21 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας Ο Ιερώνυμος και το δίλημμα των 50άρηδων της Ιεραρχίας Πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ με συμμετοχή βουλευτών και άλλων κομμάτων 650 άνθρωποι παρακολουθούνται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο Βέλγιο

ΗΠΑ: Προώθηση τελετών για νέους Αμερικανούς πολίτες εν μέσω πανδημίας

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 4 / 7 / 2020 , 15:32 από

Στην Αμερική, μπορείτε να πάρετε σχεδόν οτιδήποτε θέλετε εν κίνηση – μέσω, τώρα, συμπεριλαμβανομένου ενός πολύ χαρούμενου λόγου:

Ο όρκος της πίστης για να γίνει πολίτης των ΗΠΑ.

Τρελό όπως φαίνεται, έτσι ξεκινά το αμερικανικό όνειρο. Οι μετανάστες που έχουν συμπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις ιθαγένειας πλησιάζουν σε χώρους στάθμευσης από το Σαν Ντιέγκο, στο Ντε Μόιν, στο Ντιτρόιτ για κοινωνικά απομακρυσμένες τελετές πολιτογράφησης.

Στο Άλμπανυ την Πέμπτη, οι Υπηρεσίες Ιθαγένειας και Μετανάστευσης των ΗΠΑ έκοψαν 59 ολοκαίνουργιους Αμερικανούς και όλους από τις καμπίνες των αυτοκινήτων τους.

Αυτό περιλαμβάνει και τον Sashikala Subbiah, ο οποίος μετανάστευσε από την Ινδία.

“Λοιπόν, τι διαφέρει τώρα στα 5 λεπτά που είσαι πολίτης των ΗΠΑ;” Ρώτησε το CBS News. 

«Το αίσθημα της χαράς και της απόλαυσης και της ευτυχίας», απάντησε με ένα γέλιο. 

Ο Kwame Asante ήρθε στις ΗΠΑ από τη Γκάνα στις αρχές της δεκαετίας του ’80. 

«Το να είσαι αμερικανός είναι σαν να είσαι κοντά στον παράδεισο», είπε. “Μου έδωσε τόσες πολλές ευκαιρίες.”

Ο Kwame εργάζεται ως αναπνευστικός θεραπευτής στο Good Samaritan Hospital στο Suffern της Νέας Υόρκης. Είναι στο βάθος αυτής της πανδημίας – αλλά είπε ότι δεν φοβάται, τώρα που είναι περήφανος Αμερικανός.

«Ακόμα κι αν πεθάνω σήμερα, είμαι εντάξει», είπε. 

Αυτή η πανδημία έχει αλλάξει τόσες πολλές από τις ρουτίνες μας. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν καταστροφικές στιγμές αγάπης, υπερηφάνειας, αποδοχής και ευγνωμοσύνης. Αυτός είναι ο λόγος που ούτε μια τελετή οδήγησης δεν μπορεί να αμβλύνει τη χαρά που είμαι εδώ για να μείνετε.

 

CBS.com

Σχετικά Άρθρα

O θόρυβος των οχημάτων επιβαρύνει την υγεία των πολιτών

O θόρυβος των οχημάτων επιβαρύνει την υγεία των πολιτών

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 2 / 8 / 2022 , 15:06 από news_room Οι επιπτώσεις του θορύβου στην υγεία των πολιτών σχετίζονται με τις συχνότητες από τις οποίες συνίσταται, την ένταση, τη διάρκεια και την επαναληπτικότητά του. Έτσι μπορεί να παρατηρηθούν από απλή ενόχληση μέχρι άγχος, δυσκολία πνευματικής συγκέντρωσης, διαταραχή του ύπνου, υπέρταση, μόνιμες ή παροδικές ακουστικές […]

Έκρηξη λεωφορείου στο Μάλι άφησε πάνω από 10 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Έκρηξη λεωφορείου στο Μάλι άφησε πάνω από 10 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 15 / 10 / 2022 , 22:06 από news_room Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 53 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο χτύπησε εκρηκτικό μηχανισμό στο κέντρο του Μάλι την Πέμπτη, σύμφωνα με νοσοκομειακή πηγή. Η έκρηξη σημειώθηκε στο δρόμο μεταξύ Μπαντιαγάρα και Γκούντακα στην περιοχή Μόπτι το απόγευμα της Πέμπτης, δήλωσε πηγή ασφαλείας. Η περιοχή είναι […]