24 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς

Ποινή φυλάκισης σε 44χρονο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 6 / 11 / 2020 , 16:54 από

Ποινή φυλάκισης διάρκειας τεσσάρων χρόνων επέβαλε σήμερα σε 44χρονο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, κατά την εκδίκαση υπόθεσης κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας. Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αρχηγείου Αστυνομίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε το Δεκέμβριο, 2014, μετά από σχετική πληροφορία, που λήφθηκε από την EUROPOL, ότι συγκεκριμένος υπολογιστής, στην Κύπρο, ανέβασε στο διαδίκτυο, σε 18 περιπτώσεις, αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μετά από εξετάσεις του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για εξακρίβωση των στοιχείων του υπόπτου μέσω αποκάλυψης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, στις 2 Ιανουαρίου, 2015, μέλη του Γραφείου, διενήργησαν έρευνα στα γραφεία εταιρίας, στην Λάρνακα, στην παρουσία του ιδιοκτήτη της και του 44χρονου, ο οποίος εργαζόταν στην εν λόγω εταιρία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, σε έλεγχο που έγινε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή που χρησιμοποιούσε ο 44χρονος, εντοπίστηκαν αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο 44χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Άλλος ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής παραλήφθηκε στη συνέχεια από την οικία του, ως τεκμήριο.

Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, η Αστυνομία προχώρησε στην καταχώρηση για εκδίκαση της υπόθεσης από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Αφού το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 44χρονο για την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, επέβαλε σε αυτόν, ποινή φυλάκισης για περίοδο τεσσάρων χρόνων.

Σχετικά Άρθρα

Στο South Bend έφτασε o Οικουμενικός Πατριάρχης - Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στο South Bend

Στο South Bend έφτασε o Οικουμενικός Πατριάρχης – Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στο South Bend

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 28 / 10 / 2021 , 20:26 από news_room Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος καθώς και η Επίσημη Αντιπροσωπεία έφτασαν στο South Bend, IN και έγιναν δεκτοί από τον Μητροπολίτη Σικάγου κ. Ναθαναήλ και την ηγεσία της Μητροπόλεως. Ο παναγιώτατος κ. Βαρθολομαίος προεξήρχε της Δοξολογίας που τελέστηκε […]

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Τμήματος Θήβας στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών: «Μην χάνουμε το θάρρος και την υπομονή μας»

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 26 / 3 / 2023 , 17:50 από news_room Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του Τμήματος Θήβας στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Η εκδήλωση έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο Θηβών. Παρέστησαν, επίσης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Θηβών […]