31 °C Athens, GR
14/07/2026

Τελευταια Νέα
6 Χρόνια ADOLOGALA.GR Δημογραφικό: Μείωση του πληθυσμού κατά σχεδόν 500 χιλ. άτομα – Κατάρρευση των γεννήσεων Τι προβλέπει ο νέος κώδικας οδικής κυκλοφορίας ο οποίος δίνει έμφαση στην αντιμετώπιση και αποτροπή παραβάσεων – Αναλυτικά Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Ο Πατριάρχης Θεόφιλος προεξήρχε της εορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Ι.Μ. Γρεβενών: Τιμή στη μνήμη του Μητροπολίτη Σεργίου στο Επισκοπείο 100 χρόνια ιστορίας στον Άγιο Στέφανο Νέας Ιωνίας με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας ανέδειξε τη διδασκαλία του Οσίου Παϊσίου Η Κύπρος στηρίζει το ETCI 2.0 με επενδύσεις έως 80 δισ. ευρώ στην τεχνολογία Νιγηρία: Ένοπλοι σκόρπισαν τον θάνατο μετά από κηδεία – Τουλάχιστον 8 νεκροί Το Πράσινο Σινικό Τείχος μειώνει την ερημοποίηση αλλά η πρόκληση παραμένει FIFA: Νέα εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ από 7.380 δολάρια Χρυσοχοΐδης: «Η Αστυνομία συλλαμβάνει δολοφόνους, δεν σκοτώνει παιδιά. Οι αστυνομικοί δεν ενήργησαν σωστά στο Άργος» Δημογραφική κρίση: Γιατί καταρρέουν οι γεννήσεις στην Ελλάδα

Έκτακτη σύσκεψη στην Αστυνομία με αφορμή την διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 30 / 8 / 2020 , 16:34 από

Το πρώτο θέμα, σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, θα είναι πως θα χειριστούν τα πρόσωπα που έχουν παραβιάσει τη νομοθεσία περί λοιμοκάθαρσης.

Έκτακτη σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας θα πραγματοποιηθεί, ενδεχομένως τη Δευτέρα, με αφορμή την εκδήλωση μεγάλου αριθμού ατόμων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και κατά την οποία παραβιάστηκε η νομοθεσία περί λοιμοκάθαρσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην παρουσία της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Έμιλυς Γιολίτη.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε ότι επειδή απασχολεί την Αστυνομία έντονα το συγκεκριμένο θέμα θα πραγματοποιηθεί ενδεχομένως τη Δευτέρα, σε ώρα που θα καθοριστεί αργότερα, έκτακτη σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας που θα επικεντρωθεί σε δύο θέματα.

Το πρώτο θέμα, σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, θα είναι πως θα χειριστούν τα πρόσωπα που έχουν παραβιάσει τη νομοθεσία περί λοιμοκάθαρσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρέου εξήγησε ότι θα πρέπει να εξεταστεί ένας δίκαιος τρόπος και μια σωστή διαδικασία να καταγγελθούν όλοι όσοι παραβίασαν τη νομοθεσία στην συγκεκριμένη εκδήλωση και πρόσθεσε ότι εάν θεωρηθεί αναγκαίο θα ζητήσουμε και τη γνώμη της Γενικής Εισαγγελίας.

Επίσης, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε ότι το δεύτερο θέμα που θα απασχολήσει την σύσκεψη θα είναι η αποτροπή με τη λήψη διάφορων μέτρων εκδηλώσεων που ενδεχομένως να γίνουν ή προγραμματίζονται να γίνουν κατά τη διάρκεια που βρίσκονται σε ισχύ τα σχετικά διατάγματα.

Αναφορικά με την εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό, το απόγευμα του Σαββάτου, ο κ. Ανδρέου είπε ότι λόγω του μεγάλου αριθμού προσώπων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν πάρα πολύ δύσκολο για την Αστυνομία, υπό τις περιστάσεις, να προχωρήσει επί τόπου είτε σε συλλήψεις, είτε σε καταγγελίες, γιατί θα προκαλούνταν μεγαλύτερα προβλήματα.

Πρόσθεσε ότι για την συγκεκριμένη εκδήλωση η Αστυνομία στάθμισε όλα τα ενδεχόμενα, τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων λόγους δημοσίου συμφέροντος και ασφάλειας.

ΚΥΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Πρόσκληση Υποβολής Συμμετοχής για το 12ο Cyprus Jazz & World Music Showcase 2025

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 12 / 8 / 2025 , 18:33 από news_room Το Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού, και το Θέατρο Ριάλτο διοργανώνουν το 12ο Cyprus Jazz & World Music Showcase 2025, στις 5-7 Δεκεμβρίου 2025, στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό. Κύρια αποστολή της διοργάνωσης είναι να προσφέρει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε μουσικούς και συγκροτήματα […]

Εντεκα συλλήψεις μετά το επεισόδιο έξω από την ΑΔΕ Λάρνακας το Σάββατο

Εντεκα συλλήψεις μετά το επεισόδιο έξω από την ΑΔΕ Λάρνακας το Σάββατο

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 23 / 1 / 2026 , 10:19 από news_room Σε έντεκα συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία στη Λάρνακα σχετικά με τη συμπλοκή και τη ρίψη πυροβολισμών το περασμένο Σάββατο πλησίον της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, ενώ έφοδος έγινε και στις Κεντρικές Φυλακές και συνελήφθη υπόδικος. Πηγή: ΚΥΠΕ