25 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον

Ο ομογενειακός «Νέος Κόσμος» στα νέα του γραφεία

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 21 / 10 / 2020 , 17:03 από

Η έντυπη έκδοση του «Νέου Κόσμου» που κυκλοφόρησε την Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, είναι η τελευταία που ετοιμάστηκε στα γραφεία της εφημερίδας μας στο Hawthorn.

Για την ακρίβεια, μέρος της ετοιμάστηκε στα συγκεκριμένα γραφεία, αφού, λόγω κορονοϊού, κάποια μέλη του προσωπικού εργάζονται από το σπίτι τους, εδώ και μήνες.

Ο «Νέος Κόσμος» μετακομίζει και πλέον θα βρίσκεται στα νέα του γραφεία στο 27/574 Plummer Street, Port Melbourne, Victoria 3207.

Ο τηλεφωνικός μας αριθμός παραμένει ο ίδιος (03) 9482 4433.

Οι μετακομίσεις δεν είναι ποτέ εύκολες. Ειδικά όταν γίνονται εν μέσω πανδημίας.

Παρά τις δυσκολίες, καταβάλουμε όλοι μεγάλες προσπάθειες αυτό να μη γίνει σε βάρος της ενημέρωσης που σας προσφέρουμε.

Ειδικά στους τελευταίους δύσκολους μήνες, λόγω της πανδημίας, όλα τα μέλη του προσωπικού ξεπέρασαν τους εαυτούς τους για να φθάνει ο «Νέος Κόσμος» στο αναγνωστικό του κοινό έγκαιρα.

Και αυτό είναι κάτι που το εκτίμησε η παροικία αν κρίνουμε από τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά.

Όπως γράφαμε λοιπόν και στην έκδοση της περασμένης Πέμπτης, επιστρέφουμε στις «ρίζες μας»!

Τα νέα γραφεία της εφημερίδας μας, όπου θα στεγαστεί μόνιμα για πρώτη φορά στην ιστορία της, βρίσκονται στο Port Melbourne. Στο λιμάνι όπου πάτησαν για πρώτη φορά το πόδι τους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες μετανάστες που έφτιαξαν αυτή την υπέροχη παροικία.

Μαζί τους γεννήθηκε, αναπτύχθηκε και αγαπήθηκε ο «Νέος Κόσμος» που έφτασε να γίνει η μεγαλύτερη εφημερίδα του απόδημου ελληνισμού.

Η μετακόμιση στα νέα μας γραφεία, από την προσεχή Τρίτη, γίνεται σε μια δύσκολη περίοδο, λόγω της πανδημίας.

Μαθημένοι στις δυσκολίες, δεσμευόμαστε να παραμείνουμε μαχητικά στις επάλξεις για να προσφέρουμε στην ομογένεια της Αυστραλίας -και στον απανταχού ελληνισμό πλέον μέσω διαδικτύου- έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα πάνω σε όλα τα θέματα που αφορούν όλες τις γενιές του αναγνωστικού μας κοινού.

Ο κορονοϊός έχει πλήξει σκληρά τους πάντες. Ο «Νέος Κόσμος» δεν αποτελεί εξαίρεση. Καθώς οι περισσότερες παροικιακές επιχειρήσεις δεν λειτουργούν, αναπόφευκτο ήταν να μειωθούν σημαντικά και τα διαφημιστικά μας έσοδα.

Μας δίνει κουράγιο, όμως, το γεγονός ότι η αναγνωσιμότητα της εφημερίδας στο διαδίκτυο εκτινάχθηκε στα ύψη, ενώ παρά τους περιορισμούς αυξήθηκαν και οι πωλήσεις της έντυπης έκδοσης.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλου σας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας.

Και μπορεί πολλά πράγματα να άλλαξαν και άλλοι να διαβάζετε την έντυπη έκδοση, άλλοι την ψηφιακή και άλλοι να μας διαβάζετε από το διαδίκτυο και τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτό που δεν άλλαξε όμως και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ είναι η άρρηκτη σχέση του «Νέου Κόσμου» με σας.

Μαζί ξεκινήσαμε από το Port Melbourne, μαζί μεγαλώσαμε και αναπτυχθήκαμε και μαζί συνεχίζουμε!

Από την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, είμαστε στο 27/574 Plummer Street, Port Melbourne, Victoria 3207.

Νέα διεύθυνση και ελπίζουνε και νέα εποχή!

Σχετικά Άρθρα

ΔΙΑΣ

ΔΙΑΣ: Υποδέχεται τη νέα εποχή στις διατραπεζικές πληρωμές με νέο λογότυπο και νέο ιστότοπο

Σε ριζική ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας και του ιστοτόπου της προχωρά η ΔΙΑΣ Α.Ε. στο πλαίσιο του νέου, αναβαθμισμένου ρόλου της εταιρείας ως κόμβου στον τομέα των ηλεκτρονικών διατραπεζικών πληρωμών στην Ελλάδα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο εταιρικό λογότυπο αντανακλά την αναγέννηση της ΔΙΑΣ ως μια σύγχρονη εταιρεία τεχνολογίας με όραμα την παροχή […]

Στην παλαιά Βουλή παρουσιάστηκε το 8ο τεύχος του περιοδικού “Αχιλλίου Πόλις” της Ι. Μ. Λαρίσης

Στην παλαιά Βουλή παρουσιάστηκε το 8ο τεύχος του περιοδικού “Αχιλλίου Πόλις” της Ι. Μ. Λαρίσης

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 9 / 12 / 2022 , 2:53 από news_room Στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου 2022 το νέο τεύχος, 8ο στην σειρά, του περιοδικού ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ, της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου. Το τεύχος είναι αφιερωμένο στην συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή και […]