13 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού οδηγήθηκε 20χρονος που στην κατοχή του βρέθηκαν 10 κιλά κάνναβη και μεγάλη ποσότητα Κοκαΐνης

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 30 / 11 / 2020 , 18:17 από

Ποσότητα κάνναβης βάρους 10 κιλών και 669 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κοκαΐνης 483 γραμμαρίων περίπου, εντόπισαν χθες μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης ναρκωτικών, σε διαμέρισμα στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας (Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών), μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών, ανέκοψαν χθες σε περιοχή της Λεμεσού για έλεγχο δύο ύποπτα οχήματα.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα δύο αυτοκίνητα, με υπεύθυνους οδηγούς 20χρονο και 34χρονο, ανευρέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο για αυτόφωρα αδικήματα.

Με τη γραπτή συγκατάθεση του 20χρονου, διεξήχθη έρευνα στο διαμέρισμά του, κατά την οποία εντοπίστηκαν 10 κιλά και 669 γραμμάρια κάνναβης περίπου, 483 γραμμάρια κοκαΐνης περίπου, δύο ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης και κάνναβης, καθώς επίσης και άλλα τεκμήρια.

Εναντίον του 20χρονο εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Όσον αφορά τον 34χρονο, παραδέχθηκε ενοχή (κατοχή 5 γραμμάρια κοκαΐνης) και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Σε σχέση με την πιο πάνω υπόθεση, ο 20χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Σχετικά Άρθρα

Η Εορτή των Χριστουγέννων στη Λάρισα

Η Εορτή των Χριστουγέννων στη Λάρισα

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 25 / 12 / 2021 , 20:03 από news_room Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο της Εορτής των Χριστουγέννων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στη διάρκεια του Κοινωνικού ο Αρχιμ. κ. Ραφαήλ Ευαγγέλου, προϊστάμενος του Ιερού Ναού ανέγνωσε την […]

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος Χρυσόστομος στην Ιερά Αγρυπνία για την απόδοση της εορτής του Πάσχα - Adologala.gr

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος Χρυσόστομος στην Ιερά Αγρυπνία για την απόδοση της εορτής του Πάσχα – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 1 / 6 / 2022 , 15:15 από news_room Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος Χρυσόστομος στην Ιερά Αγρυπνία για την απόδοση της εορτής του Πάσχα – Adologala.gr Την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος προεξήρχε Ιεράς Αγρυπνίας, η οποία ετελέσθη στον Ενοριακό Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου […]