

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 16 / 3 / 2021 , 2:13 από news_room Σε ερωτήσεις απάντησε ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζό Μπαϊντεν σχετικά με το σχέδιο διάσωσης της Αμερικής που είχε εξαγγείλει. Τόνισε ξεκινώντας :  Όταν υπέγραψα το Αμερικανικό Σχέδιο Διάσωσης την περασμένη εβδομάδα, είπα, “Η Βοήθεια βρίσκεται στο δρόμο.” Αυτή την εβδομάδα […]

Pin It on Pinterest